Nemrégiben debütált a Bionic névre keresztelt 4. stúdialbuma, amiből már készített egy kislemezt, a Not Myself Tonight, de elérkezett az ideje a másodiknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készen van Christina új klipje
2010. július 22. 22:54
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Halál unalmas ez a videó, főleg, hogy igazából semmi története nincs, csak megy egyedül összevissza.
Hiába szép szám, most nyárra valami bulizósabbat kellet volna kiadni.
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Halál unalmas ez a videó, főleg, hogy igazából semmi története nincs, csak megy egyedül összevissza.
Nem rossz szám, sőt, kifejezetten jó, de...valamiért szerintem jobb is lehetett volna.
Ettől függetlenül gratulálok Xtinának!
2010. július 22. 23:03
|
|
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline
|
DirtyDiana90 miért kellet volna bulizosabb számot csinálni az előző nem volt elég?
2010. július 22. 23:10
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
"most nyárra valami bulizósabbat kellet volna kiadni."
értem, akkor eszerint télen csak lassú számok jók, nyáron meg a gyorsak...fura egy logika
értem, akkor eszerint télen csak lassú számok jók, nyáron meg a gyorsak...fura egy logika
2010. július 22. 23:26
|
|
|
xxangi20xx
Légy oly szíves és ne adj olyat a számba, amit nem mondtam! Köszi.
Mielőtt zöldségeket írnál, tanulj meg értelmezni! Azzal, amit írtam azt akartam kifejezni, hogy nyáron inkább a pörgősebb, bulizósabb számok mennek és azokból lesznek inkább a slágerek. Mivel az előző száma csúnyán leszerepelt és, ami egyébként nekem tetszett a videóját leszámítva, most inkább igazi bulizósra lett volna inkább szükség, ami biztos siker lehetett volna. Ezt szerintem következőnek kellett volna kiadni, mondjuk egy őszi hónapban, ami az elmúlást jobban szimbolizálja. Na de nem akarok költői képekbe belemenni. Nem én vagyok a menedzsere, ez csak vélemény. Aki akarja megérti úgy is, mit akartam ezzel ténylegesen mondani.
Légy oly szíves és ne adj olyat a számba, amit nem mondtam! Köszi.
Mielőtt zöldségeket írnál, tanulj meg értelmezni! Azzal, amit írtam azt akartam kifejezni, hogy nyáron inkább a pörgősebb, bulizósabb számok mennek és azokból lesznek inkább a slágerek. Mivel az előző száma csúnyán leszerepelt és, ami egyébként nekem tetszett a videóját leszámítva, most inkább igazi bulizósra lett volna inkább szükség, ami biztos siker lehetett volna. Ezt szerintem következőnek kellett volna kiadni, mondjuk egy őszi hónapban, ami az elmúlást jobban szimbolizálja. Na de nem akarok költői képekbe belemenni. Nem én vagyok a menedzsere, ez csak vélemény. Aki akarja megérti úgy is, mit akartam ezzel ténylegesen mondani.
2010. július 22. 23:31
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
elég jó...
2010. július 22. 23:35
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
nagyon jó szám!
2010. július 22. 23:40
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
A szám egész jó, a klip is, csak kicsit nekem hosszú volt. Még meg kell szoknom.
Hát az őszi hónapokban én nem nagyon örülnék egy ilyen lassú számnak, eléggé letargiás már maga a tény hogy ősz van, esik az eső, hideg van. Nem kéne még egy ilyen lassú számmal is lehúzni az ember kedvét. Nem azt mondom hogy most ezért nem fogok lassú számokat hallgatni ősszel, de szerintem nem baj hogy most jött ki.
Hát az őszi hónapokban én nem nagyon örülnék egy ilyen lassú számnak, eléggé letargiás már maga a tény hogy ősz van, esik az eső, hideg van. Nem kéne még egy ilyen lassú számmal is lehúzni az ember kedvét. Nem azt mondom hogy most ezért nem fogok lassú számokat hallgatni ősszel, de szerintem nem baj hogy most jött ki.
2010. július 22. 23:42
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Eve87: nem ősz van hanem nyár közepe
2010. július 22. 23:48
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
nekem az előző jobban tetszett.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: