Adam Brody: Kristen Stewart ne nyafogjon!
2010. július 20. 15:18
|
nunuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 131611 offline
|
Kristen egyszerűen csak megvalósította az álmát, hogy színésznő lehessen. És szerintem abba semmi rossz, nincs ha valaki /főleg ebben a szakmában/ két lábbal áll a földön. És ha megfigyelitek a „mozgását” azt hogy mit csinál, akkor egyáltalán nem lehetne „celebnek” mondani. Bár én még nem hallottam igazán „nyávogni” e-miatt.
2010. július 20. 16:09
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Egyetértek veled Brigitte
2010. július 20. 17:36
Kristen ha ezt a szakmát választotta akkor ne nagyon nyafogjon... (de azért szeretem xD)
Adamnak meg mi köze van hozzá hogy mit mond Kristen?Nem olyan híres szal befoghatja...
Adamnak meg mi köze van hozzá hogy mit mond Kristen?Nem olyan híres szal befoghatja...
2010. július 21. 13:28
|
|
armaniprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 131532 offline
|
ha Kristen nyafog had nyafogjon Adam befoghatja szerintem csak féltékeny mert neki sehol semmi.Kristen sztem azt hihette hogy a sztárság olyan könnyű nincsenek feltételek,senki nem parancsol aztán jöttek a dolog árnyoldalai és a csaj már készvan nem bírja.de akkorsem léphet csak úgy ki ez nem megy ijen egyszerüen.szerintem ha csak magában tartaná ezt a "nemakarokceleblenniˇszlogenjét többen kedvelnék
2010. július 22. 12:07
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Ezzel csak az a baj, h Kris 10 éves kora óta színészkedik és hosszú évekig úgy volt színésznő, h kevesen ismerték a nevét. Aztán hirtelen jött ez a "Twilight"-őrület és egycsapásra sztár lett belőle. Sz'tem meg lehet érteni, ha ez nem vagy nem egészen az, amit akart, hiszen sok hírességgel ellentétben ő azért színész, mert ez az, amit szeret csinálni. Nem azért színész, mert hírnévre vágyik.
Adammel nincs bajom, de nem hiszem, h ő egészen tisztában van azzal, h mit jelent ma világhírűnek lenni, hiszen a "Narancsvidék"-mánia már lecsengett (ha volt egyáltalán valaha).
Adammel nincs bajom, de nem hiszem, h ő egészen tisztában van azzal, h mit jelent ma világhírűnek lenni, hiszen a "Narancsvidék"-mánia már lecsengett (ha volt egyáltalán valaha).
2010. július 22. 15:12
hát én mindkettőt megértem,,, nem tudom eldönteni itt kinek is van igaza........
2010. július 22. 21:09
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
katee-tel értek egyett és mást nem tok rá én se mondani.
2010. július 25. 12:17
|
Vikcsy90új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 131817 offline
|
Adam Brody= Narancsvidék, Kristen=Twlight, Út a vadonba stb. stb. Adam nem tudhat semmit erről, mert soha nem volt ünnepelt sztár, ezért sztem nem kéne beszólnia egy nála sokkal sikeresebb és fiatalabb színésznőnek!!! Csak a féltékenység beszél belőle (szegény szerencsétlen). Kristen megcsinálta magának a sikert Adammel szemben! Szóva befoghatja vagy mutasson fel valamit, hogy Kristennel egy lapon lehessen említeni!!!
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2010. július 25. 15:07
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
hát ezt jól megmondta!
:D HAJRÁ!!!
2010. július 25. 15:15
|
Vikcsy90új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 131817 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.07.25. 15:15)
Nem véletlenül lettél kitiltva.
Én véleményt mondok, te ezt csinálod:
http://starity.hu/forum/topik/171767-justin-bieber-vicces-cuki-kepek/
Én véleményt mondok, te ezt csinálod:
http://starity.hu/forum/topik/171767-justin-bieber-vicces-cuki-kepek/
csak te fikázhatod azt akit nem szeretsz?? vagy hogy van ez??
2010. július 25. 15:17
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Vikcsy90 @ 2010.07.25. 15:15)
csak te fikázhatod azt akit nem szeretsz?? vagy hogy van ez??
Ezt te írtad, mégis ezt csinálod egy másik topikban.
"Akinek nem tetszik Kristen az miért írogat erre a helyre????
Nem tudom hol láttad azt hogy én fikázok, én véleményt írok, ami néha negatív.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.