Starity

Film készül Justin Bieber életéről

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 17. 23:38 #61
- törölt felhasználó -    
POPSZEMÉT!

Nem baj ez, annál nagyobbat röhögünk majd mikor megbukott a mozikban. wink.gif
6 felhasználónak tetszik: prézli, Lexy, Pawiinova, BunnyGirl, Fuller, wannascream
2010. július 17. 23:43 #62
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Ez most komoly? Biztos nagyon érdekes lesz... blink.gif 16 éves. Milyen hosszú film lesz vagy csak reklámfilm? Annál többet/hosszabbat nem nagyon lehet kihozni belőle. És ezt valaki komolyan meg is nézi majd? Mi olyat tett, amivel ezt egyáltalán kiérdemelte? 110.gif
2010. július 17. 23:49 #63
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Dirthy @ 2010.07.17. 23:38)
POPSZEMÉT!

Sajnos nem is olyan biztos, hogy bukás lesz. Gondolj a kis dedósokra, akik imádják és minden vele kapcsolatos dolog érdekli őket. A rajongói korosztályát még kb. a szüleik kísérgetik moziba és persze teljes ovis csoporttal együtt. xD Esetleg az általános suli első néhány osztályából szintén sokakat érdekelhet...
2010. július 18. 00:04 #64
nikole Evil
nikole Evil

Státuszηιкσℓε εvιℓ Ψ (•̪●) ภเк๏lє єשเl ı.ıll.lı.ıl. ρℓιεs Ŧคภ ♪ คภ๔ GคภGรtค RคקקєR'ร Ŧคภ♪
Hozzászólás: 857
Csatolások: 182
Azonosító: 127378
Jajj istenem van 16éves csak 1éve énekel (vagy még annyi ideje sem) aztán meg az életében sem volt annyi rossz meg minden hogy film legyen belőle... sad.gif én tudnék mondani akinek készült film z életéből de őneki voltak szarjai az életében az anyjávál meg a körülményeivel és van tehetsége is nagyon is smileeee.gif Justin Bieber-nak az a baja az anyucival hogy nem enged meg neki néhány dogot rohog.gif...ez szánalom....már bocsi a rajongóktól. jha és ha lessz ényleg ez a film akkor szerintem idétlen vígjáték lessz...rohog.gif sad.gif
2010. július 18. 00:12 #65
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (Dirthy @ 2010.07.17. 23:38)
POPSZEMÉT!

Inkább elgondolkodni lehetne rajta. Persze ilyen indulatokkal és előítéletekkel nehéz, de az egésznek az a lényege, hogy honnan indult a srác. Millióan raknak fel videókat a youtube-ra, indulnak tehetségkutatókon és alig pár embernek sikerül. Ha semmi tehetsége nem lett volna, soha nem kerül reflektorfénybe.
Csak gondolj bele, hogy feltöltesz egy videót az internetre, majd pár hónapon belül világsztár leszel....

Én nem mondom, hogy sok mindent letett az asztalra, nyilván eddig szinte semmi, de a sztorija mindenképpen egyedi és elgondolkodtató.
2010. július 18. 00:18 #66
- törölt felhasználó -    
hány hír van erről egy nap alatt? kicsit túlzás már
2010. július 18. 00:22 #67
- törölt felhasználó -    
Idézet (Freeze @ 2010.07.18. 00:12)
Inkább elgondolkodni lehetne rajta. Persze ilyen indulatokkal és előítéletekkel nehéz, de az egésznek az a lényege, hogy honnan indult a srác. Millióan raknak fel videókat a youtube-ra, indulnak tehetségkutatókon és alig pár embernek sikerül. Ha semmi tehetsége nem lett volna, soha nem kerül reflektorfénybe. 
Csak gondolj bele, hogy feltöltesz egy videót az internetre, majd pár hónapon belül világsztár leszel.... 
Én nem mondom, hogy sok mindent letett az asztalra, nyilván eddig szinte semmi, de a sztorija mindenképpen egyedi és elgondolkodtató.

Amerikában igen népszerű, sőt, bevett eszköz az ún. "Amerikai álom" eszméje, ami gyakorlatilag nem több annál, mint hogy nem csinálsz semmit, csak mész az utcán és álmodozol hogy majd valaki felfedez, meglátja a tehetséget benned, sztárt csinál belőled.
Ebben ott sokan hisznek és e szerint élnek, láthatóan működik is.

Szerk.: egyes híres sportolóknál sokkal megindítóbb történeteket találni, na nálam az a valami, saját erőből felkapaszkodni a semmiből. Mégsem csinálnak róluk filmet, holott egy világ ismeri és tiszteli őket.
2 felhasználónak tetszik: Fuller, wannascream
2010. július 18. 00:31 #68
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Freeze @ 2010.07.18. 00:12)

Lehet, hogy hazánkban ez nem mindennapi, de nem kevés olyan sztárt ismerünk, aki a nulláról kezdte és mostanra népszerű.
Ismerem Justin stílusát és hangját, addig nem fikázok semmit, amíg nem járok utána és kijelenthetem, hogy semmi egyedi nincs benne. Egyszerűen szerencséje volt, hogy éppen a Disney-channel láz kellős közepén dobta be magát a youtubon, a kis csajszik meg ráizgultak és ők határozzák meg a karrierjét. Arra leszek majd kíváncsi, hogy a tehetségét (amivel eddig nem nyújtott semmi újat, legalábbis számomra) mennyire tudja kamatoztatni. Cuki pofával most még elmegy a karrierje, de ha idősödik a rajongói korosztály és ő is változik, majd akkor csináljanak filmet. Akkor lesz miről.
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. július 18. 00:33 #69
Freeze
Freeze
Idézet (Dirthy @ 2010.07.18. 00:22)
Amerikában igen népszerű, sőt, bevett eszköz az ún. "Amerikai álom" eszméje, ami gyakorlatilag nem több annál, mint hogy nem csinálsz semmit, csak mész az utcán és majd valaki felfedez, meglátja a tehetséget benned, sztárt csinál belőled.
Ebben ott sokan hisznek és e szerint élnek, láthatóan működik is.
Szerk.: egyes híres sportolóknál sokkal megindítóbb történeteket találni, na nálam az a valami, saját erőből felkapaszkodni a semmiből. Mégsem csinálnak róluk filmet, holott egy világ ismeri és tiszteli őket.

Működik, de nem az utcán sétált, hanem énekelt és felrakta a netre, tehát tett érte. Anélkül nem fog felfedezni senki, ha csak nem híres apu, anyu, vagy valaki a családban. Lásd Miley Cyrus.

Eminem: 8 mérföld? Az pont a semmiből felkapaszkodásról szól. Nyilván Bieber élete sosem lesz ekkora nagy film, de mint mondtam az másról szól, sokkal inkább az internetben rejlő lehetőségekről.
2010. július 18. 00:42 #70
Freeze
Freeze
Idézet (Christo @ 2010.07.18. 00:31)
Lehet, hogy hazánkban ez nem mindennapi, de nem kevés olyan sztárt ismerünk, aki a nulláról kezdte és mostanra népszerű.
Ismerem Justin stílusát és hangját, addig nem fikázok semmit, amíg nem járok utána és kijelenthetem, hogy semmi egyedi nincs benne. Egyszerűen szerencséje volt, hogy éppen a Disney-channel láz kellős közepén dobta be magát a youtubon, a kis csajszik meg ráizgultak és ők határozzák meg a karrierjét. Arra leszek majd kíváncsi, hogy a tehetségét (amivel eddig nem nyújtott semmi újat, legalábbis számomra) mennyire tudja kamatoztatni. Cuki pofával most még elmegy a karrierje, de ha idősödik a rajongói korosztály és ő is változik, majd akkor csináljanak filmet. Akkor lesz miről.

Egyelőre senkit nem érdekel mi lesz a gyerekből 10 év múlva. Most sikeres, most kell minden pénzt megfogni. Lehet, hogy X év múlva nem emlékszik már a nevére senki, most viszont igen. Egy rétegnek tetszik és ez a lényeg.

Észrevettétek, hogy értelmesen is el lehet beszélgetni a Justin témákban? smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ventura
2010. július 18. 00:44 #71
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Freeze @ 2010.07.18. 00:42)
Egyelőre senkit nem érdekel mi lesz a gyerekből 10 év múlva. Most sikeres, most kell minden pénzt megfogni. Lehet, hogy X év múlva nem emlékszik már a nevére senki, most viszont igen. 
Észrevettétek, hogy értelmesen is el lehet beszélgetni a Justin témákban?  smileeee.gif

Még jó hogy el lehet, nem állította senki, hogy nem. smileeee.gif
Csak általában az ellentábor nem épp békésen kezeli a kritikát rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Necros, wannascream
2010. július 18. 00:47 #72
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Hát ez röhelyes, Justin életéről egy filmet, ne szórakozzanak már, eddig az ég világon semmit nem tett le az asztalra, csak annyit hogy az idióta kisgyerekek rajonganak érte.
Sokkal nagyobb sztárokról nem csinálnak esetleg a haláluk után, róla meg 16 évesen, hova jut a világ, mellesleg nem hiszem hogy túl sokáig lenne a zeneiparba, mert nem valami különleges személy és ha felnő már a kis cuki fiú sem lesz, plussz a hangja is meg fog változni, szóval neki vége. Game Over a gyereknek!
1 felhasználónak tetszik: wannascream
2010. július 18. 00:49 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (Freeze @ 2010.07.18. 00:33)
Működik, de nem az utcán sétált, hanem énekelt és felrakta a netre, tehát tett érte. Anélkül nem fog felfedezni senki, ha csak nem híres apu, anyu, vagy valaki a családban. Lásd Miley Cyrus.
Eminem: 8 mérföld? Az pont a semmiből felkapaszkodásról szól. Nyilván Bieber élete sosem lesz ekkora nagy film, de mint mondtam az másról szól, sokkal inkább az internetben rejlő lehetőségekről.

Igen, tudok a youtube-os videókról. Az utcán sétálást képletesen értettem, csak elfelejtettem idézőjelek közé rakni. smileeee.gif

persze, nyílván minden kategóriában van kivétel, ám elég ritkák a biográfia ihletésű filmek.

Teszem azt, pl. egy Agassi mitől kevesebb ilyen szempontból?

(Az indoklás:

Agassi az egyik legnagyszerűbb élő teniszező, aki milliókkal szerettette meg azt a sportágat, amely Amerikában legfeljebb egy szűk elitet érdekelt, de hogy a fiatalok magasból tettek rá, az biztos.
Agassi új piacot nyitott meg, új célcsoportokat szólított meg, egy üzletág élt a "paradicsommadárból".

Agassi visszajött a mélyből, onnan, ahonnan tényleg szinte senkinek sem sikerült, és lett minden idők legidősebb világelsője.
Játszott, míg bírt, sőt egy kicsit azon túl is. Mindezt azért, hogy valamit visszaadjon abból, amit a tenisznek köszönhet. Ha úgy tetszik, vezeklésül.)

A kérdés nyílván költői, hiszen a stúdiók és producerek döntenek, mibe is fektetnek.
2010. július 18. 00:52 #74
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Hát szerintem ebből nem igazán lehetne egy rendes tartalmas filmet összehozni...hiszen kb még csak egy éve ismert unsure.gif

Nem is értem...olyan emberekről szoktak filmet csinálni, akik évek alatt szerezték meg az emberek rajongását meg szeretetét és nem tűntek el a süllyesztőben kb 2-3 év múlva (mert én gyanítom, így lesz...) blink.gif blink.gif blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Fuller, wannascream
2010. július 18. 00:54 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2010.07.18. 00:44)
Még jó hogy el lehet, nem állította senki, hogy nem. smileeee.gif 
Csak általában az ellentábor nem épp békésen kezeli a kritikát rolleyes.gif

Iszom szavaid. _nevet.gif

...és akkor megint csak oda lyukadunk ki, hogy de hát a célközönség maximum a korának megfelelő válaszokkal képes reagálni, ami tőlünk azt indukálja, hogy ... _nevet.gif

22-es csapdája. rolleyes.gif
2010. július 18. 04:11 #76
bebe12
bebe12
visszatérő vendég

StátuszLOVE LOVE LOVE DODOO! :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D
Hozzászólás: 194
Csatolások: 0
Azonosító: 124344
én szeretem justint, bár mostanában szerettem meg. ha lesz film biztos, h megnézem kiváncsiságból.
2010. július 18. 04:11 #77
bebe12
bebe12
visszatérő vendég

StátuszLOVE LOVE LOVE DODOO! :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D
Hozzászólás: 194
Csatolások: 0
Azonosító: 124344
am most ment le a viván az egyik klippje
2010. július 18. 08:06 #78
conciszandi
conciszandi
visszatérő vendég

Státuszbarna lett a hajaam :D
Hozzászólás: 153
Csatolások: 4
Azonosító: 129100
ez egyértelmű volt hogy ö fog benne szerepelni XD én megfoom nézni...de sztem ez még korai eza film....még egy 2 évet várnia kéne de így szeretem biggrin.gif
2010. július 18. 08:26 #79
Dargo9
Dargo9
anyád tag

StátuszDargo9 még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 3930
Csatolások: 51
Azonosító: 109540
Remélem ez a hülyeség nem lessz hosszú életű _nevet.gif
2010. július 18. 08:31 #80
sindy95
sindy95
új tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 8