Idézet (kateblock @ 2010.09.16. 12:57)
Sajnos nem beszélt sokat. Egy másfél órás műsor volt, amit Elizabeth Sladen vezetett, volt néhány rövid interjú RTD-vel és néhány BBC fejessel, a Dokik részéről csak BBC-es bevágott interjúk voltak. Nem tudom hallottad-e már Jo Whiley nevét, az ő showjának interjúiból vágtak be részleteket. Még a DW kezdete előtt készült vele ez az interjú, elmondta honnan jött, mikben szerepelt és hogy micsoda megtiszteltetés számára hogy őt választották Dokinak. (Random fact #1 Első doktora a második Doki volt) bár azt is bevalotta hogy soha nem volt fanja a sorozatnak. Istenítette RTD-t és mondta hogy nagyon furcsa érzés volt Doktort játszani mert a DW egy klasszikus sorozat. Nem félt bevallani hogy voltak kételyei mielőtt elvállalta a szerepet (random fact #2?) de úgy érezte jó döntést hozott. Vele csak pár perces interjú volt, a narrátor (Elisabeth) utána azt mondta hogy Christoper azért hagyta ott a showt, mert nem akarta hogy élete végéig Dokiként emlékezzenek rá (ami szerintem érthető bár felőlem maradhatott volna még 1 évadot). Visszakapcsoltak egy interjúra, amiben arról beszélt hogy Billie-vel milyen jól kijönnek a forgatáson, hogy mennyit ökörködnek és nevetnek. Jo tesztelte CE DW tudását, beadott néhány classic who szörny hangot és nem ismerte fel őket (semmi értelme nem volt ennek a játéknak ha már az első kérdésre az volt a válasz hogy nem volt rajongója a sorozatnak) egyedül a dalekeket ismerte fel.
Random fact #3?-nal elmondhatom hogy a forgatási szünetekben a kellékesnél lógott állandóan szerinte a kellékek nagyon 'cool'-ak.
CE döntése hogy elhagyja a DW-t érthető, de a néhány hónapja kiadott RT interjúja alapján nem is csodálkozom azon hogy a másfél órás interjúban 10 percnél nem beszélt többet. Olvastad az interjút? Nagyon durva dolgokat mondott -amik szerintem sajnos igazak voltak- Bővebben kifejtette hogy miért hagyta ott a DW-t és hogyan bánt vele a BBC míg Doki volt és miután kijelentette hogy elmegy. Az olvasottak alapján vagy CE nem tűri a BBC féle bánásmódot vagy DT tűrt el mindenféle hülyeséget azért húzta ott olyan sokáig.
Úgy gondolom hogy a lehetséges 50-ik évfordulós 'legyen ott az összes Doki' speciálban már biztosan nem lesz benne, sőt, talán a nevét sem fogják soha többé kiejteni.
Random fact #3?-nal elmondhatom hogy a forgatási szünetekben a kellékesnél lógott állandóan szerinte a kellékek nagyon 'cool'-ak.
CE döntése hogy elhagyja a DW-t érthető, de a néhány hónapja kiadott RT interjúja alapján nem is csodálkozom azon hogy a másfél órás interjúban 10 percnél nem beszélt többet. Olvastad az interjút? Nagyon durva dolgokat mondott -amik szerintem sajnos igazak voltak- Bővebben kifejtette hogy miért hagyta ott a DW-t és hogyan bánt vele a BBC míg Doki volt és miután kijelentette hogy elmegy. Az olvasottak alapján vagy CE nem tűri a BBC féle bánásmódot vagy DT tűrt el mindenféle hülyeséget azért húzta ott olyan sokáig.
Úgy gondolom hogy a lehetséges 50-ik évfordulós 'legyen ott az összes Doki' speciálban már biztosan nem lesz benne, sőt, talán a nevét sem fogják soha többé kiejteni.

0 felhasználónak tetszik: