Taylor Momsen utálja Miley Cyrust
2010. augusztus 27. 13:28
pedig aztán miley-ban semmi tehetség nincs!taylornak legalább jó hangja van!de hát inkább nem mondok semmit!!ha valaki ért valamihez és elmondja a véleményét akkor már milyen köcsög és "ne fikázd a baszottul tehetséges májlukát"elegem van ebből a starityből eszméletlenül elbaszták a régi ezerszer jobb volt!! asszem soha többet nem jövök ide mert a sok hülye kis rajongó picsa miat elmondani sem lehet hogy mit gondolunk a dolgokról!elsősorban ez a cikk taylor-ról szól és mindenben igaza van!!májlukának meg meg kéne dögleni hogy megszabadítsák a világot a szemetétől amit a legjobb szándékkal sem lehet zenének nevezni!!goodbye
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 27. 19:02
|
|
thunderbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 163 Csatolások: 33 Azonosító: 133997 offline
|
nekem egyre szimpibb ez a csaj és eszméletlen jó hangja van!!nem is értem hogy hasonlíthatják a tehetségtelen cyrus-hoz!!
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. szeptember 23. 19:55
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem mind ketten nagyon tehetségesek!(:
és én sem értem,hogy miért kell Miley-hoz hasonlítani, amikor egyáltalán nem hasonlítanak egymáshoz..Miley pop-ot, Taylor pedig rock-ot énekel..:/..ez van, így a jó..-.-
és én sem értem,hogy miért kell Miley-hoz hasonlítani, amikor egyáltalán nem hasonlítanak egymáshoz..Miley pop-ot, Taylor pedig rock-ot énekel..:/..ez van, így a jó..-.-
2010. október 08. 20:05
Szerintem senki nem szerethet mindenkit...
Ha nem szereti nem.Ez van!
Ha nem szereti nem.Ez van!
2010. december 10. 15:40
Szerintem csak féltékeny Mileyra!
Utálom Taylor Momsent
Utálom Taylor Momsent
2011. április 02. 14:52
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Még jó, hogy utálja!
Taylor a legjobb, mert mindig megmondja!!
<3
2011. július 24. 22:23
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Mind a kettőjüknek meg van a maga stílusa.Igazából én sem értem,hogy a korban közel álló sztárokat miért hasonlítják össze.(?)
Ez a sztároknak ciki,meg minket,hétköznapi embereket is összezavar.Inkább a hasonló stílusú sztárokhoz kéne hasonlítani őket.
Bár már Miley is játszott nirvanát,meg szerintem a számai is rockosabbak (persze ezt élőben lehet hallani...).Amúgy szerintem ha Miley helyt akar állni a zeneiparban,ne popot csináljon,hanem rockot,punkot,metált vagy valami komolyabbat,mert így (bármennyire is szeretem) csak egy ostoba diznisnek fog látszani örökre,bármennyire is szeretne kitörni belőle és persze felnőni.Alapból szeretem a számait,de én a rockért vagyok oda inkább.És már én is kezdek kinőni a popos korszakból.Bár jók a disneyes sorik,de nem lehet az örökkévalóságig nézni őket.
De egy dolgot tutira tudok: Miley zenésznek jobb(hiszen k*rva nagy hangja van),mint színésznek.Bár kíváncsi vagyok az új filmjére
Taylort még nem láttam,csak a Grincs-ben,a Gossip Girl-t nem volt szerencsém nézni.
Szó mi szó:Zene mindenkit összeköt.Egy közös hang,ami mindenkihez szól.
Ezért szerintem mind a 2en nagyon jók a zenében
(jó mondjuk előbb írtam,hogy nincs összehasonlítás.De mivel itt van ez a két tehetséges lány,kénytelen voltam elmondani,hogy mind a 2-en tehetségesek a zenében
)
Ez a sztároknak ciki,meg minket,hétköznapi embereket is összezavar.Inkább a hasonló stílusú sztárokhoz kéne hasonlítani őket.
Bár már Miley is játszott nirvanát,meg szerintem a számai is rockosabbak (persze ezt élőben lehet hallani...).Amúgy szerintem ha Miley helyt akar állni a zeneiparban,ne popot csináljon,hanem rockot,punkot,metált vagy valami komolyabbat,mert így (bármennyire is szeretem) csak egy ostoba diznisnek fog látszani örökre,bármennyire is szeretne kitörni belőle és persze felnőni.Alapból szeretem a számait,de én a rockért vagyok oda inkább.És már én is kezdek kinőni a popos korszakból.Bár jók a disneyes sorik,de nem lehet az örökkévalóságig nézni őket.
De egy dolgot tutira tudok: Miley zenésznek jobb(hiszen k*rva nagy hangja van),mint színésznek.Bár kíváncsi vagyok az új filmjére
Taylort még nem láttam,csak a Grincs-ben,a Gossip Girl-t nem volt szerencsém nézni.
Szó mi szó:Zene mindenkit összeköt.Egy közös hang,ami mindenkihez szól.
Ezért szerintem mind a 2en nagyon jók a zenében
(jó mondjuk előbb írtam,hogy nincs összehasonlítás.De mivel itt van ez a két tehetséges lány,kénytelen voltam elmondani,hogy mind a 2-en tehetségesek a zenében
2011. július 24. 22:26
ez a Disney sz*rság, amit a világ most megél, szánalmas. --> Ezzel a mondatával teljesen egyet értek.
Szeretlek Taylor Momsen. <3
2011. július 24. 22:31
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nincs egyedül!
2011. július 24. 23:46
Nem lehetséges ,hogy azért utálja mert régebben egymáshoz hasonlították őket?
Nekem speciel sokkal jobban bejön Miley kicsit (!) vadóc, popos stílusa mint Taylor undorító bőrcsizmái, szakadt harisnyái és füstös szeme.
Nem tudom elképzelni ,hogy valaki bírja a csajt, komolyan. Mit szeretnek rajta? Való igaz, Miley sem az ideálom stílusilag, de azért van egy kis különbség köztük.
Nekem speciel sokkal jobban bejön Miley kicsit (!) vadóc, popos stílusa mint Taylor undorító bőrcsizmái, szakadt harisnyái és füstös szeme.
Nem tudom elképzelni ,hogy valaki bírja a csajt, komolyan. Mit szeretnek rajta? Való igaz, Miley sem az ideálom stílusilag, de azért van egy kis különbség köztük.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.