Megint sokkol Taylor Momsen
2010. július 20. 19:56
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
most nagyon menőnek érezheti magát (pedig egyáltalán nem az!), de kíváncsi leszek, hogyha majd gyerekei, unokái lesznek, mit fog nekik mondani erről az inerjúről.
A másik meg az, hogy bánja a ****, hogy vibrátort használ, de kit érdekel? Normális emberek a barátaiknak se beszélnek róla, Ő meg egy riporternek mondja ezeket a dolgokat el.
A másik meg az, hogy bánja a ****, hogy vibrátort használ, de kit érdekel? Normális emberek a barátaiknak se beszélnek róla, Ő meg egy riporternek mondja ezeket a dolgokat el.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 20. 20:57
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
ezen most jót röhögtem : D elég nevetséges.
2010. július 20. 23:22
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Megmondta, hogy nem akar példakép lenni, meg semmi más. Akinek nem tetszik, az ne olvassa a nyilatkozatait, ne hallgassa a dalait, ne nézze a róla készült képeket. Azt csinál amit akar, nem akar szerintem a tízéves kislányok anyukáinak tetszelegni. Ennyi.
2010. július 20. 23:27
Idézet (Skubli @ 2010.07.20. 16:19)
Komolyan ennek a kiscsajnak hol vannak a szülei?!
szerintem már rég kitagadták..
2010. július 20. 23:33
lindyke: Freeze nem tette ki mert durvának találta, bár lehet, hogy a te cikked kicsit tényleg durvább volt nem tudom. Én meg kitettem.
ennyi.
2010. július 20. 23:55
öhh... hát most na. um... legalább teherbe nem fog esni. xD komolyra fordítva a szót; ehhez most nincs mit hozzáfűznöm, nem tudom mit gondolok, csupán annyit, hogy ezt nem kell másoknak elmondani, tudtommal a sztárok nem szeretik, ha a magánéletükről van szó, vagy ilyesmi, egyébként remélem nem csak nekem gáz a "legeslegjobb barát" kifejezés. szegény csak egy PICIT magányos lehet. xD
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.