Perez Hilton nem éppen azok emberek közé tartozik, akik sok sztárt kedvelnek a környezetükben. Lehet azonban, hogy most kivételt tesz? A blogger Justin Bieber koncertjére látogatott el nemrég, és elég jó véleménnyel pecsételte meg a történteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perez Hilton kedveli Justint?
2010. július 22. 08:15
2010. július 22. 08:51
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
egyetértek
2010. július 22. 08:54
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Ez az ember se lesz a kedvencem!
Hogy tudja kedvelni,persze olyan sztárokat szól le,akik el is értek már valamit!
Hogy tudja kedvelni,persze olyan sztárokat szól le,akik el is értek már valamit!
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 22. 09:13
Nem igazán értem hogyha mindenki Justin ellen van hogy lehet ennyi rajongója? Nem látom okát hogy szídni kéne,az hogy Perez kedveli,az meg egyszerűen hidegen hagy. Egyáltalán miért Justin a téma ha perez nyilatkozatáról szól a cikk? Tehet ő róla hogy ez róla a vélemény?Na mindegy...
2010. július 22. 09:49
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
hát basszus, ezt én nem értem! Ez a Perez 'f*sz' Hilton csak a tehetségtelen embereket szereti?? Olyanokat miért nem tud kedvelni, akik már le is tettek valamit az asztalra?? -.-
Fuller
2010. július 22. 10:07
|
|
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline
|
Túl a barátságon???
2010. július 22. 10:08
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Undorodom ettől a képződménytől (mert nem ember). Attól, h van egy színvonalon aluli (milyen szépen fogalmaztam), totál érthetetlen okokból híres blogja, nekem ő még nem sztár. Nem vagyok utálkozós fajta, de őt örömmel lefejelném. Na jó, inkább nem, nem akarok hozzáérni. :S
Fuller
2010. július 22. 10:19
Csak napok kérdése, és Perez barátunk Justin kritikán aluli teljesítményéről és nevetséges megjelenéséről fog írni, szerintem...Elvégre ő abból él, hogy a sztárokat alázza.
Mondjuk, JB esetében nem zaklatna fel, ha lehordaná, de az kiakaszt, amikor Mr. Hilton IGAZI sztárokat kritizál meg, holott ő maga...De ezt Candace tökéletesen kifejtette.
Mondjuk, JB esetében nem zaklatna fel, ha lehordaná, de az kiakaszt, amikor Mr. Hilton IGAZI sztárokat kritizál meg, holott ő maga...De ezt Candace tökéletesen kifejtette.
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.