Taylor Momsen utálja Miley Cyrust
2010. július 23. 19:27
Mert Taylor jobb igaz? Egy fenét,mindkettő ugyanolyan...tehetségtelenek már bocsánat.
A hülyébbnél hülyébb kijelentésekkel hívják fel magukra a figyelmet..emlékezzünk csak vissza Taylor legjobb barátjára,vagy Miley értelmetlen nyilatkozataira. Lehet sokan nem így gondolják,én igen. Mindkét lányról megvan a magam véleménye..egyiket sem mondanám szimpatikusnak.Most lehet hogy én leszek a hülye,de ez van. Ez az én véleményem.
A hülyébbnél hülyébb kijelentésekkel hívják fel magukra a figyelmet..emlékezzünk csak vissza Taylor legjobb barátjára,vagy Miley értelmetlen nyilatkozataira. Lehet sokan nem így gondolják,én igen. Mindkét lányról megvan a magam véleménye..egyiket sem mondanám szimpatikusnak.Most lehet hogy én leszek a hülye,de ez van. Ez az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 23. 19:36
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (average girl @ 2010.07.23. 18:56)
nem....csak h ok nélkül leri*ancozza...mert szerintem miley nem érdemli meg h leri*ancozzák
Nem ok nélkül ribancozta le, és szerintem is megérdemli. Oké, Taylor durvább, de azért nézzük már meg Miley viselkedését is.
(Kép nem direkt.
2010. július 23. 19:49
|
MrsCyrusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 131795 offline
|
Nagyon is ok nelkul ribancozza le Mileyt, o nem ribanc!!!Nezzetek mar meg, hogy oke voltak Mileynak botranyai mostanaban, de minden eltorpul Taylor mellett...
2010. július 23. 19:52
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
szerintem csak irigy. Mileyt híresebb mert Disney-es és a kislányok jobban ismerik/szeretik. Na de Miley pont nem akar már Disney-csaj lenni és Taylor azért szidja Mileyt aki ő már nem akar lenni. És nincs joga ilyet mondani mert kb. Lindsay Lohan fiatalabbik változata(vagy lesz) és nem csinált semmit hasznosat hogy ismert legyen. Inkább ellehetne mondani rá hogy r*banc mert ő az aki így viselkedik. Persze hogy nem érdekli a hírnév. Ha nem érdekelné nem mondana ilyet és nemérdekelné hogy kihez hasonlítják. Ő mondta: lesz*rja. Mindegy nem kedvelem ezt a csajt(nemis nagyon ismerem)de így nem fog sokáig tartani a karrierje. Ezekután még mondja valaki hogy Miley viselkedik felháborítóan....
2010. július 23. 19:55
|
|
Vicy99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 129788 offline
|
Mileynek a hangja alapvetően jó és van tehetsége is. De a számai nagyon szarok mostanában. Színészi tehetsége is van de valjuk be , hogy nem nehéz le körözni. Személy szerint Mileyt utálom a viselkedése és hasonló viselt dolgai miatt.
2010. július 23. 20:01
|
Kiskeriúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 131646 offline
|
Nem vagyok oda Mileyért de ez a Taylor emberileg egy nagy nulla.Olyan féltékeny és sértett valamiért.Ja és nem tudja magát kifejezni úgy hogy ne legyen benne káromkodás.
1 felhasználónak tetszik:
chapshe
2010. július 23. 20:05
Taylor nagyon hülye.És csak azért csinálja hogy népszerű legyen.Jó Mileynak mostanában vannak botrányai de nem akkora mint pl:Lindsay Lohannak mert ő ezek miatt még börtönbe is került.És igaz amit a cikkben írnak.Taylor mindent megtesz a hírnévért.És szerintem Taylort nem is annyian ismerik mint Mileyt.
2010. július 23. 20:15
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
pff miley sokkal jobb -.-
azért nem ekkora kurva mint ez a csaj...jó néha miley is tud..de azért ő még normális..ez meg egy nagyzolos ronda ...inkább hagyuk a szavat xD
azért nem ekkora kurva mint ez a csaj...jó néha miley is tud..de azért ő még normális..ez meg egy nagyzolos ronda ...inkább hagyuk a szavat xD
2010. július 23. 20:17
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
am h lehet ilyen bunkó már a nyilvánosság előtt?..h beszélhet már így?..jó ő lenézi a disneyt..mert a disney-sek "jófiúk"..és???
akkor neki így kell beszélni?..szánalmas paraszt p*csa -__-
akkor neki így kell beszélni?..szánalmas paraszt p*csa -__-
2010. július 23. 20:18
ez elég gáz... hogy néz ki taylor? mint akinek behúztak egyet, de most ez lényegtelen. ha valaki zenél, arról lerí, hogy milyen stílusban. és hogy hasonlíthatják össze májlival, nem tudom... és igaza van: mi ez a dizni-dolog? már nem is sztár az, aki nem disney-s? és főleg: a disney-seket ne hsonlítgassák össze nem-disney-sekkel, azt hiszem...
2010. július 23. 20:22
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
köcsög bunkó -.-" legszívesebben leütném xD szerintem csak pusztaságból féltékeny! ráadásul beképzelt. azt hiszi mindent kimondhat a száján. úgy néz ki mint aki kukából öltözik és ahogy sminkeli magát -.-" mintha behúztak volna neki! hülye p*csa...
2010. július 23. 20:36
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
Idézet (average girl @ 2010.07.23. 18:37)
hát akkor grat...
de ezen valahogy nemtudok meglepődni
de ezen valahogy nemtudok meglepődni
(azzal a külömbséggel hogy én nem vok ribancos stílusú)
am meg én nem mondogatnám ennyire hogy szereted Mileyt én nem dicsekednék vele...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.