Justin Bieber gatyája lecsúszott
2010. július 22. 21:17
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
huh... utálom de ez azért elég kínos
:F
:F
2010. július 22. 21:36
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Ez már hányadik Jusztinkás „hír” ma?
2010. július 22. 21:41
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
nagyon gáz
2010. július 22. 21:45
a rajongók legalább láthatták elsógatyában
amugy minden tinéndzser ígyhordja ősem kivétel..azmost mértbaj nemhiszem hogy feltűnösködni akartvolt ponnt ezzel..ezinkább ciki lehetne..
2010. július 22. 21:50
|
zsancsukácskah97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 130475 offline
|
kegyetlen
2010. július 22. 22:16
Hát ciki!!! De jól fogta fel! NEVETNI KELL RAJTA!!! Most jobb lenne, ha elkezdene duzzogni meg dühös lesz, hogy nevettek rajta?? Ugyanmár! És mit kell ebből akkora hírt kerekíteni? Amúgy ezt már minimum 3 hete láttam más oldalon... Ez nem is hír!!! Én azért birom JB-t, de egyet kell értenem azokkal, akik azt írták, hogy már a csapból is ő folyik! Hát idegesítő nem?
2010. július 22. 22:36
|
bety14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 124869 offline
|
azért egy kicsit ciki
és szerintem azért huzot fekete alsot mert h tmert igy tudják h mijen also van alata én is igy szoktam h világos cuc és sötéteb bugyi
és szerintem azért huzot fekete alsot mert h tmert igy tudják h mijen also van alata én is igy szoktam h világos cuc és sötéteb bugyi
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: