Pamela Anderson nagy állatvédő hírében áll, így nem egyszer került már rá a PETA állatvédő plakátjaira. Azonban Kanadában szexistának minősítették a képet és betiltották.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pamela plakátját betiltották Kanadában
2010. július 17. 14:52
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Erről a vegetáriánusságról az a véleményem, hogy mindenki döntse el maga, az akar-e lenni. Ettől a plakáttól nem hiszem, hogy több vegetáriáns lenne, bár betiltatni azért nem kellett volna. Hiába mondják, hogy a vegetáriánusság így meg úgy, szerintem annyira nem egészséges mint minden fajta élelmiszerből mértékkel, csak annyit amennyi kell.
Másfelől meg imádom a steaket
Másfelől meg imádom a steaket
2010. július 17. 14:54
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Én nem sok húst eszem, de attól még szerintem nem az a megoldás, hogy az állatvédők ne egyenek. Attól még, hogy ők vegák, nem fog kevesebb állat elpusztulni. Pamela tényleg egy kicsit érdekesen fest a plakáton, de azért, nem olyan durva, hogy be kellett volna tiltani.
2010. július 17. 14:55
Vega nem vega..Ki amit szeretne. Személy szerint én sem lennék képes azért arra hogy mellőzzem a húst mert kell a szervezetemnek meg amúgy is szeretem. Persze biztosan van a vegáknál is olyan módszer ami pótolná,de inkább hagyom. Ami a plakátot illeti ha lenne hatása akkor engem nem zavara hogy szexista-e vagy sem.
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ugyanezt akartam én is feltenni cikknek XD
|
|
Dóiikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 317 Csatolások: 138 Azonosító: 123872 offline
|
Idézet (Peachy @ 2010.07.17. 14:43)
én állatvédő vagyok, de nem leszek soha vegetáriánus. nem vonok meg fontos ásványi anyagokat a szervezetemtől...
Én is így vagyok vele...
2010. július 17. 15:12
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
A vegáknak is vannak fajtái...sokan azt hiszik h ha vega akkor egészségesebb, sokan az állatok miatt vegák-azok tojást sem esznek és tejet sem isznak- meg vannak azok akik csak csirkét esznek ha húsról van szó, ehhez nem sokat értek mert nem vok orvos, sem vega, de a vega is csak egy "gyűjtő" fogalom
2010. július 17. 19:40
szép,hogy ilyenhze adta az arcát,de azért szánalom,hogy betiltják,nem szexista-.-"
2010. július 17. 20:03
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Szép gesztus, Pamelából ezt nem néztem ki.
2010. július 20. 15:43
Vegetáriánus?Ezeket az állatokat arra tenyésztik,hogy megegyék.Inkább arra hívná fel a figyelmet,hogy az emberek ne vegyenek olyan cuccokat,amit vszeg orvvadászok fosztottak meg az állattól pl:elefántcsont karkötő,vagy kígyóbőrtáska vagy mittomén.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: