Melyik a kedvenc együttesed ?
2013. április 13. 11:31
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.02.02. 09:07)
Az ilyen kérdésekre mindig hosszan szoktam válaszolni... de most kivételesen nem teszem.
Guns N' Fuckin' ROSES!
Kedvenc dal? Na ilyet végképp ne.
Kedvenc dal? Na ilyet végképp ne.
+ Nekem mindig is ők leszek a kedvenc bandám, de rajtuk kívül hallgatok még "pár" előadót.. Slash önmagában, Aerosmith, Iron Maiden, Slipknot, Slash with Myles Kennedy and The Conspirators, Skid Row, Mötley Crüe, Metallica, AC/DC, The Cure, Led Zeppelin, KoRn, Rolling Stones, Janis Joplin, Bob Marley, Jimi Hendrix, Slayer, Lordi, Rammstein, RATM, Tankcsapda, Depresszió, Tunyogi Rock Band, Pantera, Limp Bizkit, System Of A Down, Duff McKagan's Loaded, Velvet Revolver, Van Halen, Kiss, Pink Floyd, Bullet For My Valentine, Avenged Sevenfold, Adler's Appetite, Queen, Nirvana, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Green Day, The Pretty Reckless, The Who, Ramones... ők azok, akiket még a legtöbbet szoktam hallgatni.
2013. április 16. 11:19
One Direction,Little Mix,Green Day.
Guns N' Roses,The Beatles,Bon Jovi.
Guns N' Roses,The Beatles,Bon Jovi.
2013. április 27. 18:58
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Nos, elég sok van, de kettő olyan együttes van aki leginkább kiemelnék. Az a B.A.P és a Secret. A Secret-et már a debütálásuk óta ismerem vagyis 4 hosszú kerek éve lassan, és azóta sem szált el az imádatom tőlük, a másik pedig ugyebár a B.A.P, akik alig egy éve robbantak be, mint a koreai, s mint az emberek zenei világába, de már óriási hírnévnek köszönhetnek rossz fiús, kacér stílusuk miatt, a Secret ellentéte pont az együttes. Talán azért is figyeltem föl igazából a B.A.P-re, mert ugyan annál a vállalatnál dolgozik, mint a Secret-es lányok. *de jó a magyarázó képességem*
Nos, nem csak azért rajongok értük, mert jó, hanem mert ennek számos oka is van, mint például a munkához való viszonyuk. Nem csak a saját nyelvükön kellett megtanulniuk az évek múltával, hanem japánul, kínai, angolul... Mindemellett annyit dolgoznak, mint az állat, olyanok, mint a robotok. Még hajnalban is toppon vannak, a klipforgatása miatt, folyamatosan énektanárhoz járnak, órákig vannak bent a próba termekben, hogy tökéletesen megtudják csinálni a fellépéseken a koreográfiákat, igen ők nem csak a színpadon ugrálnak, vagy egy helyben állnak, itt komolyabb táncok vannak. A személyiségük, pedig olyan, mint a többi embernek, hiszen ők is voltak "normálisak". Törődnek a rajongóikkal, és szeretik is őket. A B.A.P-sek között volt olyan tag is aki egy ruhadarabot kapott az egyik rajongótól és azt szívesen hordja az utcán. Szeretetre méltóak, viccesek és imádni valóak. Secret & B.A.P
2013. április 27. 21:30
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
One Direction,és az összes daluk.<3
2013. április 30. 19:43
One Directin és a kedvenc dalom a One Way Orr Another
2013. május 01. 09:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
The Pretty Reckless,Little things és One Direction
2013. május 02. 19:13
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
GREEN DAY, ONE DIRECTION
2013. május 03. 08:12
|
|
olsentwins94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 36 Azonosító: 186980 offline
|
BIG TIME RUSH és a MAGIC OF MUSIC ők a leg jobbak
Ezt a dalt hallotam tölük Magic of Music Kell egy tánc,Bele Halok,Holnap hidja stb (az összeset
Big Time Rush: Windows Don,stb.
Ezt a dalt hallotam tölük Magic of Music Kell egy tánc,Bele Halok,Holnap hidja stb (az összeset
Big Time Rush: Windows Don,stb.
2013. május 03. 17:53
Coldplay, YMAS, ATL, BMTH, ADTR, Paramore, We Are the In Crowd... kérdéses? ROCK4EVER!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: