Botrányos plakát Lindsay Lohan filmjéről
2010. július 19. 22:34
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Lindsay mint apáca?!
2010. július 19. 23:06
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
durva
2010. július 20. 09:05
|
|
henike13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 152 Csatolások: 47 Azonosító: 40805 offline
|
O.o ez a csaj normális? mármint én régebben tök szerettem meg minden, de ez azért túlzás O.o
lehet bármit mondani az apácákra, hogy a papok szeretői, molesztálják a gyerekeket, ennek ellenére én tök hiszek abban, hogy ezek csak mondjuk 1 vagy 2%-a az apácák közösségének, és valójában rendes, jóravaló, tiszta nők, de ezzel a plakáttal ismét mindenki általánosítani fog :S
na ez jó kesze-kusza lett, a lényeg, hogy hülyeség így reklámozni a filmet...
lehet bármit mondani az apácákra, hogy a papok szeretői, molesztálják a gyerekeket, ennek ellenére én tök hiszek abban, hogy ezek csak mondjuk 1 vagy 2%-a az apácák közösségének, és valójában rendes, jóravaló, tiszta nők, de ezzel a plakáttal ismét mindenki általánosítani fog :S
na ez jó kesze-kusza lett, a lényeg, hogy hülyeség így reklámozni a filmet...
2010. július 20. 13:14
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (DemiLove @ 2010.07.20. 12:16)
hát ez azért több a soknál!
régen bírtam ezt a nőszemélyt de most ÚTÁLOM!!!!!!!!!
Én ezt a filmet akkor sem nzem meg ha...
régen bírtam ezt a nőszemélyt de most ÚTÁLOM!!!!!!!!!
Én ezt a filmet akkor sem nzem meg ha...
Idézet
Az oldal szolgáltatásainak használatával elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket:
A szolgáltatás igénybevételével beleegyezel, hogy az oldalakon tiszteletteljes, kultúrált magatartást tanusítassz a többi felhasználóval és felelősségteljesen betartod az alábbi pontokba gyűjtött szabályokat.
Mivel az Starity.hu elsősorban a sztárok dicsőítéséről szól, így kérjük az esetleges nem tetszést olyan formában kifejezni, hogy az még véletlenül se sértse meg az adott sztárt, vagy annak valamelyik rajongóját.
...
A szolgáltatás igénybevételével beleegyezel, hogy az oldalakon tiszteletteljes, kultúrált magatartást tanusítassz a többi felhasználóval és felelősségteljesen betartod az alábbi pontokba gyűjtött szabályokat.
Mivel az Starity.hu elsősorban a sztárok dicsőítéséről szól, így kérjük az esetleges nem tetszést olyan formában kifejezni, hogy az még véletlenül se sértse meg az adott sztárt, vagy annak valamelyik rajongóját.
...
(http://starity.hu/felhasznalasi-feltetelek/)
2010. július 20. 13:16
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
tiltás a vatikánból... Madonnát a neve miatt tiltották...
2010. július 20. 14:41
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Hát engem is lelken vágott a plakát attól h jól néz ki pedig nem vagyok vallásos egy kicsit sem.De olyan emberrel népszerűsíteni aki nem a főszereplő és ráadásul mostanság elégéggé felkapott a rendőrök körében nem egy nagy ötlet!Vagy ez csak az én piti látásom?? ^^
2010. július 20. 17:45
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
ventura köszönöm, hogy rámutattál a lényegre! 
Amúgy: hát igen itt sokan nem képesek felfogni, hogy ez csak egy FILM, de ez már legyen az ő bajuk -.-"
Amúgy: hát igen itt sokan nem képesek felfogni, hogy ez csak egy FILM, de ez már legyen az ő bajuk -.-"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: