Jennifer Hewitt elmondása szerint édesanyja azt szeretné, ha a közeljövőben több család-barát projektet vállaljon el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer anyukája ízlésesebb szerepeket akar
2010. július 18. 15:58
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
A szülők mindenbe belebeszélnek -.-
2010. július 18. 16:02
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
@Csaszi:
Van benne valami, de volt több család-barát szerepe is ott van például a Szellemekkel Suttogó/Imádom!!!!
tényleg, az tökéletes családbarát. végülis csak hullák jelenléte van a sorozatban, de a nyolc éves hugomnak szerintem letöltöm és megnézzük a családdal. rögtön a micimackó után. xD
Van benne valami, de volt több család-barát szerepe is ott van például a Szellemekkel Suttogó/Imádom!!!!
tényleg, az tökéletes családbarát. végülis csak hullák jelenléte van a sorozatban, de a nyolc éves hugomnak szerintem letöltöm és megnézzük a családdal. rögtön a micimackó után. xD
2010. július 18. 16:02
|
|
NinaDobrevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 5 Azonosító: 131431 offline
|
@Csaszi én is nagyon szeretem az a sorit
2010. július 18. 16:07
Szerintem felnőtt, anyucinak nem igazán kéne beleszólnia, hogy mit csinál és azt hogyan, max. javaslatokat tehet. Én karrierem, én rendelkezem vele, ha megfogadja, megfogadja, ha nem, hát nem. Egyébként is a mai világ olyan szex orientált, hogy erre van 'igény'.
2010. július 18. 17:11
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
van benne valami... várom, hogy Jen feltűnjön egy vígjátékban. szerintem jól állna neki.
2010. július 18. 17:35
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Nem lenne rossz, ha több filmben láthatnám. Megnézem majd ezt a filmet, de csakis miatta... Egy vígjátékban/romantikus filmben szívesebben látom, de... ez van.
A Ghost Whisperer (Szellemekkel suttogó) levevését a tengerentúlon a műsorról is jól lehurrogtam. Szerintem tök jó volt, meg érthetetlen, mivel jók voltak a nézettségei.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: