Leona Lewis volt barátja úgy tűnik, irigyli az énekesnő sikereit. Olyannyira, hogy több millió fontot követel tőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
Milliókat kér az énekesnő exe
2010. július 19. 21:08
Szánalmas,pénzéhes alak.Ennyit tudok mondani erről a pasasról.
2010. július 19. 21:34
2 hetes hír -.-"
na de a pali nagyon brutál
a hatszázezer fontos házat tuti,h elfogadtam volna,szal:)
na de a pali nagyon brutál
a hatszázezer fontos házat tuti,h elfogadtam volna,szal:)
2010. július 19. 21:56
Én a helyében egy pennyt se adnék ennek a sz*rházinak, mivel nem ütközik törvénybe, ha nem ad neki semmit. Miért kéne bármennyit is adnia neki?? Az, hogy a pasi szerint miatta lett sikeres, semmit se jelent, ettől még nem tartozik neki "hálapénzzel".. Plusz, ha ennyi pénztől meg akarja fosztani, soha nem is szerethette igazán szegény Leonát...
2010. július 19. 22:12
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Milliókatkérazénekesnő.exe
(bocs
)
(bocs
1 felhasználónak tetszik:
inspiredboy
2010. július 19. 22:30
|
|
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline
|
Mit képzel magáról ez a bunkó? Tegyük fel, hogy tényleg ő volt aki kitöltötte a jelentkezést? És? Ez nem hiszem, hogy olyan nagy szám. Oké, köszönje meg Leona, de ennyi. Szerintem nem kéne fizetnie...egyáltalán. Végülis nem a pasas volt aki énekelt a versenyen. Semmi joga 502 milliót követelni. Szerintem. Ha Leona nem azokkal a producerekkel és dalszerzőkkel dolgozik akiket ő mutatott be neki, biztos sikeres lenne úgy is. Ez a pasi csak egy irigy patkány.
2010. július 19. 23:09
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
remélem feljelenti
2010. július 20. 14:38
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Meghibbant a srác?Miért járna neki abból pénz h Leona sikeres lett.Azon kívül h "bíz tata" semmit nem adott neki bele.Biztos a barátai is bíz taták h váltsa valóra az álmát most ők is kérjenek érte pénzt??
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.