Tila Tequila azt írta a hivatalos weboldalára, hogy látott pár képet a "szerelmesekről", valamint, hogy valaki kiakart szivárogtatni pár botrányos képet, amiből kiderül hogy Diddy hajlik Cassie felé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tila látta Cassie és Diddy pikáns képeit
2010. július 16. 23:40
2010. július 16. 23:42
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Tila egy médiahajhász ribanc. Erre többet nem tudok mondani. Lásd: http://starity.hu/forum/topik/156328-tila-tequila-tila-tequila-album-release-party-los-angeles-may-12-2010/
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2010. július 16. 23:45
elég cikii. De szerintem ez tök normális.úgy értve felnőttek közül. szerintem legalábbis..
2010. július 17. 00:00
ez mekkora egy állat :S semmit sem tud, csak mást fikázni meg másról pletykálni
2010. július 17. 07:56
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
pfff......
2010. július 17. 10:15
aha Britney az:D am azt a képet akartam kirakni amit Tila a cikkéhez rakot de azt nem engedte szoval ezt a 2007es képet raktam helyette!
amugy sajna lehet h igaz :S de azt nem vágtam le h Tila mi a francnak irja ha még nem történt meg h kikerültek a képek!!!! de lehet csak mégegy ilyen botrányt akart nekik xD mint tavaly Cassienek volt xD csakmost Tila kezdte :@@ amugy ha igaz amit a blogjába irt tényleg megszivták :S
amugy sajna lehet h igaz :S de azt nem vágtam le h Tila mi a francnak irja ha még nem történt meg h kikerültek a képek!!!! de lehet csak mégegy ilyen botrányt akart nekik xD mint tavaly Cassienek volt xD csakmost Tila kezdte :@@ amugy ha igaz amit a blogjába irt tényleg megszivták :S
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.