Melina Kanakaredes már nem szerepel a CSI: New York-i helyszínelők következő évadában. A szinésznő nem akart szerződést hosszabbítani - állítólag azért, mert elégedetlen volt a fizetésével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kilépett, mert nem fizettek eleget
2010. július 23. 18:18
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Pedig ő a New York-iban a legnormálisabb
2010. július 23. 18:39
|
|
Rellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 127292 offline
|
Frászt kapok néha némelyik színésztől. Általában nem létminimumnak megfelelő összeget kapnak egyes epizódokért(!)- hanem kisemberek egész éves fizetését, sőt néha még többet. És ennek ellenére van pofájuk elégedetlenkedni.
2010. július 23. 18:52
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Hát igen, nem értem az ilyen színészeket, sírnak a fizetésük miatt, mikor én örülnék ha a negyedét megkapnám. "Csak" egy színész, nem a világot menti meg, ha nem tetszik a fizetési csekkje akkor lépjen ki, én biztos nem emelném meg ezért.
A sorozat viszont a kedvencem a CSI-ok közül, de őt nem nagyon kedvelem, mindig olyan 'menő' szövegeket kap, tudom ez nem az ő hibája, de akkor sem szimpi, a Providence-ben jó volt, de ott sem lett a kedvencem.
A sorozat viszont a kedvencem a CSI-ok közül, de őt nem nagyon kedvelem, mindig olyan 'menő' szövegeket kap, tudom ez nem az ő hibája, de akkor sem szimpi, a Providence-ben jó volt, de ott sem lett a kedvencem.
2010. július 23. 20:10
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
azzal a kedvenc-dologgal 1etértek
2010. július 23. 23:14
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
2010. július 25. 20:12
mindig a pénz ........
ez nekem már tök elszomorító.....
ez nekem már tök elszomorító.....
2010. augusztus 01. 14:14
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
De sajnálom
Ő volt a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: