Lindsay Lohan nem kap különös bánásmódot a börtönben, mindössze annyi engedményt kap, hogy magánzárkában lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan magánzárkát kap a börtönben
2010. július 21. 09:00
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
ez kemény...de ez van Lindsay!
2010. július 21. 09:46
Ő okozta,most el kell szenvednie a következményeit. Nem tudom sajnálni...
2010. július 21. 09:52
ennél durvábban kéne vele bánni,úgy talán megtanulná a dolgokat...
2010. július 21. 09:57
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Ez szerintem is nagyon kemény...
Dehát ezt ő okozta...
Dehát ezt ő okozta...
2010. július 21. 10:13
|
|
NinaDobrevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 5 Azonosító: 131431 offline
|
Ha ez kell ahhoz hogy meggyógyuljon és hogy visszaszerezze a józan eszét akkor tökéletes hely a számára ! Hajrá Lindsay !
2010. július 21. 10:14
|
|
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline
|
annyira okosak vagytok....ha szerintetek nem kemény akkor vonuljatok ti is börtönbe.....basszus azért fogjátok már fel hogy ott fog ülni kitudja mennyi ideig, jó hogy kap kaját meg néha kimehet edzőterembe hogy ne csak a saját 4 falát lássa.
KOmolyan ha szerintetek ez semmi akkor mit adnátok neki? Ostorral verést? Vagy betennétek gyilkosok közé egy zárkába, hagy erőszakolják meg?
Hát engem nem érdekel ez a csaj, nem vagyok rajongója, de elgondolkozhatnátok mielőtt ilyeneket írtok, hogy ez semmi! Könnyű úgy hogy fogalmatok sincs az egészről, olvassatok már vmit egy börtönről, hátha megváltozik a véleményetek....
peace
KOmolyan ha szerintetek ez semmi akkor mit adnátok neki? Ostorral verést? Vagy betennétek gyilkosok közé egy zárkába, hagy erőszakolják meg?
Hát engem nem érdekel ez a csaj, nem vagyok rajongója, de elgondolkozhatnátok mielőtt ilyeneket írtok, hogy ez semmi! Könnyű úgy hogy fogalmatok sincs az egészről, olvassatok már vmit egy börtönről, hátha megváltozik a véleményetek....
peace
2010. július 21. 10:44
Hát szerintem ez még semmi, de örülhet hogy legalább külön lehet a többi marhától
2010. július 21. 11:34
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
jaja.
2010. július 21. 11:36
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
végülis elég jó "büntetést" kapott.
2010. július 21. 11:38
Legalább a magánzárkával jól járt... viszont ennyi hülyeség után ezt meg is érdemli, ő hozta magára a bajt, a következményét is viselje.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: