Starity

A Kardashian-lányok büszkék Kendallre

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 23. 19:37 #1
xBlondie
xBlondie
fashionista
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Nemrég elkészültek Kendall Jenner legújabb képei. A fotós Nick Saglimbeni volt, a helyszín pedig egy gyönyörű tengerpart. Nem sokkal ezután Kendall Twitteren írta, hogy "Yay! Rólam beszéltek az E! News-on. Haha smileeee.gif" és hozzá egy Youtube-linket illesztett be. Mindhárom Kardashian-lány kommentálta a fotókat.

Kim: "Hűha!!!! Nick most küldte el Kendall képeit! A megszállottjuk lettem!!! Mind annyira gyönyörű. Az egész család olyan büszke Kendallra! Nagyon sok minden fog még jönni!! Nézzétek át Nick Saglimbeni blogját is... ő a fotózás királya smileeee.gif"

Khloe: "OMG! Nick S. most küldte el a családnak Kendall fotózását, és meghalok rajta!!! Nem tudok túljutni azon, milyen hihetetlenül néz ki. A fejemben Kendall még mindig az édes 2 éves kishugom LOL... Mikor vált ő szupermodellé? Kim, Kourt, anya és én e-maileket küldünk vissza és megőrülünk azon, milyen gyönyörű! Kendall-nak van négy nagyon büszke anyukája."

Kourtney: "Wow! Mást nem is tudok mondani! Most kaptam meg a kedvenc fotósunk, Nick Saglimbeni által múlt héten készített képeket Kendallról, és szótlan vagyok! Csodásan néz ki! Olyan büszke vagyok rád, Kendall."

A képek már megtalálhatók a fórumon.
2010. július 23. 20:04 #2
Bernadett
Bernadett

StátuszHa szeretnél barátkozni Bernadett Stray (BerniStray) néven megtalálsz. :) <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 812
Csatolások: 11
Azonosító: 128044
nagyon szép lány.És nagyon jó,hogy a családja támogatja:)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!