Film készül Justin Bieber életéről
2010. július 17. 22:15
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Nincs nekem nagy próblémám vele, egyszerűen nem az én stilusom. De ezzel a filmmel nem kellet volna várni még jópár évet. Szerintem kicsit túlzás nem futott még be akkora kariert. Na végülis részemről mindegy. Én biztos nem fogom a bemutatóig számolni a napokat.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 17. 22:15
Tejóóóég!!! Nehogy már erről a 1 éve sztár vagyok kis kölyökről forgassanak filmet, a fenekén még ott van a tojáshéj. Több értelme volna akkor már igazi! karrier befutott sztárokról filmet forgatni mint pl: Paul Newman vagy akár Keanu Reeves
2010. július 17. 22:19
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Nem bántani szeretném őt, hanem mert, 16 évesen az ember nem tett le még annyit az asztalra, mint mondjuk valaki 40 évesen. És ebből filmet készíteni? Merész vállalkozás ^^
2010. július 17. 22:20
Idézet (Mohican @ 2010.07.17. 22:15)
Tejóóóég!!! Nehogy már erről a 1 éve sztár vagyok kis kölyökről forgassanak filmet, a fenekén még ott van a tojáshéj. Több értelme volna akkor már igazi! karrier befutott sztárokról filmet forgatni mint pl: Paul Newman vagy akár Keanu Reeves
De azokat a filmeket lehet, sőt biztos, hogy kevesebben néznék meg. A tinilányok kiskedvencei már népszerűbbek, a tényleg sztárnak nevezhető színészeket meg alig ismerik.
2010. július 17. 22:25
OMG. Semmi komoly bajom nincsen Justinnal (csak nem szeretem), de alig 16 éves (asszem annyi, nem?) és máris filmet akarnak csinálni az életéről mikor még a tojáshély ott lötyög a fenekén?
NEm azt mondom, hogy nem lenne rá kereslet, mert itt is vannak akik elég sokan szeretik, ezzel semmi baj, de vannak sokkal nevesebb énekesek/színészek/együttesek stb. akiknek az éetőről lehetne filmet csinálni, és jóval többet tettek már le az asztalra.
2010. július 17. 22:28
|
zsancsukácskah97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 130475 offline
|
juj..tuuti meg nézemimádom kis cuki
2010. július 17. 22:30
|
|
amy92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 330 Csatolások: 5 Azonosító: 131206 offline
|
ugye ezt nem gondolták komolyan?
nem tudtam, hogy még mi hiányzik az életemből. xD Nem értem miért kell egy olyan 12 évesnek kinéző sztárocskáról filmet csinálni, aki alig tett le vmit az asztalra..
elég szánalmas, hogy mindenből csak pénzt akarnak szerezni..
2010. július 17. 22:30
Hát...vicces is lenne ha más alakítaná. Britney is csinált ilyet,az jól sikerült. Azt nem tudom hogy ez milyen lesz,max akkor mondok kritikát hamár minimum egy előzetes láttam.
2010. július 17. 22:32
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ez borzasztó lesz sztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy inkább röhejes
Ez borzasztó lesz sztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy inkább röhejes
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. július 17. 22:37
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
2010. július 17. 22:44
ha a tehetségére alapul, akkor az nem lesz hosszú film
2010. július 17. 22:44
xxangi20xx egyetértek, mindent elmondtál, amit én is elakartam, kb. Ez egy nagy hülyeség hogy az ő életéről készítenek filmet. Hülyeség. Ő mint példakép? ÁÁáh rossz hallani ezt egyszerűen!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.