Lady GaGa sátánista
2010. július 19. 16:01
Haha ez jó...ésmég ez a Nina akárkicsoda beszél.Ahogy elnézem a képeit inkább ő vág sátánista képet.Mint akit megszállt valami...hahha
2010. július 19. 22:16
Naná, hogy nem az, minen csak véletlen egybeesés. Az emósok sem sátánisták attól, hogy szeretik a kétszínű kockás mintát. Szánalmas, amit egyes emberek itt levágnak, főleg @inspiredboy. Ha mindenáron azon vagy, hogy kifejezd a véleményed, megértem, mivel én is ilyen vagyok. De ISMERETLENÜL én soha az életemben nem szidtam még senkit, utánanéztem, hallgattam élő felvételt, és egy-kettővel tisztában vagyok az illetővel kapcsolatban. Bíberkét is azért fikázom, mert ő valóban tehetségtelen és minden értelemben felülmúlható.
Sewenteen pedig semmi esetre sem nevezhető rosszindulatúnak, teljes mértékben igaza van és egyetértek. Neked sem esne túl jól, ha ismeretlenül ítélnélek meg, nemde? -.-"
Sewenteen pedig semmi esetre sem nevezhető rosszindulatúnak, teljes mértékben igaza van és egyetértek. Neked sem esne túl jól, ha ismeretlenül ítélnélek meg, nemde? -.-"
2010. július 21. 06:48
|
|
Laurynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 123831 offline
|
Szerintem ez hulyeseg.Ez a "mindent lato szem" nem satanista jelkep, az amerikai szimbolizmusban hasznalt elem (nemhiszem h statanista elemeket hasznalna amerika)nezzetek meg:http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Seal_of_the_United_States
Egyebkenta kecske fej meg okori jelkepe a szexualitasnak,talan ezert van az agy felett a tobbi belemagyarazas...
Egyebkenta kecske fej meg okori jelkepe a szexualitasnak,talan ezert van az agy felett a tobbi belemagyarazas...
2010. július 21. 16:05
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ez egy orbitális marhaság.Én azt hallottam , hogy a szem a piramispan a szent lélek jele.(azt hiszem).
2010. július 21. 16:10
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ez a vidi nagyon lol, de én a "minden látó szem" sok fajtáját ismerem és a leggyakoribb a vallásban és a "szabadkőművesek" egyesületének a jele, és Gaga videó klipjeit, nem ő rendezi többnyire hanem egy rendező, vagyis az a szarvas csak dekoráció nem pedig Gaga sátánista jelképe, a villám is jelenthet bármit...szal ez egy óriási nagy hülyeség, és hülye az aki ezt el is hiszi..
2010. július 21. 21:08
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Lady Gaga sátánista??.....nézett már tükörbe ez a Nina Hagen?? kettőjük közül nem tudom ki néz ki sátánistábbnak
:D:D Láttátok már hogy néz ki az a nő??? Te Jóó ééééég!!!! xDDDD (aki nem látta keressetek már rá a neten xDDDD)
2010. július 22. 10:08
|
|
armaniprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 131532 offline
|
néztem és kikapcsolt a monitorom...XD
egyébként Gaga néha tényleg olyan furin néz..de mi ezért szeretjük...a Gaga sátánokat
egyébként Gaga néha tényleg olyan furin néz..de mi ezért szeretjük...a Gaga sátánokat
2010. július 22. 15:14
húha ez erős kijelentés volt....attól a nina hagen-től.......
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: