Thalía - C&A-kollekció 2010. július
2010. július 16. 18:18
Sajnos csak kisfelbontásúak.
11 felhasználónak tetszik:
amira17,
Sally Sparrow,
katie993,
Adrianna,
Fuller,
Alesszia,
suzy182,
Norbi117,
szeri thalía,
EszterLondon,
alexa1122
2010. július 16. 19:00
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszi szépen a képeket!
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.16. 18:18)
Sajnos csak kisfelbontásúak.
2010. július 16. 19:28
|
|
kimiszandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 128384 offline
|
hmmm...ez a világos farmer egész jó, csak felül szúrták el egy kicsit. a második képen az a fekete cipzáras felső viszont nagyon bejön. :] kíváncsi leszek, az itteni c&a-ba mikor érkezik meg a kollekció, élőben milyen lesznek a darabok, na és mennyibe is fognak kerülni...
2010. július 16. 19:31
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nálunk valószínűleg nem lesz...
Idézet (kimiszandy @ 2010.07.16. 19:28)
hmmm...ez a világos farmer egész jó, csak felül szúrták el egy kicsit. a második képen az a fekete cipzáras felső viszont nagyon bejön. :] kíváncsi leszek, az itteni c&a-ba mikor érkezik meg a kollekció, élőben milyen lesznek a darabok, na és mennyibe is fognak kerülni... 
2010. július 16. 19:33
|
|
kimiszandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 128384 offline
|
ezt szomorúan olvasom. nem ártana nálunk 1-2 ilyen darab (:
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.16. 19:31)
Nálunk valószínűleg nem lesz...
2010. július 16. 19:33
Idézet (kimiszandy @ 2010.07.16. 19:28)
Sajnos csak Mexikóban adják ki, itt nem lesz. Neki Európában nincs piaca, mivel nem ismerik...
2010. július 16. 19:42
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.16. 19:33)
Sajnos csak Mexikóban adják ki, itt nem lesz. Neki Európában nincs piaca, mivel nem ismerik... 
Attól kiadhatják (nem tudom, nem olvastam magyar jelentést arról hogy tuti nem lesz) mert oké, nem ismerik, de attól a cuccai jók, szerintem vennék az emberek
2010. július 16. 19:48
Idézet (Cynthia @ 2010.07.16. 19:42)
Attól kiadhatják (nem tudom, nem olvastam magyar jelentést arról hogy tuti nem lesz) mert oké, nem ismerik, de attól a cuccai jók, szerintem vennék az emberek 
Nyilván, de ha a szerződés csak a Mexikói forgalmazásra szól, akkor nem fognak belőle Európába szállítani. Legfeljebb néhány kereskedő magánakció keretében rendelhet belőle cuccokat Mexikóból és árusíthatja, de hivatalos forgalmazása 100%, hogy nem lesz. Még a Kmartos kollekcióját sem hozták be Európába, pedig az egy híres amerikai üzletlánc. Egyedül a szemüvegkereteit lehetett itt kapni, de úgy tudom, azt is csak külön rendelésre, ráadásul csak ilyen terjesztői hálózaton keresztül.
Szerk.: Persze nem kizárt, amit mondasz, csak nem sok értelme lenne behozni egy Európában gyakorlatilag ismeretlen sztár kollekcióját, amikor ott van a millió egy másik, akiket mindenki ismer (mert hát melyik sztár nem adott még ki kollekciót). Sok minden jó lenne, csak a kereskedők azért nem hülyék.
1 felhasználónak tetszik:
szeri thalía
2010. július 16. 19:54
Nagyon jó ruhák, a nadrágok különösen tetszenek nekem. Köszi a képeket.
2010. július 16. 21:02
+15 kép
2010. július 18. 19:38
Íme a reklámja:
Amit pedig mond benne:
¿Pensaste en jeans? ¿Pensaste en C&A?
„Farmerra gondoltál? Gondoltál a C&A-re?”
Amit pedig mond benne:
¿Pensaste en jeans? ¿Pensaste en C&A?
„Farmerra gondoltál? Gondoltál a C&A-re?”
2010. július 19. 15:36
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
A C&A-ban azt mondták, hogy ugyan azokat a kollekciókat szokták behozni, amit a világon a többi üzletükben árulnak.
Pl. KMart nincs Európában, ezért nem is árulhatták azt a kollekciót az itteni nem létező üzleteikben.
A kérdés persze csak az, hogy ez egy limitált szériás kollekció-e (ha igen akkor biztosan csak Mexikóban árulják), de ha nem az, vagy nagy sikere lesz, akkor elképzelhető, hogy minden C&A-üzletben kapható lesz.
Thalia-tól függetlenül is ugyan úgy megveszik az emberek szerintem, ha jól néznek ki a ruhák. Miért, a többi ott forgalmazott márka mögött tudjuk ki áll?
Mégis sokan megveszik, mert csinos darabok.
Pl. KMart nincs Európában, ezért nem is árulhatták azt a kollekciót az itteni nem létező üzleteikben.
A kérdés persze csak az, hogy ez egy limitált szériás kollekció-e (ha igen akkor biztosan csak Mexikóban árulják), de ha nem az, vagy nagy sikere lesz, akkor elképzelhető, hogy minden C&A-üzletben kapható lesz.
Thalia-tól függetlenül is ugyan úgy megveszik az emberek szerintem, ha jól néznek ki a ruhák. Miért, a többi ott forgalmazott márka mögött tudjuk ki áll?
2010. július 19. 16:18
Idézet (thaly @ 2010.07.19. 15:36)
A C&A-ban azt mondták, hogy ugyan azokat a kollekciókat szokták behozni, amit a világon a többi üzletükben árulnak.
Mégis sokan megveszik, mert csinos darabok. 
Pedig úgy néz ki, hogy ezt csak és kizárólag Mexikóban adta ki, mivel így is hirdetik. Ha csak a Mexikói C&A forgalmazza, akkor nem hinném, hogy máshol megjelenik a világon. Ez épp olyan, mint a zenében, hiába van mindenhol Sony Music a világon, látod, hogy mégsem adták ki a Primera filát Európában. És azért annál ismertebb Thalía, hogy ne adják ki a lemezét, gondolnánk mi, és mégsem adták ki. Szóval sajnos nem olyan egyszerű ez, mint gondolnánk. Szerintem próbáld meg megkérdezni tőle a Twitteren, hátha válaszol, neked szokott.
2010. július 20. 16:25
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.19. 16:18)
Pedig úgy néz ki, hogy ezt csak és kizárólag Mexikóban adta ki, mivel így is hirdetik. Ha csak a Mexikói C&A forgalmazza, akkor nem hinném, hogy máshol megjelenik a világon. Ez épp olyan, mint a zenében, hiába van mindenhol Sony Music a világon, látod, hogy mégsem adták ki a Primera filát Európában. És azért annál ismertebb Thalía, hogy ne adják ki a lemezét, gondolnánk mi, és mégsem adták ki. Szóval sajnos nem olyan egyszerű ez, mint gondolnánk. Szerintem próbáld meg megkérdezni tőle a Twitteren, hátha válaszol, neked szokott. 
Nekem még nem is válaszolt soha Twitteren!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.