Melina Kanakaredes már nem szerepel a CSI: New York-i helyszínelők következő évadában. A szinésznő nem akart szerződést hosszabbítani - állítólag azért, mert elégedetlen volt a fizetésével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kilépett, mert nem fizettek eleget
2010. július 23. 18:18
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Pedig ő a New York-iban a legnormálisabb
2010. július 23. 18:39
|
|
Rellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 127292 offline
|
Frászt kapok néha némelyik színésztől. Általában nem létminimumnak megfelelő összeget kapnak egyes epizódokért(!)- hanem kisemberek egész éves fizetését, sőt néha még többet. És ennek ellenére van pofájuk elégedetlenkedni.
2010. július 23. 18:52
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Hát igen, nem értem az ilyen színészeket, sírnak a fizetésük miatt, mikor én örülnék ha a negyedét megkapnám. "Csak" egy színész, nem a világot menti meg, ha nem tetszik a fizetési csekkje akkor lépjen ki, én biztos nem emelném meg ezért.
A sorozat viszont a kedvencem a CSI-ok közül, de őt nem nagyon kedvelem, mindig olyan 'menő' szövegeket kap, tudom ez nem az ő hibája, de akkor sem szimpi, a Providence-ben jó volt, de ott sem lett a kedvencem.
A sorozat viszont a kedvencem a CSI-ok közül, de őt nem nagyon kedvelem, mindig olyan 'menő' szövegeket kap, tudom ez nem az ő hibája, de akkor sem szimpi, a Providence-ben jó volt, de ott sem lett a kedvencem.
2010. július 23. 20:10
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
azzal a kedvenc-dologgal 1etértek
2010. július 23. 23:14
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
2010. július 25. 20:12
mindig a pénz ........
ez nekem már tök elszomorító.....
ez nekem már tök elszomorító.....
2010. augusztus 01. 14:14
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
De sajnálom
Ő volt a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: