Justin Bieber életéről szóló filmet terveznek, amely bemutatja, hogyan vált híressé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül Justin Bieber életéről
2010. július 17. 22:04
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből!
2010. július 17. 22:06
|
|
Bernadett |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 812 Csatolások: 11 Azonosító: 128044 offline
|
Már volt szó erről,de szerintem így is sok minden szól Justin-ról!A rajongót tuti megnézik!Engem annyira nagyon nem érdekel!
Az én életemről is csinálhatnának filmet!Nagyon jó és izgis film lenne!De ez nem is rossz ötlet.Mármint,hogy a Justin-os film.Csak Justin!BOCSI!Sziasztok
Az én életemről is csinálhatnának filmet!Nagyon jó és izgis film lenne!De ez nem is rossz ötlet.Mármint,hogy a Justin-os film.Csak Justin!BOCSI!Sziasztok
2010. július 17. 22:07
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Upf.
Hát minden bizonnyal különös, hogy filmet akarnak az életéből... Kellene várni még 4-5 évet, és ha még mindig híres, akkor kéne csinálni.
2010. július 17. 22:09
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
nah hurrá...nehogy már
2010. július 17. 22:12
héé mért törölték ki?
nemis szidtam senkit
na de mind1 sejtettem hogy készül film
nemtom most mindenki odavan érte és sok pénzt kaszálnak vele...na de ha már a karrierje kezd kicsit romlani(pl:Miley Cyrus) akkor a népszerüsége is csökken na és akkor már nem számit nekik...azért szerintem nemcsak nekem tünt föl hogy ezt a fiut nagyon kihasználják(amig pénzt csinálhatnak belőle)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: