Starity

Adam Brody: Kristen Stewart ne nyafogjon!

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 19. 11:10 #101
Erzsike15
Erzsike15
(L)Robsten (L)

Státuszhttps://www.facebook.com/kristenstewarthungarianfans
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1793
Csatolások: 3823
Azonosító: 97814
Én meg tudom érteni Kristent!Nem lehet neki kőnyű hogy bármerre megy bujkálnia kell hogy ne vegyék észre és ne másszanak a kamarával sz arcába!!Lehet Adamnek is más lenne a véleménye ha ő is olyan fel kapott lenne most mint Kristen.Ha meg Adam döntőt úgy hogy nem játszik nagyon filmekben akkor meg nem csoda hogy vele nincsen ilyen!!!!Vagyis azt mondta hogy ő azért teszi ezt hogy ne legyen nagy a felhajtás körülötte!!Szóval Én azért nem mondtam volna ilyet!!
1 felhasználónak tetszik: Viky07
2010. július 19. 12:06 #102
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Én teljes mértékben egyet értek Adammel. Nem volt muszáj ezt a pályát választani, ha nem bírja, csinálhat mást is.
Sikerült végigolvasnom az összes hozzászólást. Van itt egy két ember akivel teljes mértékben egyetértettem: Fuller,raspberry ... Szerintem nem az határozza meg hogy valaki mennyire tehetséges, hogy egy magyar oldalon benne van-e az első 10-ben. Halkan jegyzem meg, hogy én botrányosnak találom a top 10-et. Nem is tudom már, hogy ki írta, hogy a sok tehetséges sztár hátra került, a roppan tehetséges disney "sztárok" és társaik miatt. Egyébként meg az, hogy valaki kis költségvetésű filmekben játszik nem jelenti azt hogy tehetségtelen, és senki nem ismeri. Amúgy gyanítom, hogy nem igen számít hogy ki tehetséges és ki nem, csak dobjuk be a Twilight saga valamelyik részébe és máris körülrajongott sztár lesz. Én megnéztem az összes részét eddig, és meg kell, hogy mondjam, nem értem ezt a fene nagy rajongást. Persze ezzel nem azt mondom hogy rossz filmek, csak hát mégis... nem akkora szám... Viszont! Azokban a filmekben is vannak tehetséges emberek, például Jackson Rathbone, Nikki Reed, vagy éppen Cam Gigandet, őket valahogy mégsem rajongják úgy körbe, mint a három főszereplőt, pedig véleményem szerint ők is vannak olyan tehetségesek, mint a főszereplők. Sőt!!!! Egyébként megnéztem Fuller listáját, és én nem állítanék olyat, hogy senki nem ismeri azokat az embereket. Külön kiemelném Jake Gyllenhaalt, Johnny Deppet, Christian Balet, a fiatalon elhunyt Heath Ledgert, vagy éppen a Take That tagjait. Ők mind híres és nagyon nagyon tehetséges emberek. Hogy lehet, hogy ők tudják kezelni a körülöttük zajló eseményeket, nyafogás nélkül? Azt viszont gyerekesnek, és nevetségesnek tartom, ha valaki azért rajong egy sztárért mert éppen most ő a menő, és benne van az első 10ben. Egyébként úgy gondolom, hogy felesleges azon lovagolni, hogy ki hány éves. Egy 12 éves is felmérheti ésszel a dolgokat. Én 17 éves vagyok.
Na, nagyjából ennyi a mondanivalóm. Senkit nem állt szándékomban megbántani, bocsi hogy hosszú lett;)
8 felhasználónak tetszik: cocoselly, henifejű, raspberry, adorebubble, Fuller, dreamscometrue, QueenB, Mia
2010. július 19. 12:14 #103
Viky07
Viky07
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 91
Csatolások: 0
Azonosító: 131371
Idézet (chelseagirl18 @ 2010.07.19. 12:06)
Én teljes mértékben egyet értek Adammel. Nem volt muszáj ezt a pályát választani, ha nem bírja, csinálhat mást is. 
Sikerült végigolvasnom az összes hozzászólást. Van itt egy két ember akivel teljes mértékben egyetértettem: Fuller,raspberry ... Szerintem nem az határozza meg hogy valaki mennyire tehetséges, hogy egy magyar oldalon benne van-e az első 10-ben. Halkan jegyzem meg, hogy én botrányosnak találom a top 10-et. Nem is tudom már, hogy ki írta, hogy a sok tehetséges sztár hátra került, a roppan tehetséges disney "sztárok" és társaik miatt. Egyébként meg az, hogy valaki kis költségvetésű filmekben játszik nem jelenti azt hogy tehetségtelen, és senki nem ismeri. Amúgy gyanítom, hogy nem igen számít hogy ki tehetséges és ki nem, csak dobjuk be a Twilight saga valamelyik részébe és máris körülrajongott sztár lesz. Én megnéztem az összes részét eddig, és meg kell, hogy mondjam, nem értem ezt a fene nagy rajongást. Persze ezzel nem azt mondom hogy rossz filmek, csak hát mégis... nem akkora szám... Viszont! Azokban a filmekben is vannak tehetséges emberek, például Jackson Rathbone, Nikki Reed, vagy éppen Cam Gigandet, őket valahogy mégsem rajongják úgy körbe, mint a három főszereplőt, pedig véleményem szerint ők is vannak olyan tehetségesek, mint a főszereplők. Sőt!!!! Egyébként megnéztem Fuller listáját, és én nem állítanék olyat, hogy senki nem ismeri azokat az embereket. Külön kiemelném Jake Gyllenhaalt, Johnny Deppet, Christian Balet, a fiatalon elhunyt Heath Ledgert, vagy éppen a Take That tagjait. Ők mind híres és nagyon nagyon tehetséges emberek. Hogy lehet, hogy ők tudják kezelni a körülöttük zajló eseményeket, nyafogás nélkül? Azt viszont gyerekesnek, és nevetségesnek tartom, ha valaki azért rajong egy sztárért mert éppen most ő a menő, és benne van az első 10ben. Egyébként úgy gondolom, hogy felesleges azon lovagolni, hogy ki hány éves. Egy 12 éves is felmérheti ésszel a dolgokat. Én 17 éves vagyok. 
Na, nagyjából ennyi a mondanivalóm. Senkit nem állt szándékomban megbántani, bocsi hogy hosszú lett;)

Te most kiemelted azokat akikért szintén rajonganak!Jake Gyllenhaalt, Johnny Deppet, Christian Balet, a fiatalon elhunyt Heath Ledgert. Őket Én is szeretem és szerintem jó színészek! Ismertek és sokan szeretik őket!! szemben Adam Brodyval! A Twilight filmeket meg sok millióan nézik és a legsikeresebb filmek közé tartozik, attól, hogy neked nem tetszik, rajtad kívül több milló ember várja az újabb részeket!! mellow.gif
2010. július 19. 12:32 #104
- törölt felhasználó -    
ő is kisétálhat az ajtón ha neki ez nem tetszik!
Ennyi.
2010. július 19. 12:37 #105
minamartin
minamartin
visszatérő vendég
Hozzászólás: 483
Csatolások: 177
Azonosító: 113676
mi lett itt öcsém 3. világháború.nem ismerek erre a fórumra komolyan mondom.mikor még a HQ-ra regiztem itt sokkal értelmesebb közösség volt ahol senki nem szólta le a másik életét és nem floodolt folyamat.
5 felhasználónak tetszik: cocoselly, bestiak, Fuller, QueenB, Mia
2010. július 19. 12:51 #106
- törölt felhasználó -    
na jó de kristen nem gondolta h ekkora felhajtás lesz a filmből....
ha tudta volna tuti nem válalta volna el a Twilight-sagát
2010. július 19. 13:14 #107
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

@Viky07:Te most kiemelted azokat akikért szintén rajonganak!Jake Gyllenhaalt, Johnny Deppet, Christian Balet, a fiatalon elhunyt Heath Ledgert. Őket Én is szeretem és szerintem jó színészek! Ismertek és sokan szeretik őket!! szemben Adam Brodyval! A Twilight filmeket meg sok millióan nézik és a legsikeresebb filmek közé tartozik, attól, hogy neked nem tetszik, rajtad kívül több milló ember várja az újabb részeket!!
Azért jelöltem ki őket, mert azt írtad, hogy nem ismered azokat az embereket akik Fuller kedvencei között vannak... de lehet elnéztem valamit...
2010. július 19. 13:16 #108
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

Azért EMELTEM ki őket;) nem jelöltem. bocsi. Egyébként nem tudom ki írta már, de Kristen nem szerepel a Sex és New York 2-ben. Moziban láttam, tuti hogy nem játszik benne.
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. július 19. 13:30 #109
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Csak az az érdekes,hogy Kristen Stewartot is az alkonyat óta kapták fel úgy a tinik,de más filmet amiben játszott kapásból sem tudnának (legalább egyet sem) mondani! 110.gif

Az meg hogy valaki húszéves még nem teszi őt sztárszakértővé és nem jelenti azt,joga van itt a fórumon bárkit is sértegetnie!Vannak itt az átlag korhatártól idősebb,tapasztaltabb, és elismertebb emberkék,akik többet tudnak felmutatni tudásilag egyes sztárokról és éppen az ilyen emberkék azok akik értelmesebb hozászolásokkal gyarapítják a fórum még megmaradt színvonalát és nem szólnak hozzá olyan dolgokat amiről fi...k sincsen!

Ha meg valaki csak veszekedni jön ide és tele offolni a topikokat és nem elfogadni mások álláspontját és azt,hogy nem csak a Top 10-es sztároknak vannak itt rajongóik,akkor keressen fel egy neki való oldalt,ahol istenítheti szeretett kedvencét és megértő fülekre találnak szavai! cool.gif
4 felhasználónak tetszik: cocoselly, Fuller, QueenB, Mia
2010. július 19. 13:32 #110
Viky07
Viky07
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 91
Azonosító: 131371
Idézet (bestiak @ 2010.07.19. 13:30)
Csak az az érdekes,hogy Kristen Stewartot is az alkonyat óta kapták fel úgy a tinik,de más filmet amiben játszott kapásból sem tudnának (legalább egyet sem) mondani! 110.gif 
Az meg hogy valaki húszéves még nem teszi őt sztárszakértővé és nem jelenti azt,joga van itt a fórumon bárkit is sértegetnie!Vannak itt az átlag korhatártól idősebb,tapasztaltabb, és elismertebb emberkék,akik többet tudnak felmutatni tudásilag egyes sztárokról és éppen az ilyen emberkék azok akik értelmesebb hozászolásokkal gyarapítják a fórum még megmaradt színvonalát és nem szólnak hozzá olyan dolgokat amiről fi...k sincsen!
Ha meg valaki csak veszekedni jön ide és tele offolni a topikokat és nem elfogadni mások álláspontját és azt,hogy nem csak a Top 10-es sztároknak vannak itt rajongóik,akkor keressen fel egy neki való oldalt,ahol  istenítheti szeretett kedvencét és megértő fülekre találnak szavai! cool.gif

Pánkszoba tizen pár évesen, Út a vadonba, 9 évesen reklámokban szerepelt. Nézd meg Kristen fansite-pt ott találsz még többet! De adamnél ne keress fansite-ot, mert neki nincs!! thumbsup.gif
2010. július 19. 13:38 #111
Coco Selly
Coco Selly
Hozzászólás: 5338
Csatolások: 158038
Azonosító: 105880
Idézet (Viky07 @ 2010.07.19. 13:32)
Pánkszoba tizen pár évesen, Út a vadonba, 9 évesen reklámokban szerepelt. Nézd meg Kristen fansite-pt ott találsz még többet! De adamnél ne keress fansite-ot, mert neki nincs!! thumbsup.gif

Akkor ezek mik? ........
A filmográfiát bárki be tudja másolni... nem kell hozzá sok ész. De te azért lejárattad magad este a SZ&NY 2-vel, szóval ...
Idézet (Viky07 @ 2010.07.19. 13:39)
tongue.gif 
Látom nem tudod mi az a fansite, de nem is várom el!! Van két hivatalos, nagy cucc!

A magyar gportal is mióta hivatalos például?
3 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller, QueenB
2010. július 19. 13:51 #112
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
A személyeskedést jó lenne befejezni, nem ilyenekkel kéne visszavágni.

Kristen választotta magának ezt az életet, mostmár vállalja a következményeit. Ha nem bírja a nyomást akkor hagyjon ki egy évet, nem hiszem hogy anyagilag megrázná és lehet csillapodnának egy kicsit a kedélyek.

És addig amíg valaki nem ismeri egy színésznek a munkásságát addig nagyon ne nyilatkozzon róla negatívan. Attól hogy sokan nem ismerik, még lehet jó színész.

Másik:
Hollywood tele van ilyen nyafogós színészekkel, nem tudom akkor hogy nyafognának ha két kezi munkával kéne megkeresniük a kenyérrevalót. Csak nézzük meg némelyiknek a gázsiját, mire kapnak ennyit? Szemtelenül hatalmas összegeket vágnak zsebre azért mert szerepelnek egy filmben. Jobb helyre is kerülhetne az a pénz amit ők kapnak.
Úgyhogy csak ne sírjon egyik se...

Idézet (Viky07 @ 2010.07.19. 13:32)

Már az előbb is ezeket tudtad csak beírni...
"De adamnél ne keress fansite-ot, mert neki nincs!!"
Az ilyeneket meg légyszíves fejezd be, Te a nagy ismerője biztos tudod hogy van e neki vagy nincs. Nem kell mindenre rákontráznod...

Bocsi mindenkitől de most már muszáj volt... mad.gif
5 felhasználónak tetszik: raspberry, cocoselly, Fuller, QueenB, Mia
2010. július 19. 13:59 #113
minamartin
minamartin
visszatérő vendég
Hozzászólás: 483
Csatolások: 177
Azonosító: 113676
Viky07.Nem unod még hogy mindenkit kritizálsz?!Én is bírom az alkonyat filmeket de Kristen Stewart-ot nem.És akkor mi van? Nem mindenkinek muszáj mindent szeretnie csak te ezt sajnálatos módon nem vagy hajlandó ezt elfogadni.Egyetértek bestiak-al. Vannak itt emberek akiknek a véleménye többet ér és már nagyon régóta a fórumon vannak és rengeteg dolgot tudnak felmutatni.Nem csak a top 10-ben,20-ban szereplő sztárokat lehet szeretni és nem biztos hogy ők a legtehetségesebbek is,hanem lehet hogy csak azért szerepel ott a nevük mert MOST ők a mánia.Vannak olyan sztárok akik nem váltak mániává még is megmaradt a nevük a köztudatban.
És nem értem hogy jössz te ahhoz hogy más életét tituláld.Nem tudsz róluk semmit.Esetleg a tied érhet annyit amennyit te a máséról állítasz mert visszajöttél ide szüntelenül vitatkozni mert egyszerűen nem bírod elfogadni mások véleményét.
Mellesleg ha annyira imádod Kristent akkor legyél a rajongója a szívós,ivós,stílustalan,kapd be-t mutogató életére.
Ha ezt így fogod folytatni (mert én úgy nézem hogy nem fogod abbahagyni) keress magadnak egy olyan közösséget ami vevő az akkora bunkókra mint te!
3 felhasználónak tetszik: cocoselly, Fuller, Mia
2010. július 19. 14:00 #114
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Idézet (Viky07 @ 2010.07.19. 13:54)
Tudom, hogy nincs neki, mert már kerestem!! És nem soroltam fel az összes filmet, de ha megnézed Kristen fansite-ot akkor találsz 3 oldalnyit!! Látom itt már mindenki mérges, mert tudjátok, hogy igazam van! _nevet.gif  _nevet.gif  thumbsup.gif

Úgy látom a "rádkontrázok" királynői címre hajtasz!Nyilvánvaló,hogy az általad felsorolt adatokat bárki elolvashatja a Wikipédián és az IMDB-on.És az is nyilvánvaló,hogy van egy rajongói oldalad valószínűleg ezért tartod magadat ilyen jól-értesültnek! cool.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, cocoselly, Fuller
2010. július 19. 14:33 #115
Nessi
Nessi
♥Blingers♥

Státusz(L) Korea (L) Japán (L) Asian Boy's (L)
Hozzászólás: 1533
Csatolások: 335
Azonosító: 129537
Biztos h megvannak az árnyoldalak a "celeb életben" de így összeveszni smileeee.gif
2010. július 19. 14:37 #116
- törölt felhasználó -    
Van igazság abban, amit Adam mond, habár sztem Kristen-nek inkább abból van elege, h állandóan a magánéletén csámcsognak, amit mi, hétköznapi emberek sem igazán szeretünk (sztem...)
2010. július 19. 15:11 #117
- törölt felhasználó -    
Kristen gyerekkora óta színész akart lenni. megkapta, elvállalt pár ütősebb szerepet, és most az élete a média előtt zajlik. jó, lehet, hogy elviselhetetlen, de ha ő akarta, ne beszéljen arról, hogy "derosszenekem."
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. július 19. 18:46 #118
- törölt felhasználó -    
Szerintem inkább adam nyafog
2010. július 19. 19:38 #119
trixy525
trixy525

Státusz♥♥Twilight♥♥Vampires♥♥Immortals♥♥Supernaturals♥♥ www.twilightsagaonline.mlap.hu
Hozzászólás: 557
Csatolások: 109
Azonosító: 130902
adamnek nincs igaza. ez nem úgy megy h szimplán kilépsz... -.- ha az embert már ismerik akk hiába "lépne ki" felismerik és celebként kezelik... szal hagyd békén kristent és törődj a magad dolgával!!!!!
1 felhasználónak tetszik: Encsy19
2010. július 19. 20:54 #120
crystalsugar
crystalsugar
visszatérő vendég
Hozzászólás: 121
Azonosító: 131234
doreena.e teljesen egyetértek:)
.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8