Lady GaGa sátánista
2010. július 19. 11:16
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
am meg jó h nem azt mondta h Gaga kutya vagy mókus nem birom Gagát méert tényleg elég botrányos de ez azért már nekem is sok(k)
2010. július 19. 11:31
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (Csinibaba @ 2010.07.19. 10:37)
Figyelj csak, hadd döntesem el ezt én, jólvan?
Figyelj csak, azért ez nem egészen így megy...
Először is, ezt a stílust nem kéne erőltetned, másodsorban pedig, amit csinálsz azt floodolásnak hívják és büntetnek érte a moderátorok...
2010. július 19. 12:55
|
|
tokio.hotelgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 126400 offline
|
gaga tök normális és nem sátánista!!!!!
ez 1 k**va nagy baromság
ez 1 k**va nagy baromság
2010. július 19. 13:29
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
inspiredboy
te tényleg 1988-ban születtél?? Nem kötekedésként, de nekem nem úgy tűnik. Ezt nem azért írom mert telenyomatod "XD"-vel a mondatodat, hanem azért mert észre vettem, h te szinte minden Lady Gaga cikknél ott vagy és próbálod lehordani őt, amit nyilván nem tennél ha egy kicsit is utána nézel, vagy meghallgattál volna pár élő előadását pl: http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE erre sztem nemmondhatod azt, h gépes, ez ő a tehetség
te tényleg 1988-ban születtél?? Nem kötekedésként, de nekem nem úgy tűnik. Ezt nem azért írom mert telenyomatod "XD"-vel a mondatodat, hanem azért mert észre vettem, h te szinte minden Lady Gaga cikknél ott vagy és próbálod lehordani őt, amit nyilván nem tennél ha egy kicsit is utána nézel, vagy meghallgattál volna pár élő előadását pl: http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE erre sztem nemmondhatod azt, h gépes, ez ő a tehetség
2010. július 19. 14:08
hát sátánistának sztem nem sátánista...
de az tény hogy egy kicsit tulzásba viszi a dolgokat..
de az tény hogy egy kicsit tulzásba viszi a dolgokat..
2010. július 19. 15:36
Idézet (sewenteen @ 2010.07.19. 13:29)
inspiredboy
GYÖNYÖRŰ napom van, és még a te rosszindulatod sem tudja elrontani.
Nem is tartalak annyira hogy reagáljak, de a véleményemet csak leírhatom.
Ááá.. hagyjuk...
2010. július 19. 15:38
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
cikkhez még csak annyit, vagy is inkább a videóhoz, hogy a paparazzi klippet nem ő tervezte vagy legalább is a díszletet tuti nem és szerintem a többi hasonlat is csak mondva csinált....egyesek többet látnak a dolgokba mint amit az valóban takar
2010. július 19. 15:43
|
|
sewenteenKapitány Úr |
|
inspiredboy ez, h nem ismersz és semmire tartasz ez a te énedet tükrözi, de mint mondtam én nem kötekedésnek szántam és még csak rosszindulat sem volt benne, csak érdekelt volna, h miért Járatod le mindenhol Gagát, de rájöttem, te ilyen vagy anélkül ítélsz meg embereket, h bármit is tudj róla... :/
2010. július 19. 15:53
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ez a nő aki prostinak nevezte GaGa-t az beteg... már mint csak nézzetek rá...Lady Gaga legalább egyedi, lehet h őrűlt, de hát mit csináljunk vele? Adam Lambert meg meleg...akkor most nevezzük hímringyónak??? ez akkora baromság, GaGa legalább sajátos módon fejezi ki magát, és szerintem senkinek nem ártott, gyerekeket nem bánt, sőt én egy olyan "hú de komoly" botrányt nem hallottam még róla...és még a börtönt sem járta meg úgy mint Paris Hilton...
2010. július 19. 15:54
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Sőt, Gaga valaha csinált sátánista dolgot?
UI: Az a sátánista aki a vidit csinálta...ha ennyire ért a sátánista dolgokhoz...
Még jó h nem Gothikusnak nevezik Gagát a szinpadi vér miatt a koncertjein...
UI: Az a sátánista aki a vidit csinálta...ha ennyire ért a sátánista dolgokhoz...
Még jó h nem Gothikusnak nevezik Gagát a szinpadi vér miatt a koncertjein...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: