Starity

Összetart a dal - avagy ki a klipben legkiemelkedőbb előadó?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 19. 23:56 #1
- törölt felhasználó -    
Ideje felmérni a SkyForce előadóinak népszerűségi rátáját! Nézzük csak ki az Összetart a dal című videoklip, úgymond vezérembere? L.L. Junior, aki már számos klippel és tapasztalattal rendelkezik, Nótár Mary, akinek ez az első komolyabb videoklipje, vagy Stefano, akit már hamarabb is ismertünk L.L. Junior előző klippjeiből? Várjuk a válaszokat! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: martaandriska
2010. július 20. 00:07 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (notarmarymusic @ 2010.07.19. 23:56)
Ideje felmérni a SkyForce előadóinak népszerűségi rátáját! Nézzük csak ki az Összetart a dal című videoklip, úgymond vezérembere? L.L. Junior, aki már számos klippel és tapasztalattal rendelkezik, Nótár Mary, akinek ez az első komolyabb videoklipje, vagy Stefano, akit már hamarabb is ismertünk L.L. Junior előző klippjeiből? Várjuk a válaszokat! smileeee.gif

Tudtam, hogy valami hiányzik: biggrin.gif
2010. július 20. 10:59 #3
- törölt felhasználó -    
Hát részemről L.L Juniorra teszem le a voksom. Szeretem a zenéjét,tehetséges,remek a hangja,több indok azthiszem nem is kell.Egyébként nagyon szeretem ezt a dalt
2010. július 20. 11:07 #4
lpmaskmancick
lpmaskmancick
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Összefog a legalja? NEE laugh.gif Napiszarra való kb. az egész.
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, UnhappyMeals
2010. július 20. 11:16 #5
- törölt felhasználó -    
Szerintem egyáltalán nem olyan rossz ha megnézzük a mai magyar zenét. Azért hogy őszinte legyek,Fekete Dávid és társai egyáltalán nem jobbak ennél...sőt némelyiknek semmi tehetsége sincs mégis szeretik őket,és ezt nem is itélem el,mert mindenki mást szeret...Szerintem egyáltalán nem kéne leszólni azt aki sokkat többet tett le az asztalra mint más önjelölt "sztárok" az országban.
(Fekete Dávid csak 1 példa volt,akad még bőven hozzá hasonló)
1 felhasználónak tetszik: Lexy
2010. július 24. 21:44 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.20. 11:16)
Szerintem egyáltalán nem olyan rossz ha megnézzük a mai magyar zenét. Azért hogy őszinte legyek,Fekete Dávid és társai egyáltalán nem jobbak ennél...sőt némelyiknek semmi tehetsége sincs mégis szeretik őket,és ezt nem is itélem el,mert mindenki mást szeret...Szerintem egyáltalán nem kéne leszólni azt aki sokkat többet tett le az asztalra mint más önjelölt "sztárok" az országban.
(Fekete Dávid csak 1 példa volt,akad még bőven hozzá hasonló)

Teljesen egyetértek. Én L.L. Juniort mondom, szerintem ő a legtehetségesebb. Szeretem a zenéjét és ezt a dalt is kedvelem.
2010. július 31. 10:44 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2010.07.20. 11:07)
Összefog a legalja? NEE laugh.gif Napiszarra való kb. az egész.

Az az igazság, hogy ha nem létezne Magyarországon ilyen hozzáállás, nem lenne itt semmi probléma a romák és a nem romák között. ELŐITÉLET = TUDATLANSÁG
2010. július 31. 11:02 #8
lambertfan01
lambertfan01
visszatérő vendég

StátuszBence evlenmeliyiz hem de bu sene...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 348
Csatolások: 587
Azonosító: 129640
Én Nótár Mary-re teszem le a voksom. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: notarmarymusic
2011. május 29. 05:43 #9
Helinda Mao
Helinda Mao
új tag

StátuszTanulás látástol mikulásig.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 151900
ÉN mindhármukra teszek egy voksot. Mivelhogy... Egy dalnak mindig az előadói adják meg a megfelelő dallamot és a megfelelő részét.Mind a hárman a saját egyéniségüket vitték bele a dalba éppen ezért a szövegelosztás is frappáns. Mind a hárman szerves részeit képezik ennek a dalnak.
2011. június 04. 16:14 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (notarmarymusic @ 2010.07.31. 10:44)
Az az igazság, hogy ha nem létezne Magyarországon ilyen hozzáállás, nem lenne itt semmi probléma a romák és a nem romák között. ELŐITÉLET = TUDATLANSÁG

Ez nem előítélet, ami sz*r, az sz*r. pardon.gif
Egyszerűen csak nem jön be ez a stílus. Nem is, finoman fogalmaztam azzal, hogy nem jön be. Legszívesebben kifutnék a világból a hallatán.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok