Film készül Justin Bieber életéről
2010. július 17. 22:47
OMG Film az élettéről nem rég csinálja a pályáját és most akarnak már filmet csinálni róla ez kész röhej
2010. július 17. 22:49
|
|
pearl224visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.05. Hozzászólás: 165 Csatolások: 25 Azonosító: 48559 offline
|
és a film milyen hosszú lesz?5 perc?nem az sok..
megszületett,a segge alá tolták az ügyes marketingesek a hírnevet...ez a srác még semmi érdemlegeset nem alkotott!Kurva nagy mázlija volt,jó helyre született..
megszületett,a segge alá tolták az ügyes marketingesek a hírnevet...ez a srác még semmi érdemlegeset nem alkotott!Kurva nagy mázlija volt,jó helyre született..
2010. július 17. 22:49
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
Istenem
amúgy sztem tök fölösleges lenne!
Michael Jackson nagyon híres volt es csak a halála után csináltak róla filmet!
Justin Michael mellett egy senki!
Látszik hogy egy gyenge elméjű halálta ki!
amúgy sztem tök fölösleges lenne!
Michael Jackson nagyon híres volt es csak a halála után csináltak róla filmet!
Justin Michael mellett egy senki!
Látszik hogy egy gyenge elméjű halálta ki!
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 17. 22:51
Ez nem igazság!
Nála óriásibb sztárok is vannak,róluk pedig nincs film!
Ésők legalább saját erejük által jutottam el oda,ahol most vannak!
Nála óriásibb sztárok is vannak,róluk pedig nincs film!
Ésők legalább saját erejük által jutottam el oda,ahol most vannak!
2010. július 17. 22:53
|
|
Lady ZsaZsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 124039 offline
|
OMG!! Ez most komoly?
Hát, nem hiszem hogy meg fogom nézni
2010. július 17. 22:53
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Miért kell ennyire felkapni ezt a szerencsétlent?! Szánalmas!
2010. július 17. 23:12
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
mi van?!
én egy kb. 5 perces minifilmet tudok elképzelni, amiben feltesz egy vidit YT-ra és kész! ja meg felénekel egy számot... na, már csak kíváncsiságból majd belekukkantok... most komolyan, ez minek?! még csak 16 éves... igaz, Candace, már csak az életműdíj hiányzik xD -.-
én egy kb. 5 perces minifilmet tudok elképzelni, amiben feltesz egy vidit YT-ra és kész! ja meg felénekel egy számot... na, már csak kíváncsiságból majd belekukkantok... most komolyan, ez minek?! még csak 16 éves... igaz, Candace, már csak az életműdíj hiányzik xD -.-
2010. július 17. 23:13
|
|
andi3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 66597 offline
|
Húha, hány éves is? 16? Na, az aztán akkora egy évszám, hogy abból tényleg lehet filmet forgatni!! Jó sokat megélt a srác, szerintem még 50 évet várhatnának.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 17. 23:15
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.17. 22:30)
Hát...vicces is lenne ha más alakítaná. Britney is csinált ilyet,az jól sikerült. Azt nem tudom hogy ez milyen lesz,max akkor mondok kritikát hamár minimum egy előzetes láttam.
Ha jól emlékszem, Britney csúnyán megbukott, mint színésző... Ettől a filmtől sem várok többet. Bár a hír egyébként elég kacsának tűnik...
2010. július 17. 23:32
|
|
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline
|
hát ez vicces, szobrot nem akarnak állítani róla? már bocs de nagyon elkapkodják ezt a Justin dolgot...lehet hogy tehetséges de nem kell máris a plafonon lenni tőle, filmet komoly és elismert sztárokról szoktak csinálni vagy olyanokról akik hamar megváltották a világot és megváltoztatták a tinik életét vagy ilyesmi...tudok is neveket..de szerintem ez elég gyors
2010. július 17. 23:35
|
|
RainbowBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 77 Csatolások: 45 Azonosító: 120451 offline
|
Szerintem egy animációs film lesz, amiben Justin tiszta izmosra manipulált felsőtesttel flangál majd kigombolt ingben, meg lesz neki szuperereje is, meg egy csomó kúúúl fegyvere, megmenti az összes létező univerzumot a csodás dalaival meg a spéci képességeivel, összejön minimum 7 darab lánnyal, a film végén pedig szentté avatják. Ámen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.