Jared Leto - Photoshoot in Saint Tropez (2010.07.15)
2010. július 27. 11:52
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
De kis cukorbogááár*.*
Imádom.
De azért a szőkével még mindig nem vagyok 100%osan kibékülve.
Remélem minél hamarabb megjön az esze, és visszafesteti barnára
Imádom.
De azért a szőkével még mindig nem vagyok 100%osan kibékülve.
Remélem minél hamarabb megjön az esze, és visszafesteti barnára
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 27. 14:13
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.07.27. 13:45)
Olyan jókat szoktam az ilyeneken röhögni.
Egyébként hogy ne legyen teljesen off a hszem, ez a szőke nekem se nagyon tetszik. Barnán sokkal csinibb.
2010. július 27. 15:19
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.07.27. 14:13)
Olyan jókat szoktam az ilyeneken röhögni.
Egyrészt minek ír olyanhoz, akit nem ismer. Másrészt imádom ezeket a helyesírási hibákat. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
Egyébként hogy ne legyen teljesen off a hszem, ez a szőke nekem se nagyon tetszik. Barnán sokkal csinibb.
Jared légyszi' fesd vissza a hajad. 
A helyesírási hibák az egyik olyan, amin én sem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek, a másik a divatírás. Ezek a 'w-t használok a sima helyett, mert az olyan menő' meg a 'szavak végére odabiggyesztek egy h-t' írások olyan kiábrándítóak...
Szerintem a visszafestéssel várnunk kell a turné végéig. Zenészként 'megengedheti' magának hogy mindenféle őrült hajszínnel rukkoljon elő egy-egy koncertre. Ha már nem turnéznak, akkor biztos visszatér a barnához, meg valami egyszerűbb fazonhoz. (Mintha olvastam volna valami ilyesmit)
Fuller
2010. július 27. 15:29
Idézet (Eve87 @ 2010.07.27. 15:19)
A helyesírási hibák az egyik olyan, amin én sem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek, a másik a divatírás. Ezek a 'w-t használok a sima helyett, mert az olyan menő' meg a 'szavak végére odabiggyesztek egy h-t' írások olyan kiábrándítóak...
Szerintem a visszafestéssel várnunk kell a turné végéig. Zenészként 'megengedheti' magának hogy mindenféle őrült hajszínnel rukkoljon elő egy-egy koncertre. Ha már nem turnéznak, akkor biztos visszatér a barnához, meg valami egyszerűbb fazonhoz. (Mintha olvastam volna valami ilyesmit)
Én ilyenkor csak verem a fejem a falba, hogy lehetnek ilyen ostoba emberek?!
Nekem a félhosszú fekete haja tetszett nagyon alul vörösen, na úgy aztán hajjaj.
2010. július 27. 15:49
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.07.27. 15:29)
Én ilyenkor csak verem a fejem a falba, hogy lehetnek ilyen ostoba emberek?!
Hiába, ezek a mai fiatalok olyan tudatlanok, ha valaki nem dzsásztin vagy májli, már nem is ismerik, pedig ő (Jared) az igazi művész... Mindegy, erre is kapok majd egy ilyet: "Most miwahn?"
Nekem a félhosszú fekete haja tetszett nagyon alul vörösen, na úgy aztán hajjaj.
És az ilyen celebecskék kerülnek első helyre.
Egy dolog, hogy Jared nagyon helyes, de nagyon jó színész is. És hogy őszinte legyek, tetszenek a számaik is.
2010. július 27. 16:17
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Haj terén nekem mindegy hogy mit csinál, csak kopasz ne legyen, meg az Oláh Ibolyás hajat felejtse el és nem fogok panaszkodni. Amúgy a többi szerintem jól állt neki.
Inkább a ruháira szoktam rácsodálkozni...
Vannak tök jó összeállításai, de néha olyan cuccokat aggat magára hogy csak lesek
De azt díjazom hogy ragaszkodik a ruháihoz, némelyik darab sok képen visszaköszön.
A celebecskékhez meg inkább nem fűzök hozzá semmit, nehogy idetaláljon még egy pár eltévedt bárány, aztán lesz nemulass nekünk
Inkább a ruháira szoktam rácsodálkozni...
De azt díjazom hogy ragaszkodik a ruháihoz, némelyik darab sok képen visszaköszön.
A celebecskékhez meg inkább nem fűzök hozzá semmit, nehogy idetaláljon még egy pár eltévedt bárány, aztán lesz nemulass nekünk
Fuller
2010. július 27. 16:45
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (zombeeStar @ 2010.07.27. 16:40)
ááá ez nagyon fájt x'D és Barbiet hol hagyta??
(nem bánom hogy egyedül van a képeken
)
Szerinted ki kéne mellé? Zimány Linda? Kiszel Tünde?
Fuller
2010. július 27. 16:49
|
|
Eve87the one; the only |
|
Idézet (zombeeStar @ 2010.07.27. 16:40)
ááá ez nagyon fájt x'D és Barbiet hol hagyta??
(nem bánom hogy egyedül van a képeken
)
Barbie-t Saint Tropez-ban hagyta...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.