Nem baj ez, annál nagyobbat röhögünk majd mikor megbukott a mozikban.
Film készül Justin Bieber életéről
2010. július 17. 23:43
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Ez most komoly? Biztos nagyon érdekes lesz...
16 éves. Milyen hosszú film lesz vagy csak reklámfilm? Annál többet/hosszabbat nem nagyon lehet kihozni belőle. És ezt valaki komolyan meg is nézi majd? Mi olyat tett, amivel ezt egyáltalán kiérdemelte?
2010. július 17. 23:49
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Dirthy @ 2010.07.17. 23:38)
POPSZEMÉT!
Sajnos nem is olyan biztos, hogy bukás lesz. Gondolj a kis dedósokra, akik imádják és minden vele kapcsolatos dolog érdekli őket. A rajongói korosztályát még kb. a szüleik kísérgetik moziba és persze teljes ovis csoporttal együtt. xD Esetleg az általános suli első néhány osztályából szintén sokakat érdekelhet...
2010. július 18. 00:04
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
Jajj istenem van 16éves csak 1éve énekel (vagy még annyi ideje sem) aztán meg az életében sem volt annyi rossz meg minden hogy film legyen belőle...
én tudnék mondani akinek készült film z életéből de őneki voltak szarjai az életében az anyjávál meg a körülményeivel és van tehetsége is nagyon is
Justin Bieber-nak az a baja az anyucival hogy nem enged meg neki néhány dogot
...ez szánalom....már bocsi a rajongóktól. jha és ha lessz ényleg ez a film akkor szerintem idétlen vígjáték lessz...
2010. július 18. 00:12
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (Dirthy @ 2010.07.17. 23:38)
POPSZEMÉT!
Inkább elgondolkodni lehetne rajta. Persze ilyen indulatokkal és előítéletekkel nehéz, de az egésznek az a lényege, hogy honnan indult a srác. Millióan raknak fel videókat a youtube-ra, indulnak tehetségkutatókon és alig pár embernek sikerül. Ha semmi tehetsége nem lett volna, soha nem kerül reflektorfénybe.
Csak gondolj bele, hogy feltöltesz egy videót az internetre, majd pár hónapon belül világsztár leszel....
Én nem mondom, hogy sok mindent letett az asztalra, nyilván eddig szinte semmi, de a sztorija mindenképpen egyedi és elgondolkodtató.
2010. július 18. 00:18
hány hír van erről egy nap alatt? kicsit túlzás már
2010. július 18. 00:22
Idézet (Freeze @ 2010.07.18. 00:12)
Inkább elgondolkodni lehetne rajta. Persze ilyen indulatokkal és előítéletekkel nehéz, de az egésznek az a lényege, hogy honnan indult a srác. Millióan raknak fel videókat a youtube-ra, indulnak tehetségkutatókon és alig pár embernek sikerül. Ha semmi tehetsége nem lett volna, soha nem kerül reflektorfénybe.
Csak gondolj bele, hogy feltöltesz egy videót az internetre, majd pár hónapon belül világsztár leszel....
Én nem mondom, hogy sok mindent letett az asztalra, nyilván eddig szinte semmi, de a sztorija mindenképpen egyedi és elgondolkodtató.
Amerikában igen népszerű, sőt, bevett eszköz az ún. "Amerikai álom" eszméje, ami gyakorlatilag nem több annál, mint hogy nem csinálsz semmit, csak mész az utcán és álmodozol hogy majd valaki felfedez, meglátja a tehetséget benned, sztárt csinál belőled.
Ebben ott sokan hisznek és e szerint élnek, láthatóan működik is.
Szerk.: egyes híres sportolóknál sokkal megindítóbb történeteket találni, na nálam az a valami, saját erőből felkapaszkodni a semmiből. Mégsem csinálnak róluk filmet, holott egy világ ismeri és tiszteli őket.
2010. július 18. 00:31
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Freeze @ 2010.07.18. 00:12)
Lehet, hogy hazánkban ez nem mindennapi, de nem kevés olyan sztárt ismerünk, aki a nulláról kezdte és mostanra népszerű.
Ismerem Justin stílusát és hangját, addig nem fikázok semmit, amíg nem járok utána és kijelenthetem, hogy semmi egyedi nincs benne. Egyszerűen szerencséje volt, hogy éppen a Disney-channel láz kellős közepén dobta be magát a youtubon, a kis csajszik meg ráizgultak és ők határozzák meg a karrierjét. Arra leszek majd kíváncsi, hogy a tehetségét (amivel eddig nem nyújtott semmi újat, legalábbis számomra) mennyire tudja kamatoztatni. Cuki pofával most még elmegy a karrierje, de ha idősödik a rajongói korosztály és ő is változik, majd akkor csináljanak filmet. Akkor lesz miről.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 18. 00:33
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (Dirthy @ 2010.07.18. 00:22)
Amerikában igen népszerű, sőt, bevett eszköz az ún. "Amerikai álom" eszméje, ami gyakorlatilag nem több annál, mint hogy nem csinálsz semmit, csak mész az utcán és majd valaki felfedez, meglátja a tehetséget benned, sztárt csinál belőled.
Szerk.: egyes híres sportolóknál sokkal megindítóbb történeteket találni, na nálam az a valami, saját erőből felkapaszkodni a semmiből. Mégsem csinálnak róluk filmet, holott egy világ ismeri és tiszteli őket.
Működik, de nem az utcán sétált, hanem énekelt és felrakta a netre, tehát tett érte. Anélkül nem fog felfedezni senki, ha csak nem híres apu, anyu, vagy valaki a családban. Lásd Miley Cyrus.
Eminem: 8 mérföld? Az pont a semmiből felkapaszkodásról szól. Nyilván Bieber élete sosem lesz ekkora nagy film, de mint mondtam az másról szól, sokkal inkább az internetben rejlő lehetőségekről.
2010. július 18. 00:42
|
|
Freeze********** |
|
Idézet (Christo @ 2010.07.18. 00:31)
Lehet, hogy hazánkban ez nem mindennapi, de nem kevés olyan sztárt ismerünk, aki a nulláról kezdte és mostanra népszerű.
Ismerem Justin stílusát és hangját, addig nem fikázok semmit, amíg nem járok utána és kijelenthetem, hogy semmi egyedi nincs benne. Egyszerűen szerencséje volt, hogy éppen a Disney-channel láz kellős közepén dobta be magát a youtubon, a kis csajszik meg ráizgultak és ők határozzák meg a karrierjét. Arra leszek majd kíváncsi, hogy a tehetségét (amivel eddig nem nyújtott semmi újat, legalábbis számomra) mennyire tudja kamatoztatni. Cuki pofával most még elmegy a karrierje, de ha idősödik a rajongói korosztály és ő is változik, majd akkor csináljanak filmet. Akkor lesz miről.
Egyelőre senkit nem érdekel mi lesz a gyerekből 10 év múlva. Most sikeres, most kell minden pénzt megfogni. Lehet, hogy X év múlva nem emlékszik már a nevére senki, most viszont igen. Egy rétegnek tetszik és ez a lényeg.
Észrevettétek, hogy értelmesen is el lehet beszélgetni a Justin témákban?
ventura
2010. július 18. 00:44
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Freeze @ 2010.07.18. 00:42)
Egyelőre senkit nem érdekel mi lesz a gyerekből 10 év múlva. Most sikeres, most kell minden pénzt megfogni. Lehet, hogy X év múlva nem emlékszik már a nevére senki, most viszont igen.
Még jó hogy el lehet, nem állította senki, hogy nem.
Csak általában az ellentábor nem épp békésen kezeli a kritikát
2010. július 18. 00:47
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Hát ez röhelyes, Justin életéről egy filmet, ne szórakozzanak már, eddig az ég világon semmit nem tett le az asztalra, csak annyit hogy az idióta kisgyerekek rajonganak érte.
Sokkal nagyobb sztárokról nem csinálnak esetleg a haláluk után, róla meg 16 évesen, hova jut a világ, mellesleg nem hiszem hogy túl sokáig lenne a zeneiparba, mert nem valami különleges személy és ha felnő már a kis cuki fiú sem lesz, plussz a hangja is meg fog változni, szóval neki vége. Game Over a gyereknek!
Sokkal nagyobb sztárokról nem csinálnak esetleg a haláluk után, róla meg 16 évesen, hova jut a világ, mellesleg nem hiszem hogy túl sokáig lenne a zeneiparba, mert nem valami különleges személy és ha felnő már a kis cuki fiú sem lesz, plussz a hangja is meg fog változni, szóval neki vége. Game Over a gyereknek!
wannascream
2010. július 18. 00:49
Idézet (Freeze @ 2010.07.18. 00:33)
Működik, de nem az utcán sétált, hanem énekelt és felrakta a netre, tehát tett érte. Anélkül nem fog felfedezni senki, ha csak nem híres apu, anyu, vagy valaki a családban. Lásd Miley Cyrus.
Eminem: 8 mérföld? Az pont a semmiből felkapaszkodásról szól. Nyilván Bieber élete sosem lesz ekkora nagy film, de mint mondtam az másról szól, sokkal inkább az internetben rejlő lehetőségekről.
Igen, tudok a youtube-os videókról. Az utcán sétálást képletesen értettem, csak elfelejtettem idézőjelek közé rakni.
persze, nyílván minden kategóriában van kivétel, ám elég ritkák a biográfia ihletésű filmek.
Teszem azt, pl. egy Agassi mitől kevesebb ilyen szempontból?
(Az indoklás:
Agassi az egyik legnagyszerűbb élő teniszező, aki milliókkal szerettette meg azt a sportágat, amely Amerikában legfeljebb egy szűk elitet érdekelt, de hogy a fiatalok magasból tettek rá, az biztos.
Agassi új piacot nyitott meg, új célcsoportokat szólított meg, egy üzletág élt a "paradicsommadárból".
Agassi visszajött a mélyből, onnan, ahonnan tényleg szinte senkinek sem sikerült, és lett minden idők legidősebb világelsője.
Játszott, míg bírt, sőt egy kicsit azon túl is. Mindezt azért, hogy valamit visszaadjon abból, amit a tenisznek köszönhet. Ha úgy tetszik, vezeklésül.)
A kérdés nyílván költői, hiszen a stúdiók és producerek döntenek, mibe is fektetnek.
2010. július 18. 00:52
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Hát szerintem ebből nem igazán lehetne egy rendes tartalmas filmet összehozni...hiszen kb még csak egy éve ismert
Nem is értem...olyan emberekről szoktak filmet csinálni, akik évek alatt szerezték meg az emberek rajongását meg szeretetét és nem tűntek el a süllyesztőben kb 2-3 év múlva (mert én gyanítom, így lesz...)
Nem is értem...olyan emberekről szoktak filmet csinálni, akik évek alatt szerezték meg az emberek rajongását meg szeretetét és nem tűntek el a süllyesztőben kb 2-3 év múlva (mert én gyanítom, így lesz...)
2010. július 18. 00:54
Idézet (Christo @ 2010.07.18. 00:44)
Még jó hogy el lehet, nem állította senki, hogy nem.
Iszom szavaid.
...és akkor megint csak oda lyukadunk ki, hogy de hát a célközönség maximum a korának megfelelő válaszokkal képes reagálni, ami tőlünk azt indukálja, hogy ...
22-es csapdája.
2010. július 18. 08:06
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
ez egyértelmű volt hogy ö fog benne szerepelni XD én megfoom nézni...de sztem ez még korai eza film....még egy 2 évet várnia kéne de így szeretem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.