Cassie fotózása még 2010 februárjában megtörtént, de a pólókról csak most került elő pár kép. Cassie haja a képeken fekete, a fotózás után váltott szőkére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cassie új pólói
2010. július 18. 12:38
|
|
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline
|
na, ő egy olyan szinesbőrű, akinek nem hat ócskán a szőke haj, hanemjól áll a szőke meg a barna is...
2010. július 18. 12:40
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Amugy ő játszott Cris Brow egyik klipjében is ??? Csak mert sztem ő volt az...de megmondaná valaki h a fején egyik oldalt miért volt kopasz???!! Am még ha nem is ő volt az akkor is szeretnék választ kapni az utóbbi kérdésemre xD
2010. július 18. 13:05
Idézet (Alice-Crispy @ 2010.07.18. 12:40)
Amugy ő játszott Cris Brow egyik klipjében is ??? Csak mert sztem ő volt az...de megmondaná valaki h a fején egyik oldalt miért volt kopasz???!! Am még ha nem is ő volt az akkor is szeretnék választ kapni az utóbbi kérdésemre xD
nézd meg az avim és máris tudod a választ
2010. július 18. 15:32
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
szerintem nagyon jók lettek 
bár kicsit vicces lenne, ha én hordanék egy ilyet.. nő létemre
de Cassie nagyon csinos rajta
alapból ez, úgyh ezzel nem mondtam nagyon újat
bár kicsit vicces lenne, ha én hordanék egy ilyet.. nő létemre
de Cassie nagyon csinos rajta
2010. július 19. 13:13
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Egyetértek veled Anci21:)
1 felhasználónak tetszik:
tokio.hotelgirl
2010. július 19. 14:13
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
cassiecica:
köszi, de sztem így nem a legszebb, olyan szép arca van és sztem így elrontja mert olyan furcsa így...h egyik oldalt va csak haja...
köszi, de sztem így nem a legszebb, olyan szép arca van és sztem így elrontja mert olyan furcsa így...h egyik oldalt va csak haja...
2010. július 20. 11:11
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
valakinek ennyi ideje legyen, h ilyen komikat írjon... irigylem az ilyen embereket...
am meg miért jó vitát kezdeményezni... úgyis tudja mindenki, ha vki ilyen komit ír, az nem marad annyiban és lesz rá válasz bőven... ennek így nem sok értelme van...
am meg miért jó vitát kezdeményezni... úgyis tudja mindenki, ha vki ilyen komit ír, az nem marad annyiban és lesz rá válasz bőven... ennek így nem sok értelme van...
2010. augusztus 12. 09:50
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Nagyon jók!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.