Justin Bieber belekóstol a színészetbe
2010. július 24. 10:56
Én a CSI-t szoktam nézni. Justin Bieberes rész én kihagyom!
2010. július 24. 11:02
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Nagyon szeretem a CSI-t és ezért nem fogok kihagyni részt, max kimegyek v elkapcsolok amíg justinkát mutatják
2010. július 24. 11:04
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
tuti megnézem azokat a részeket..
2010. július 24. 11:28
Jajj, inkább nem fogom megnézni. Apukám minden pénteken megnézi az RTL-en !!! Wháááááá szegény apukám
2010. július 24. 11:50
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Ez tényleg mindenhol ott van... Elegem van belőle.
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2010. július 24. 12:21
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
Jó,nekem mind1,hogy ki mit mondd!Szerintem jó,hogy megpróbája.Ha rossz lesz akkor rossz,de Ő legalább megpróbálta!Nem tudom,hogy miért kell mindig fújjogni és az elötem szóló "edemfi"-vel nem értek egyet!Nem értem,hogy miért gondolja ezt!Én már kezdem jobban megszeretni Justin-t mert kezdem látni benne a tehetséget.Régebben még ezt sem láttam!De szerintem csak akkor kellene ilyeneket mondani ha a fújjógok jobbak nála.De mondom ez csak az Én véleményem!Én örülök neki,hogy benne lesz egy filmben!Remélem jó lesz =D
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.