Két lány ingyen jegyet kapott a 20-i Justin Bieber koncertre, Los Angeles-ben, egyenesen a menedzsertől, Scooter Braun-tól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ingyen jegy Bieber-koncertre?
2010. július 23. 09:55
2010. július 23. 10:07
nagy szám 
midnenük van,csak jegyük nincs...meg amúgy is,csak úgy bemennek?:Onem dobták ki őket?
midnenük van,csak jegyük nincs...meg amúgy is,csak úgy bemennek?:Onem dobták ki őket?
2010. július 23. 10:09
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Hát ez a menedzser se normális mért adott jegyet vehetek volna azok pár nappal a koncert előt is!!
2010. július 23. 10:13
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Hát ez jó...akkor az a taktika, hogy koncert előt mindig a menedzsert kell keresni
mostantól majd nála állnak sorban, nem a kapunál
Egyébként el tudom képzelni, milyen lehetett az a lány ugrálva meg ordibálva...ijesztő
Egyébként el tudom képzelni, milyen lehetett az a lány ugrálva meg ordibálva...ijesztő
2010. július 23. 10:14
MIér attak nekik ingyen jegyet? akkor nekem is adjanak
2010. július 23. 10:21
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
De szerencsések:D Én nem annyira szeretem Justin-t, de ga kaptam volna ingyen jegyeket biztos bementem volna:D
De mondjuk furi egy kicsit hogy adott neki ingyn jegyet. Nah mindeggy.
De mondjuk furi egy kicsit hogy adott neki ingyn jegyet. Nah mindeggy.
2010. július 23. 10:23
én oda adtam volna az egyiket a bnőmnek és elmentünk volna ketten
D mer én nem szeretem ... de van pár jó száma azért... és aztán elcipeltem volna egy sp koncertre is hogy ne csak ő érezze jól magát :DDDD
2010. július 23. 10:34
Szerencsések voltak,nem mondom hogy nem örülök a boldogságuknak de nem foglalkoztat.
2010. július 23. 10:51
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Azért szerencséjük volt
2010. július 23. 10:56
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
mázli
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: