Taylor Momsen nem örül annak, hogy Miley Cyrushoz hasonlítgatják. A The Pretty Reckless banda énekesnője boldogabb lenne, ha Kurt Cobainhoz hasonlítanák.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Momsen utálja Miley Cyrust
2010. július 23. 18:08
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Én örülnék neki ha Mileyhoz hasonlítanának! Mondjuk ne a botrányai miatt...De sztem Taylor nem ezért utálja...
2010. július 23. 18:10
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Azt hiszem, hogy ebben legalább megeggyezik a véleményünk Taylorral. Bár elég fura, hogy Taylor hogy el van telve magától, hogy ő inkább Kurt Cobainhoz hasonlít
pff... sohasem fog úgyhogy ne álmodozzon
2010. július 23. 18:12
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Jajistenem. Taylor és Miley teljesen mások, és én sem értem, miért kell őket összehasonlítani... Azt sem értem, hogy Miley ezért miért mérges? Taylor mondta, hogy nem ismeri őt, ezért nem akar róla mondani semmit, és csak azt mondta, hogy a Disney szar...
1 felhasználónak tetszik:
QueenB
2010. július 23. 18:12
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Jah!Tényleg!Mostanában állandóan ezt a hírt hallom...Azt hiszi ő a legjobb!Nem is tudom, hogy szeretem-e...
2010. július 23. 18:15
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
én meg Taylor Momsen-t utálom.ennyii.
am szerintem meg semmiben sem hasonlitanak egymásra.miley sokkal de sokkal jobb mint ez a k****...-.-
am szerintem meg semmiben sem hasonlitanak egymásra.miley sokkal de sokkal jobb mint ez a k****...-.-
average girl
2010. július 23. 18:15
Idézet (PandaAlexXa @ 2010.07.23. 18:15)
én meg Taylor Momsen-t utálom.ennyii.
egyetértek
2010. július 23. 18:17
Hát Taylor nincs egyedül... Én is utálom Cyrust, elmondhatatlanul utálom. Beképzelt r*banc. Teljesen megértem, és egyetértek Taylor véleményével. R*hadt Cyrus!!
nikole Evil
2010. július 23. 18:18
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Az összehasonlítós nyilatkozat alapján azt mondom, hogy ez a Taylor lány bunkó és flegma. És az oké, hogy Taylor most most a vadulós, különcködős korszakát éli, de emberi módon is elmondhatná, hogy nem akarja hogy összehasonlítsák őket. Az meg hogy őt nem érdekli a hírnév, menjem már... akkor miért csinálja ezeket? Nahááát, csak nem azért, hogy róla beszéljenek? Főleg, hogy már azt is tudjuk mi a legjobb barátja...
Az albumos nyiltkozat, hogy mi a lemez témája (halál, szerelem, drogok, szex, vallás, politika), ebbe az a legjobb, hogy okosnak és tapasztaltnak akar tűnni, pedig itt jön ki, hogy egyáltalán nem az.
Az albumos nyiltkozat, hogy mi a lemez témája (halál, szerelem, drogok, szex, vallás, politika), ebbe az a legjobb, hogy okosnak és tapasztaltnak akar tűnni, pedig itt jön ki, hogy egyáltalán nem az.
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Kurt Cobain meg azt nem akarná, hogy hozzá hasonlítsd magad.
Szerintem attól, hogy ő ilyan közönségesen fejezi ki magát, nekünk még nem kéne.
Idézet
Engem nem érdekel a hírnév
Szerintem attól, hogy ő ilyan közönségesen fejezi ki magát, nekünk még nem kéne.
Ever
Igaz, nem vagyok egy nagy rock rajongó, inkább pop, de akkor is...
2010. július 23. 18:20
|
|
Everтнє ρяєтту яє¢кℓєѕѕ gιяℓ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 104 Azonosító: 111989 offline
|
Idézet (average girl @ 2010.07.23. 18:14)
hát miley is utálja őt..
és megértem mileyt..nagyon is jól teszi..és igaza van
ez egy szerencsétlen ribizli...( taylor)
ennyire irgynek nem kellene lennie
és megértem mileyt..nagyon is jól teszi..és igaza van
ez egy szerencsétlen ribizli...( taylor)
ennyire irgynek nem kellene lennie
Egyetértek bár én Mileyt alapból hatezem, de mostmár lassan Taylort is. Amúgy ez rock vagy heavy-metal amit ez kornyikál. Messze van ez a rokctól mint, Mickolc Jeruzsálemtől. Például nekem a bledner (meg az összes többi) nagyon is popos.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.