Starity

Christopher Eccleston

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 03. 19:52 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ma odaadtam a páromnak a Lennont. Kicsit "sokkot" kapott a dologtól, de majd véleményez, ha megtekintette. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. augusztus 04. 08:10 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.03. 19:52)
Ma odaadtam a páromnak a Lennont. Kicsit "sokkot" kapott a dologtól, de majd véleményez, ha megtekintette.  _nevet.gif

Sokk? Mitől? biggrin.gif
2010. augusztus 04. 11:23 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.08.04. 08:10)
Sokk? Mitől?  biggrin.gif

A ténytől, hogy Chris Ecclestont olyan séróval fogja majd látni, amilyen Lennonnak is volt... rohog.gif
2010. augusztus 04. 12:44 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.04. 11:23)
A ténytől, hogy Chris Ecclestont olyan séróval fogja majd látni, amilyen Lennonnak is volt...  rohog.gif

Akkor legyél vele ott és vígasztald meg biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. augusztus 17. 18:15 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hát, a párom gépe nem játssza le a "Lennon Naked" avit, úgyhogy még nem látta... mellow.gif

Viszont ma sikerült megvásárolnom, mindösszesen 300 forintért a "Let Him Have It"-et, és most örülök a vételnek, mint majom a farkának... biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, kateblock
2010. augusztus 20. 09:36 #26
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.17. 18:15)
sikerült megvásárolnom a "Let Him Have It"-et

Megnéztem. Eléggé (meg)rázós film... Szegény Derek... cray.gif
2010. augusztus 30. 11:33 #27
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Kérdem én, hol az a 35 rajongó..?
2010. augusztus 30. 11:38 #28
- törölt felhasználó -    
Jó kérdés rolleyes.gif
2010. szeptember 01. 18:16 #29
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.08.30. 11:38)
Jó kérdés  rolleyes.gif

Let Him Have It? Vélemény? rolleyes.gif
2010. szeptember 01. 23:28 #30
- törölt felhasználó -    
Megrázó volt. sad.gif Nem mondom hogy jobban tetszett mint a Lennon Naked mert nálam úgy tűnik egy darab az lesz a #1, de ez kifejezetten jó film lett, van benne jó sok érzelem, ami tetszik. Érdekes történet és sajnálom ami a tesójával történt sad.gif
2010. szeptember 02. 09:26 #31
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.01. 23:28)
Megrázó volt.  sad.gif Nem mondom hogy jobban tetszett mint a Lennon Naked mert nálam úgy tűnik egy darab az lesz a #1, de ez kifejezetten jó film lett, van benne jó sok érzelem, ami tetszik. Érdekes történet és sajnálom ami a tesójával történt  sad.gif

Nekem is nagyon tetszett, és már amikor a tartalmáról szóló előzetest olvastam a DVD hátulján, akkor egy kicsit Steinbeck feelingem lett... (Egerek és emberek) Végülis valamennyire hasonló...

Én azon lepődtem meg, vagyis hogy nem lepődtem meg rajta, de hogy... Chris olyan jót alakított... Hú... Libabőrös lettem tőle... Mondjuk eddig is tisztában voltam vele, hogy kitűnő színész, de... Tudtam fokozni az eddigieket, és ez jó...
2010. szeptember 02. 12:00 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.02. 09:26)
Nekem is nagyon tetszett, és már amikor a tartalmáról szóló előzetest olvastam a DVD hátulján, akkor egy kicsit Steinbeck feelingem lett... (Egerek és emberek) Végülis valamennyire hasonló...
Én azon lepődtem meg, vagyis hogy nem lepődtem meg rajta, de hogy... Chris olyan jót alakított... Hú... Libabőrös lettem tőle... Mondjuk eddig is tisztában voltam vele, hogy kitűnő színész, de... Tudtam fokozni az eddigieket, és ez jó...

Igen, kifejezetten ritka az ilyen. Libabőrös leszel és a szomorú jelenetek láttán te is sírni akarsz. Szerintem ez az eddigi egyik legjobb alakítása, olyan meggyőző volt és magával ragadó. A Lennon Naked alatt akár elfelejthettem volna hogy az Christopher annyira beleélte magát. Az más kategória, de részemről ez a film is nagyon jó lett. Igen, valaki mondott valamit itt a fórumon az egyik topikban, talán egy Alan Rickmanes topikban. A sok szemét közt elveszik a kincs. De te nyitottál topikot szóval gyönyörködjünk a csillogásban smileeee.gif
2010. szeptember 07. 14:46 #33
- törölt felhasználó -    
Most milyen filmet forgat? Olvastam de nem emlékszem a címére blush.gif
2010. szeptember 08. 19:39 #34
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Sally kérésére egy pár érdekesség akkor Chrisről is, bár azt hiszem, mivel neked ő a kedvenced, nem sok újat tudtam találni xD

- Vegetáriánus.
- Imád sportolni, főleg teniszezni és futni, és minden évben benevez legalább két maratonra.
- Az érettségi után munkanélküliként alkalmi munkákra jelentkezett, dolgozott mosodában, abc-ben, de modellkedett is egy festőművésznek.
- Gyerekként focista szeretett volna lenni.
- Rajongója a Crackernek-melyben szerepelt is egyszer.
- Szeret és tud énekelni, illetve kiskorában zongora leckéket is vett.
- A Heroes-ban alakított karaktere a sorozat egyik legnépszerűbb mellékszereplője volt, a rajongók kérésére hozták vissza az első évadban visszaemlékezéses jelenetek által.
- Chris Manchester United drukker.
- Csak 2004-ben szerezte meg a jogosítványát.
- Feltűnt az I Am Kloot nevű indie banda klipjében, a Dr. Kloot-ban.
- Gyakran visszatér szülővárosába, hogy a helyiek jogaiért harcoljon, illetve támogassa a környék feltörekvő művészeit.
2010. szeptember 08. 20:00 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 19:39)
Sally kérésére egy pár érdekesség akkor Chrisről is, bár azt hiszem, mivel neked ő a kedvenced, nem sok újat tudtam találni xD
- Vegetáriánus.
- Imád sportolni, főleg teniszezni és futni, és minden évben benevez legalább két maratonra.
- Az érettségi után munkanélküliként alkalmi munkákra jelentkezett, dolgozott mosodában, abc-ben, de modellkedett is egy festőművésznek.
- A Heroes-ban alakított karaktere a sorozat egyik legnépszerűbb mellékszereplője volt, a rajongók kérésére hozták vissza az első évadban visszaemlékezéses jelenetek által.
- Gyakran visszatér szülővárosába, hogy a helyiek jogaiért harcoljon, illetve támogassa a környék feltörekvő művészeit.

Mintha azt mondta volna egy interjúban hogy még mindig jár meccsekre is, a szülőhazájában smileeee.gif
2010. szeptember 08. 20:01 #36
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 19:39)
- Vegetáriánus.

Köszi!!! Valóban tudtam már ezt-azt, de azért van itt újdonság még nekem is... smileeee.gif
2010. szeptember 08. 20:01 #37
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.07. 14:46)
Most milyen filmet forgat? Olvastam de nem emlékszem a címére  blush.gif

Én sem. sad.gif
2010. szeptember 15. 21:01 #38
- törölt felhasználó -    
Most hallgattam meg a DW At the BBC audiót és milyen remek interjú volt vele smileeee.gif
2010. szeptember 16. 11:41 #39
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.15. 21:01)
Most hallgattam meg a DW At the BBC audiót és milyen remek interjú volt vele  smileeee.gif

És meg szabad kérdezni, hogy miket mondott? heart.gif blush.gif
2010. szeptember 16. 12:57 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.16. 11:41)
És meg szabad kérdezni, hogy miket mondott? heart.gif blush.gif

Sajnos nem beszélt sokat. Egy másfél órás műsor volt, amit Elizabeth Sladen vezetett, volt néhány rövid interjú RTD-vel és néhány BBC fejessel, a Dokik részéről csak BBC-es bevágott interjúk voltak. Nem tudom hallottad-e már Jo Whiley nevét, az ő showjának interjúiból vágtak be részleteket. Még a DW kezdete előtt készült vele ez az interjú, elmondta honnan jött, mikben szerepelt és hogy micsoda megtiszteltetés számára hogy őt választották Dokinak. (Random fact #1 Első doktora a második Doki volt) bár azt is bevalotta hogy soha nem volt fanja a sorozatnak. Istenítette RTD-t és mondta hogy nagyon furcsa érzés volt Doktort játszani mert a DW egy klasszikus sorozat. Nem félt bevallani hogy voltak kételyei mielőtt elvállalta a szerepet (random fact #2?) de úgy érezte jó döntést hozott. Vele csak pár perces interjú volt, a narrátor (Elisabeth) utána azt mondta hogy Christoper azért hagyta ott a showt, mert nem akarta hogy élete végéig Dokiként emlékezzenek rá (ami szerintem érthető bár felőlem maradhatott volna még 1 évadot). Visszakapcsoltak egy interjúra, amiben arról beszélt hogy Billie-vel milyen jól kijönnek a forgatáson, hogy mennyit ökörködnek és nevetnek. Jo tesztelte CE DW tudását, beadott néhány classic who szörny hangot és nem ismerte fel őket (semmi értelme nem volt ennek a játéknak ha már az első kérdésre az volt a válasz hogy nem volt rajongója a sorozatnak) egyedül a dalekeket ismerte fel.
Random fact #3?-nal elmondhatom hogy a forgatási szünetekben a kellékesnél lógott állandóan szerinte a kellékek nagyon 'cool'-ak.

CE döntése hogy elhagyja a DW-t érthető, de a néhány hónapja kiadott RT interjúja alapján nem is csodálkozom azon hogy a másfél órás interjúban 10 percnél nem beszélt többet. Olvastad az interjút? Nagyon durva dolgokat mondott -amik szerintem sajnos igazak voltak- Bővebben kifejtette hogy miért hagyta ott a DW-t és hogyan bánt vele a BBC míg Doki volt és miután kijelentette hogy elmegy. Az olvasottak alapján vagy CE nem tűri a BBC féle bánásmódot vagy DT tűrt el mindenféle hülyeséget azért húzta ott olyan sokáig.

Úgy gondolom hogy a lehetséges 50-ik évfordulós 'legyen ott az összes Doki' speciálban már biztosan nem lesz benne, sőt, talán a nevét sem fogják soha többé kiejteni.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok