Perez Hilton nem éppen azok emberek közé tartozik, akik sok sztárt kedvelnek a környezetükben. Lehet azonban, hogy most kivételt tesz? A blogger Justin Bieber koncertjére látogatott el nemrég, és elég jó véleménnyel pecsételte meg a történteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perez Hilton kedveli Justint?
2010. július 22. 08:15
2010. július 22. 08:51
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
egyetértek
2010. július 22. 08:54
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Ez az ember se lesz a kedvencem!
Hogy tudja kedvelni,persze olyan sztárokat szól le,akik el is értek már valamit!
Hogy tudja kedvelni,persze olyan sztárokat szól le,akik el is értek már valamit!
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 22. 09:13
Nem igazán értem hogyha mindenki Justin ellen van hogy lehet ennyi rajongója? Nem látom okát hogy szídni kéne,az hogy Perez kedveli,az meg egyszerűen hidegen hagy. Egyáltalán miért Justin a téma ha perez nyilatkozatáról szól a cikk? Tehet ő róla hogy ez róla a vélemény?Na mindegy...
2010. július 22. 09:49
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
hát basszus, ezt én nem értem! Ez a Perez 'f*sz' Hilton csak a tehetségtelen embereket szereti?? Olyanokat miért nem tud kedvelni, akik már le is tettek valamit az asztalra?? -.-
Fuller
2010. július 22. 10:07
|
|
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline
|
Túl a barátságon???
2010. július 22. 10:08
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Undorodom ettől a képződménytől (mert nem ember). Attól, h van egy színvonalon aluli (milyen szépen fogalmaztam), totál érthetetlen okokból híres blogja, nekem ő még nem sztár. Nem vagyok utálkozós fajta, de őt örömmel lefejelném. Na jó, inkább nem, nem akarok hozzáérni. :S
Fuller
2010. július 22. 10:19
Csak napok kérdése, és Perez barátunk Justin kritikán aluli teljesítményéről és nevetséges megjelenéséről fog írni, szerintem...Elvégre ő abból él, hogy a sztárokat alázza.
Mondjuk, JB esetében nem zaklatna fel, ha lehordaná, de az kiakaszt, amikor Mr. Hilton IGAZI sztárokat kritizál meg, holott ő maga...De ezt Candace tökéletesen kifejtette.
Mondjuk, JB esetében nem zaklatna fel, ha lehordaná, de az kiakaszt, amikor Mr. Hilton IGAZI sztárokat kritizál meg, holott ő maga...De ezt Candace tökéletesen kifejtette.
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.