Justin Bieber megelőzte Lady Gagát
2010. július 16. 16:59
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Majd visszaelőzi, én nem féltem a csajszit...
Ez csak egy állapot, majd újra első lesz!
2010. július 16. 17:01
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2010.07.16. 16:21)
BunnyGirl BunnyGirl
erre csak annyit tudok mondani, hogy szánalmas
a sok idióta 14 éves kislány miatt lett Bibi az első, mert valószínű egész nap azt nyomatják a YouTube-n grat. hozzá....
abszolút igazad van, szinte már undorító ahogyan a sok kis pina rajong ezért a szarért fosért (ezért tuti meg lincselnek, de nem érdekel) jó oké most még van hangja, bár lehet hallani az összes számán, h gépes, ez nem tehetség, csak felkapták és támogatják....sok gyerek tud ilyen szintvonalban énekelni, egészen addig amíg el nem kezd mutálni,Justin is csak addig lesz valaki. Lady gaga meg ha élőben elkezd énekelni akkor ott tényleg megcsillan a tehetség és az ő hangja nem fog már változni, legalább is nem 1-2 éven belül...
erre csak annyit tudok mondani, hogy szánalmas
a sok idióta 14 éves kislány miatt lett Bibi az első, mert valószínű egész nap azt nyomatják a YouTube-n grat. hozzá....
abszolút igazad van, szinte már undorító ahogyan a sok kis pina rajong ezért a szarért fosért (ezért tuti meg lincselnek, de nem érdekel) jó oké most még van hangja, bár lehet hallani az összes számán, h gépes, ez nem tehetség, csak felkapták és támogatják....sok gyerek tud ilyen szintvonalban énekelni, egészen addig amíg el nem kezd mutálni,Justin is csak addig lesz valaki. Lady gaga meg ha élőben elkezd énekelni akkor ott tényleg megcsillan a tehetség és az ő hangja nem fog már változni, legalább is nem 1-2 éven belül...
Nekem is pont ez a véleményem Justinról és a rajongóiról, pedig én is 14 vagyok. Hajrá Bad Romance!
2010. július 16. 17:03
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Idézet (ancsa13 @ 2010.07.16. 17:01)
Nekem is pont ez a véleményem Justinról és a rajongóiról, pedig én is 14 vagyok. Hajrá Bad Romance!
Én is ugyanúgy gondolom,ahogy ti!
Tényleg szánalmas!
2010. július 16. 17:10
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
Nekem annyira mind1 , egyiket se szeretem XD
De mondjuk ha valasztanom kene inkabbjustin mind Gagaaa:)) B@szaassa magat az Alejandro klipjebe isXD S neve tisztara mind a regi animaciokban ahogy a gyerekek beszeltek: Ga-ga:)) Na midn1 de ha valaki szereti tolem:)) en most nem kotekedek;) ez sajat velemeny:P
De mondjuk ha valasztanom kene inkabbjustin mind Gagaaa:)) B@szaassa magat az Alejandro klipjebe isXD S neve tisztara mind a regi animaciokban ahogy a gyerekek beszeltek: Ga-ga:)) Na midn1 de ha valaki szereti tolem:)) en most nem kotekedek;) ez sajat velemeny:P
2010. július 16. 17:14
jéézusom. most azonnal mindenki katt ide: Bad Romance
Nehogy már annak a kis senkinek nagyobb legyen a nézettsége.
Go Gaga!
2010. július 16. 17:17
Plusz nézzétek már meg ezt a képet a cikkben! Fiú létére szájfény meg alapozó... ez gáz!
2010. július 16. 17:18
Hajrá Gaga!!!
ügyi vagy te! csak kicsi kell ...
De Justin-t azért nem utálom...
De Justin-t azért nem utálom...
2010. július 16. 17:25
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
megbukott gaga kisasszony
2010. július 16. 17:31
|
|
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3493 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline
|
nem tudom hogy sokan miért utáljátok Justint!!!.szerintem ugyan olyan jó a hangja mint Gagának!
ez az én véleményem.
katt
http://www.youtube.com/watch?v=tMryQlJtZRk&feature=related
ez az én véleményem.
katt
http://www.youtube.com/watch?v=tMryQlJtZRk&feature=related
2010. július 16. 17:33
|
|
Peachyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 109 Azonosító: 129596 offline
|
gaga sztem jobb. vivi, nem a hangjával, hanem a számaival van a baj. az összes nyálas, a csajokról a szerelemről stb. énekel csak... meg gaga sokkal egyedibb...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: