Rengeteg híres sztárpár van a világon, akik semmi jelét nem adják annak, hogy házasságot szeretnének kötni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A házasság náluk nem számít
2010. július 19. 17:52
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Sosem volt kötelező a ceremónia, ez teljesen jó így, és különben is...azt csinálnak amit akarnak...
2010. július 19. 17:54
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nem a papír a lényeg, a nélkül is lehet boldog egy pár.
1 felhasználónak tetszik:
Bernadettkeh
2010. július 19. 18:00
|
|
sepp93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 67298 offline
|
Ha úgyis egymás mellett akarják leélni az életüket, miért nem házasodnak össze? Talán félnek a felelősségtől? A leendő gyerekeiknek is sokkal jobb normális családban élni, nem olyanban, ahol 'anya' meg 'apa' bármikor szétköltözhet, mivel úgysincs "papír". A házasság szentség, és ha őket valóban egymásnak rendelte az ég, igenis kössék össze az életüket, példát mutatva a rájuk felnéző embereknek, fiataloknak főleg!
2010. július 19. 18:09
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (sepp93 @ 2010.07.19. 18:00)
Ha úgyis egymás mellett akarják leélni az életüket, miért nem házasodnak össze? Talán félnek a felelősségtől? A leendő gyerekeiknek is sokkal jobb normális családban élni, nem olyanban, ahol 'anya' meg 'apa' bármikor szétköltözhet, mivel úgysincs "papír". A házasság szentség, és ha őket valóban egymásnak rendelte az ég, igenis kössék össze az életüket, példát mutatva a rájuk felnéző embereknek, fiataloknak főleg!
Szerintem nem fontos a papír, a leendő/meglévő gyerekeiknek a papír miatt sokkal nagyobb hercehurcán kell végigmenni, ha mégis válással végződik a kapcsolat.
Inkább az életvitelükkel mutassanak példát, ne azzal hogy most hivatalosan házasok e vagy sem.
Fuller
2010. július 19. 18:13
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Szerintem sem a papír a fontos... A legtöbb párnak az esküvő után romlik meg a kapcsolata, nagyon sok ilyen példát láttam már a magánéletben is... Lehet hogy egy szép esemény, de sok szempontból tök fölösleges.
Fuller
2010. július 19. 18:25
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Az esküvő csak a nagy felhajtásról, ruha választásról, meghívók készítéséről szól! Akkor kéne összeházasodniuk az embereknek, mikor már elég idősek ahhoz h ne váljanak el! Mindenki itt követi el a hibát. Ők legalább jól csinálják:D
Fuller
2010. július 19. 18:28
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
sepp93 - ha meg szét akarnak válni, akkor úgy is szétmennek akár van papír akár nem. Nem egy papíron múlik a házasság hanem magán a páron.
Fuller
2010. július 19. 18:28
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
nem tudom, hogy miért nem házasodnak össze, de ha nekik így is jó, akkor oké. és szerintem a gyerekeiknek semmi bajuk nem lesz attól, hogy egy szerető családban nőnek fel, szerető anyával, és apával, akik ugyan nem házasok, de szeretik egymást... a szomszédaim sem házasok, és a gyerekeik teljesen normálisak, semmi bajuk sincs...
2010. július 19. 18:37
|
|
sepp93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 67298 offline
|
Eve87
ayette10
Alapból úgy állnak hozzá az egész kapcsolatukhoz, hogy úgyis válás lesz a vége? Hát, így tényleg az egész halálra van ítélve, már az elején...ha én egy embert felelőségteljesen és valóban szeretek, azt is el tudom dönteni, hogy hozzá akarom-e kötni az életem. Ha nem, akkor mért élnék vele pl. 10 évig? Sajnos a modern világ nagyon eltorzítja a házasság intézményét, sőt, már el is törli, mint láthatjuk...Pedig a család mindennek az alapja...Emiatt a hozzáállás miatt (is) tartunk ott, ahol tartunk...
ayette10
Alapból úgy állnak hozzá az egész kapcsolatukhoz, hogy úgyis válás lesz a vége? Hát, így tényleg az egész halálra van ítélve, már az elején...ha én egy embert felelőségteljesen és valóban szeretek, azt is el tudom dönteni, hogy hozzá akarom-e kötni az életem. Ha nem, akkor mért élnék vele pl. 10 évig? Sajnos a modern világ nagyon eltorzítja a házasság intézményét, sőt, már el is törli, mint láthatjuk...Pedig a család mindennek az alapja...Emiatt a hozzáállás miatt (is) tartunk ott, ahol tartunk...
2010. július 19. 18:53
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
én nem arra mondtam, h már előre tudják, hogy válás lesz a vége, és ezért nem házasodnak össze, hanem arra, hogy nem mindenki akarj a házasságot, a nagy felhajtást. attól még élhetnek boldogan életük végéig, nem?
2010. július 19. 18:54
|
|
|
sepp93 - szerintem csak felmérik a lehetőségeket és lehet h úgy döntenek, hogy nem kell összeházasodni. Minden párnál vannak vitás és nem mindig alakulnak jól a dolgok ezért nem tesznek nagyobb lépést. Ha megteszik lehet h csak 4-5 évig élnének boldogan. Egyszer biztos, hogy összeházasodnak.
2010. július 19. 18:54
Idézet (sepp93 @ 2010.07.19. 18:00)
EZT.
2010. július 19. 19:19
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Nem mindenki ragaszkodik a papírhoz, szerintem ezzel nincs baj, ha nem akarnak összeházasodni, rendben, de ha mégis tartanak esküvőt azzal nagy változás nem igazán történik. E nélkül is szerethetik egymást. Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy házasodik e vagy sem.
Fuller
2010. július 19. 19:36
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Isten színe előtt szerelmet vallani a 2.legszebb dolog lehet a világon. Én szeretnék majd férjhez menni. Nekem sokat jelent ez a dolog. Anyám 2* ment férjhez apámhoz 40 évesek lesznek az idén, több mint 20 éve annak együtt, 18 éve házasok ilyen is van még. Minek a papír darab? Ez nem a papírról szól.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.