Adam Brody: Kristen Stewart ne nyafogjon!
2010. július 19. 11:10
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Én meg tudom érteni Kristent!Nem lehet neki kőnyű hogy bármerre megy bujkálnia kell hogy ne vegyék észre és ne másszanak a kamarával sz arcába!!Lehet Adamnek is más lenne a véleménye ha ő is olyan fel kapott lenne most mint Kristen.Ha meg Adam döntőt úgy hogy nem játszik nagyon filmekben akkor meg nem csoda hogy vele nincsen ilyen!!!!Vagyis azt mondta hogy ő azért teszi ezt hogy ne legyen nagy a felhajtás körülötte!!Szóval Én azért nem mondtam volna ilyet!!
1 felhasználónak tetszik:
Viky07
2010. július 19. 12:06
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Én teljes mértékben egyet értek Adammel. Nem volt muszáj ezt a pályát választani, ha nem bírja, csinálhat mást is.
Sikerült végigolvasnom az összes hozzászólást. Van itt egy két ember akivel teljes mértékben egyetértettem: Fuller,raspberry ... Szerintem nem az határozza meg hogy valaki mennyire tehetséges, hogy egy magyar oldalon benne van-e az első 10-ben. Halkan jegyzem meg, hogy én botrányosnak találom a top 10-et. Nem is tudom már, hogy ki írta, hogy a sok tehetséges sztár hátra került, a roppan tehetséges disney "sztárok" és társaik miatt. Egyébként meg az, hogy valaki kis költségvetésű filmekben játszik nem jelenti azt hogy tehetségtelen, és senki nem ismeri. Amúgy gyanítom, hogy nem igen számít hogy ki tehetséges és ki nem, csak dobjuk be a Twilight saga valamelyik részébe és máris körülrajongott sztár lesz. Én megnéztem az összes részét eddig, és meg kell, hogy mondjam, nem értem ezt a fene nagy rajongást. Persze ezzel nem azt mondom hogy rossz filmek, csak hát mégis... nem akkora szám... Viszont! Azokban a filmekben is vannak tehetséges emberek, például Jackson Rathbone, Nikki Reed, vagy éppen Cam Gigandet, őket valahogy mégsem rajongják úgy körbe, mint a három főszereplőt, pedig véleményem szerint ők is vannak olyan tehetségesek, mint a főszereplők. Sőt!!!! Egyébként megnéztem Fuller listáját, és én nem állítanék olyat, hogy senki nem ismeri azokat az embereket. Külön kiemelném Jake Gyllenhaalt, Johnny Deppet, Christian Balet, a fiatalon elhunyt Heath Ledgert, vagy éppen a Take That tagjait. Ők mind híres és nagyon nagyon tehetséges emberek. Hogy lehet, hogy ők tudják kezelni a körülöttük zajló eseményeket, nyafogás nélkül? Azt viszont gyerekesnek, és nevetségesnek tartom, ha valaki azért rajong egy sztárért mert éppen most ő a menő, és benne van az első 10ben. Egyébként úgy gondolom, hogy felesleges azon lovagolni, hogy ki hány éves. Egy 12 éves is felmérheti ésszel a dolgokat. Én 17 éves vagyok.
Na, nagyjából ennyi a mondanivalóm. Senkit nem állt szándékomban megbántani, bocsi hogy hosszú lett;)
Sikerült végigolvasnom az összes hozzászólást. Van itt egy két ember akivel teljes mértékben egyetértettem: Fuller,raspberry ... Szerintem nem az határozza meg hogy valaki mennyire tehetséges, hogy egy magyar oldalon benne van-e az első 10-ben. Halkan jegyzem meg, hogy én botrányosnak találom a top 10-et. Nem is tudom már, hogy ki írta, hogy a sok tehetséges sztár hátra került, a roppan tehetséges disney "sztárok" és társaik miatt. Egyébként meg az, hogy valaki kis költségvetésű filmekben játszik nem jelenti azt hogy tehetségtelen, és senki nem ismeri. Amúgy gyanítom, hogy nem igen számít hogy ki tehetséges és ki nem, csak dobjuk be a Twilight saga valamelyik részébe és máris körülrajongott sztár lesz. Én megnéztem az összes részét eddig, és meg kell, hogy mondjam, nem értem ezt a fene nagy rajongást. Persze ezzel nem azt mondom hogy rossz filmek, csak hát mégis... nem akkora szám... Viszont! Azokban a filmekben is vannak tehetséges emberek, például Jackson Rathbone, Nikki Reed, vagy éppen Cam Gigandet, őket valahogy mégsem rajongják úgy körbe, mint a három főszereplőt, pedig véleményem szerint ők is vannak olyan tehetségesek, mint a főszereplők. Sőt!!!! Egyébként megnéztem Fuller listáját, és én nem állítanék olyat, hogy senki nem ismeri azokat az embereket. Külön kiemelném Jake Gyllenhaalt, Johnny Deppet, Christian Balet, a fiatalon elhunyt Heath Ledgert, vagy éppen a Take That tagjait. Ők mind híres és nagyon nagyon tehetséges emberek. Hogy lehet, hogy ők tudják kezelni a körülöttük zajló eseményeket, nyafogás nélkül? Azt viszont gyerekesnek, és nevetségesnek tartom, ha valaki azért rajong egy sztárért mert éppen most ő a menő, és benne van az első 10ben. Egyébként úgy gondolom, hogy felesleges azon lovagolni, hogy ki hány éves. Egy 12 éves is felmérheti ésszel a dolgokat. Én 17 éves vagyok.
Na, nagyjából ennyi a mondanivalóm. Senkit nem állt szándékomban megbántani, bocsi hogy hosszú lett;)
8 felhasználónak tetszik:
cocoselly,
henifejű,
raspberry,
adorebubble,
Fuller,
dreamscometrue,
QueenB,
Mia
2010. július 19. 12:14
|
Viky07új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 131371 offline
|
Idézet (chelseagirl18 @ 2010.07.19. 12:06)
Én teljes mértékben egyet értek Adammel. Nem volt muszáj ezt a pályát választani, ha nem bírja, csinálhat mást is.
Te most kiemelted azokat akikért szintén rajonganak!Jake Gyllenhaalt, Johnny Deppet, Christian Balet, a fiatalon elhunyt Heath Ledgert. Őket Én is szeretem és szerintem jó színészek! Ismertek és sokan szeretik őket!! szemben Adam Brodyval! A Twilight filmeket meg sok millióan nézik és a legsikeresebb filmek közé tartozik, attól, hogy neked nem tetszik, rajtad kívül több milló ember várja az újabb részeket!!
2010. július 19. 12:32
ő is kisétálhat az ajtón ha neki ez nem tetszik!
Ennyi.
Ennyi.
2010. július 19. 12:37
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
mi lett itt öcsém 3. világháború.nem ismerek erre a fórumra komolyan mondom.mikor még a HQ-ra regiztem itt sokkal értelmesebb közösség volt ahol senki nem szólta le a másik életét és nem floodolt folyamat.
2010. július 19. 12:51
na jó de kristen nem gondolta h ekkora felhajtás lesz a filmből....
ha tudta volna tuti nem válalta volna el a Twilight-sagát
ha tudta volna tuti nem válalta volna el a Twilight-sagát
2010. július 19. 13:14
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
@Viky07:Te most kiemelted azokat akikért szintén rajonganak!Jake Gyllenhaalt, Johnny Deppet, Christian Balet, a fiatalon elhunyt Heath Ledgert. Őket Én is szeretem és szerintem jó színészek! Ismertek és sokan szeretik őket!! szemben Adam Brodyval! A Twilight filmeket meg sok millióan nézik és a legsikeresebb filmek közé tartozik, attól, hogy neked nem tetszik, rajtad kívül több milló ember várja az újabb részeket!!
Azért jelöltem ki őket, mert azt írtad, hogy nem ismered azokat az embereket akik Fuller kedvencei között vannak... de lehet elnéztem valamit...
Azért jelöltem ki őket, mert azt írtad, hogy nem ismered azokat az embereket akik Fuller kedvencei között vannak... de lehet elnéztem valamit...
2010. július 19. 13:16
|
|
|
Azért EMELTEM ki őket;) nem jelöltem. bocsi. Egyébként nem tudom ki írta már, de Kristen nem szerepel a Sex és New York 2-ben. Moziban láttam, tuti hogy nem játszik benne.
Fuller
2010. július 19. 13:30
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Csak az az érdekes,hogy Kristen Stewartot is az alkonyat óta kapták fel úgy a tinik,de más filmet amiben játszott kapásból sem tudnának (legalább egyet sem) mondani!
Az meg hogy valaki húszéves még nem teszi őt sztárszakértővé és nem jelenti azt,joga van itt a fórumon bárkit is sértegetnie!Vannak itt az átlag korhatártól idősebb,tapasztaltabb, és elismertebb emberkék,akik többet tudnak felmutatni tudásilag egyes sztárokról és éppen az ilyen emberkék azok akik értelmesebb hozászolásokkal gyarapítják a fórum még megmaradt színvonalát és nem szólnak hozzá olyan dolgokat amiről fi...k sincsen!
Ha meg valaki csak veszekedni jön ide és tele offolni a topikokat és nem elfogadni mások álláspontját és azt,hogy nem csak a Top 10-es sztároknak vannak itt rajongóik,akkor keressen fel egy neki való oldalt,ahol istenítheti szeretett kedvencét és megértő fülekre találnak szavai!
Az meg hogy valaki húszéves még nem teszi őt sztárszakértővé és nem jelenti azt,joga van itt a fórumon bárkit is sértegetnie!Vannak itt az átlag korhatártól idősebb,tapasztaltabb, és elismertebb emberkék,akik többet tudnak felmutatni tudásilag egyes sztárokról és éppen az ilyen emberkék azok akik értelmesebb hozászolásokkal gyarapítják a fórum még megmaradt színvonalát és nem szólnak hozzá olyan dolgokat amiről fi...k sincsen!
Ha meg valaki csak veszekedni jön ide és tele offolni a topikokat és nem elfogadni mások álláspontját és azt,hogy nem csak a Top 10-es sztároknak vannak itt rajongóik,akkor keressen fel egy neki való oldalt,ahol istenítheti szeretett kedvencét és megértő fülekre találnak szavai!
2010. július 19. 13:32
|
Viky07új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 131371 offline
|
Idézet (bestiak @ 2010.07.19. 13:30)
Csak az az érdekes,hogy Kristen Stewartot is az alkonyat óta kapták fel úgy a tinik,de más filmet amiben játszott kapásból sem tudnának (legalább egyet sem) mondani!
Pánkszoba tizen pár évesen, Út a vadonba, 9 évesen reklámokban szerepelt. Nézd meg Kristen fansite-pt ott találsz még többet! De adamnél ne keress fansite-ot, mert neki nincs!!
2010. július 19. 13:38
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Idézet (Viky07 @ 2010.07.19. 13:32)
Pánkszoba tizen pár évesen, Út a vadonba, 9 évesen reklámokban szerepelt. Nézd meg Kristen fansite-pt ott találsz még többet! De adamnél ne keress fansite-ot, mert neki nincs!! 
Akkor ezek mik? ........
A filmográfiát bárki be tudja másolni... nem kell hozzá sok ész. De te azért lejárattad magad este a SZ&NY 2-vel, szóval ...
Idézet (Viky07 @ 2010.07.19. 13:39)
Látom nem tudod mi az a fansite, de nem is várom el!! Van két hivatalos, nagy cucc!
A magyar gportal is mióta hivatalos például?
2010. július 19. 13:51
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
A személyeskedést jó lenne befejezni, nem ilyenekkel kéne visszavágni.
Kristen választotta magának ezt az életet, mostmár vállalja a következményeit. Ha nem bírja a nyomást akkor hagyjon ki egy évet, nem hiszem hogy anyagilag megrázná és lehet csillapodnának egy kicsit a kedélyek.
És addig amíg valaki nem ismeri egy színésznek a munkásságát addig nagyon ne nyilatkozzon róla negatívan. Attól hogy sokan nem ismerik, még lehet jó színész.
Másik:
Hollywood tele van ilyen nyafogós színészekkel, nem tudom akkor hogy nyafognának ha két kezi munkával kéne megkeresniük a kenyérrevalót. Csak nézzük meg némelyiknek a gázsiját, mire kapnak ennyit? Szemtelenül hatalmas összegeket vágnak zsebre azért mert szerepelnek egy filmben. Jobb helyre is kerülhetne az a pénz amit ők kapnak.
Úgyhogy csak ne sírjon egyik se...
Már az előbb is ezeket tudtad csak beírni...
"De adamnél ne keress fansite-ot, mert neki nincs!!"
Az ilyeneket meg légyszíves fejezd be, Te a nagy ismerője biztos tudod hogy van e neki vagy nincs. Nem kell mindenre rákontráznod...
Bocsi mindenkitől de most már muszáj volt...
Kristen választotta magának ezt az életet, mostmár vállalja a következményeit. Ha nem bírja a nyomást akkor hagyjon ki egy évet, nem hiszem hogy anyagilag megrázná és lehet csillapodnának egy kicsit a kedélyek.
És addig amíg valaki nem ismeri egy színésznek a munkásságát addig nagyon ne nyilatkozzon róla negatívan. Attól hogy sokan nem ismerik, még lehet jó színész.
Másik:
Hollywood tele van ilyen nyafogós színészekkel, nem tudom akkor hogy nyafognának ha két kezi munkával kéne megkeresniük a kenyérrevalót. Csak nézzük meg némelyiknek a gázsiját, mire kapnak ennyit? Szemtelenül hatalmas összegeket vágnak zsebre azért mert szerepelnek egy filmben. Jobb helyre is kerülhetne az a pénz amit ők kapnak.
Úgyhogy csak ne sírjon egyik se...
Idézet (Viky07 @ 2010.07.19. 13:32)
Már az előbb is ezeket tudtad csak beírni...
"De adamnél ne keress fansite-ot, mert neki nincs!!"
Az ilyeneket meg légyszíves fejezd be, Te a nagy ismerője biztos tudod hogy van e neki vagy nincs. Nem kell mindenre rákontráznod...
Bocsi mindenkitől de most már muszáj volt...
2010. július 19. 13:59
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Viky07.Nem unod még hogy mindenkit kritizálsz?!Én is bírom az alkonyat filmeket de Kristen Stewart-ot nem.És akkor mi van? Nem mindenkinek muszáj mindent szeretnie csak te ezt sajnálatos módon nem vagy hajlandó ezt elfogadni.Egyetértek bestiak-al. Vannak itt emberek akiknek a véleménye többet ér és már nagyon régóta a fórumon vannak és rengeteg dolgot tudnak felmutatni.Nem csak a top 10-ben,20-ban szereplő sztárokat lehet szeretni és nem biztos hogy ők a legtehetségesebbek is,hanem lehet hogy csak azért szerepel ott a nevük mert MOST ők a mánia.Vannak olyan sztárok akik nem váltak mániává még is megmaradt a nevük a köztudatban.
És nem értem hogy jössz te ahhoz hogy más életét tituláld.Nem tudsz róluk semmit.Esetleg a tied érhet annyit amennyit te a máséról állítasz mert visszajöttél ide szüntelenül vitatkozni mert egyszerűen nem bírod elfogadni mások véleményét.
Mellesleg ha annyira imádod Kristent akkor legyél a rajongója a szívós,ivós,stílustalan,kapd be-t mutogató életére.
Ha ezt így fogod folytatni (mert én úgy nézem hogy nem fogod abbahagyni) keress magadnak egy olyan közösséget ami vevő az akkora bunkókra mint te!
És nem értem hogy jössz te ahhoz hogy más életét tituláld.Nem tudsz róluk semmit.Esetleg a tied érhet annyit amennyit te a máséról állítasz mert visszajöttél ide szüntelenül vitatkozni mert egyszerűen nem bírod elfogadni mások véleményét.
Mellesleg ha annyira imádod Kristent akkor legyél a rajongója a szívós,ivós,stílustalan,kapd be-t mutogató életére.
Ha ezt így fogod folytatni (mert én úgy nézem hogy nem fogod abbahagyni) keress magadnak egy olyan közösséget ami vevő az akkora bunkókra mint te!
2010. július 19. 14:00
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet (Viky07 @ 2010.07.19. 13:54)
Tudom, hogy nincs neki, mert már kerestem!! És nem soroltam fel az összes filmet, de ha megnézed Kristen fansite-ot akkor találsz 3 oldalnyit!! Látom itt már mindenki mérges, mert tudjátok, hogy igazam van!

Úgy látom a "rádkontrázok" királynői címre hajtasz!Nyilvánvaló,hogy az általad felsorolt adatokat bárki elolvashatja a Wikipédián és az IMDB-on.És az is nyilvánvaló,hogy van egy rajongói oldalad valószínűleg ezért tartod magadat ilyen jól-értesültnek!
2010. július 19. 19:38
|
|
trixy525 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 557 Csatolások: 109 Azonosító: 130902 offline
|
adamnek nincs igaza. ez nem úgy megy h szimplán kilépsz... -.- ha az embert már ismerik akk hiába "lépne ki" felismerik és celebként kezelik... szal hagyd békén kristent és törődj a magad dolgával!!!!!
Encsy19
2010. július 19. 20:54
|
|
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline
|
doreena.e teljesen egyetértek:)
.
.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.