Tila Tequila azt írta a hivatalos weboldalára, hogy látott pár képet a "szerelmesekről", valamint, hogy valaki kiakart szivárogtatni pár botrányos képet, amiből kiderül hogy Diddy hajlik Cassie felé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tila látta Cassie és Diddy pikáns képeit
2010. július 16. 23:40
2010. július 16. 23:42
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Tila egy médiahajhász ribanc. Erre többet nem tudok mondani. Lásd: http://starity.hu/forum/topik/156328-tila-tequila-tila-tequila-album-release-party-los-angeles-may-12-2010/
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2010. július 16. 23:45
elég cikii. De szerintem ez tök normális.úgy értve felnőttek közül. szerintem legalábbis..
2010. július 17. 00:00
ez mekkora egy állat :S semmit sem tud, csak mást fikázni meg másról pletykálni
2010. július 17. 07:56
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
pfff......
2010. július 17. 10:15
aha Britney az:D am azt a képet akartam kirakni amit Tila a cikkéhez rakot de azt nem engedte szoval ezt a 2007es képet raktam helyette!
amugy sajna lehet h igaz :S de azt nem vágtam le h Tila mi a francnak irja ha még nem történt meg h kikerültek a képek!!!! de lehet csak mégegy ilyen botrányt akart nekik xD mint tavaly Cassienek volt xD csakmost Tila kezdte :@@ amugy ha igaz amit a blogjába irt tényleg megszivták :S
amugy sajna lehet h igaz :S de azt nem vágtam le h Tila mi a francnak irja ha még nem történt meg h kikerültek a képek!!!! de lehet csak mégegy ilyen botrányt akart nekik xD mint tavaly Cassienek volt xD csakmost Tila kezdte :@@ amugy ha igaz amit a blogjába irt tényleg megszivták :S
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.