Elment a hangja Cherylnek
2010. július 24. 21:44
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
szegény...
2010. július 25. 10:54
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Hozzátok itt rám a szívbajt, hogy valamiről lemaradtam... napi szinten csekkolok minden hírt Cherylről még most is, de mégis megijedtem.
Ez a hír, illetve az a része, hogy Cheryl hangja a kórházban töltött napok alatt elment már minimum két hetes. Azóta már a beszédhangja is rendbe jött, de tény, hogy akkor nagyon megvolt ijedve, hogy elveszti különleges énekhangját. Folyamatosan gyógyítja, kezeli magának. Szóval, a probléma elhárulni látszik, már egy hete jobban van.
Remélem hamar teljesen jól lesz.
Ez a hír, illetve az a része, hogy Cheryl hangja a kórházban töltött napok alatt elment már minimum két hetes. Azóta már a beszédhangja is rendbe jött, de tény, hogy akkor nagyon megvolt ijedve, hogy elveszti különleges énekhangját. Folyamatosan gyógyítja, kezeli magának. Szóval, a probléma elhárulni látszik, már egy hete jobban van.
2010. július 25. 12:14
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Aliasanna @ 2010.07.25. 10:54)
Hozzátok itt rám a szívbajt, hogy valamiről lemaradtam... napi szinten csekkolok minden hírt Cherylről még most is, de mégis megijedtem.
Már pont írni akartam, hogy ennek már semmi aktualitása.
2010. július 25. 19:41
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
szegényke
ezt a cikket is megírtam eztse fogatták el nagyon nem értem
ezt a cikket is megírtam eztse fogatták el nagyon nem értem
2010. július 26. 18:12
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Adrianna: Már pont írni akartam, hogy ennek már semmi aktualitása. Utánanéztem, semmi hír arról se hogy csokin meg kólán él. Jó lenne ha valós híreket írnának egyesek róla...
nézd meg a velvet-et írd be hogy Cheryl Cole és kiadja am. az a cikk címe hogy Cheryl Marson él vagy írd be a google-ba hogy Cheryl Cole friss hírek ha meg találod akkor majd máskor több időt fordítasz a keresésre mielőtt itélkeznél
nézd meg a velvet-et írd be hogy Cheryl Cole és kiadja am. az a cikk címe hogy Cheryl Marson él vagy írd be a google-ba hogy Cheryl Cole friss hírek ha meg találod akkor majd máskor több időt fordítasz a keresésre mielőtt itélkeznél
2010. július 26. 18:16
|
|
Cheryl Cole fan |
|
ja am a férjes részt én írtam hozzá mert az egy másik cikkből van amit már régebben olvastam szóval csak a csokis részt fogod megtalálni ha hajlandó vagy megkeresni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: