Taylor Momsen utálja Miley Cyrust
2010. augusztus 05. 09:45
|
|
bettiua01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 439 Csatolások: 161 Azonosító: 132351 offline
|
Megtudom érteni mit gondol az a csaj és egyet érzek vele é sem birom Miley-t !Szerintem sem kellene egy rock zenész egy kis táncikáló popcsillagocskához hasonlitani ! Jól tette,h beszólt !
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 05. 11:27
annyira igaza van taylornak!!rühellem miley-t!!egyébként taylor sokkal jobb lett volna hannah szeepére ugyanis miley nem hogy színészkedni de még énekelni sem tud!!!!
katiegirl15
2010. augusztus 07. 21:46
|
Selly babyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 132779 offline
|
én sz*rom le utálom Miley-t nem az hogy utálom de ha sztár választanák utolsó vagy utolsó elötti lenne
2010. augusztus 09. 10:56
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
nézzétek már ezta kéépet is.
h néz ki momsen kis asszony?
tisztagáz.
amikor a hmre jelentkezett akk nem volt szar a disney?
ennyi.^^
h néz ki momsen kis asszony?
tisztagáz.
amikor a hmre jelentkezett akk nem volt szar a disney?
ennyi.^^
2010. augusztus 09. 10:57
|
|
Debbyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 131895 offline
|
én teljesen egyetértek Taylorral! még egy ok, amiért szeretem!
go Taylor!
go Taylor!
katiegirl15
2010. augusztus 12. 16:20
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
én is Taylorral vok!!!úúútálom mileyt!!!http://starity.hu/images/emoticons/thumbsup.gif
katiegirl15
2010. augusztus 12. 20:26
miley-val vagyok eggyértelműen...ki ez a taylor momset?...már a nevéről ish múmia jut eszembe...menjen már a francba
2010. augusztus 16. 12:30
miért lenne féltékeny miley-ra taylor?talán mert semmi tehetsége és 17 évesnél idősebb rajongója nincs is mert csak a sok hülye kiscsaj rajong érte!!hűha ha nekem gazdag lenne az apám mint miley-nak, biztos én is olyan sztár lennék mint ő!!
2010. augusztus 16. 19:31
hát én taylorrol ink nem mondok semmi mert kitiltanak XDXDXD
2010. augusztus 25. 09:53
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
szerintem elég hülye ez a Taylor Momsen! Eleve csúnya és hülye!szerintem ezeket ezért csinálja hogy híresebb legyen és az internet erről szóljon! SZÁNALOM! ki az aki őt szereti?????????
2010. augusztus 25. 16:53
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
mondjuk Miley tényleg megváltozott . egébként mindketten rondák, miley mintegy banya , taylor mntegy múmia
2010. augusztus 25. 19:02
Idézet (neo0680 @ 2010.08.16. 12:30)
miért lenne féltékeny miley-ra taylor?talán mert semmi tehetsége és 17 évesnél idősebb rajongója nincs is mert csak a sok hülye kiscsaj rajong érte!!hűha ha nekem gazdag lenne az apám mint miley-nak, biztos én is olyan sztár lennék mint ő!!
Talán mert jelentkezett Hannah Montana szerepére és nem ő kapta meg? Talán mert Miley sokkal sikeresebb nála és nem véletlenül őt hasonlítgatja mindenki Mileyhoz és nem pedig fordítva? Sejtheted hogy ő sem derült égből került a szakmába, a legtöbb sztár kapcsolatinak köszönheti, hogy az.
Amúgy egy sztár ne mondja már h nem érdekli a hírnév. Ha tényleg csak az éneklés érdekelné egy énektagozatos iskolában csücsülne és nem a tévében mutogatná a melltartóját.
Az meg szánalmas, hogy a disney-t szidja, mikor nekik köszönheti az első sikereit. Ráadásul Miley még kifejezetten kedvesen is nyilatkozott róla (erre jobb h nem reagált semmit, én se süllyednék erre a szintre). Kimoshatná a száját szappannal.
"F*** kivan azzal, hogy folyton a kib** Miley Cyrushoz hasonlít mindenki, mert énekelek és színésznő vagyok, mert sikersorozatban szerepeltem én is, és mert egyidősek vagyunk a csajjal. Oké, de a különbség az, hogy én nem egy sz** rózsaszín Disney-rágógumiból legyártott műanyag tucatlány vagyok, hanem egy művész, egy egyéniség. Tojok a hírnévre, azért csinálom, mert alkotó vagyok, és aki szereti a művészetemet, az követni fog. Miley meg kapja be!"
"azt hiszi, hogy azert mert ocsmany modon beszel,ku*rvakent oltozkodik es viselkedik, es ragyujt a szinpadon meg stb., egyeniseg lesz meg muvesz??!Nagyon el van tevedve...Ilyen beteg, lecsuszott k*urvak vannak tucatjaval..."---> milyen igaz XD
Encsy19
2010. augusztus 25. 19:09
Idézet (neo0680 @ 2010.08.16. 12:30)
Miley nem azért lett sztár, mert gazdag az édesapja, hanem mert igenis tehetséges. És Taylor mitől is sztár? Attól, hogy leszólja azokat, akiknek inkább a talpát kéne nyalnia?
És én nem tartom magam hülye kiscsajnak, már bocs. Nem kell a rajongókat lefikázni, ha Mileyt nem bírod. Ennyi.
mermaid girl veled vagyok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.