A csapat tagja néhány hónap szólózás után úgy döntöttek, hogy újra összeállnak, sőt lassan elkészülnek A Thousand Suns című album zenéivel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeptemberben jön az új Linkin Park album!
2010. július 15. 12:38
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. július 15. 18:02
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
A Hybrid Theoryt és a Meteorát imádtam, de ha olyan lesz, mint a Minutes to Midnight, akkor nekem mindegy, hogy lesz-e új album vagy sem. Legalább annyira értékelhetetlen volt, mint a HIM legutóbbi két albuma.
2010. július 16. 13:59
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én is nagyon imádom az LP -t, remélem, h az új lemez a régi stílusukat fogja képviselni és nem a 2007/08 körülit
2010. július 22. 14:43
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Végre már, hogy kiadják. Nem várok tőle semmit, szerintem az M2M-féle gagyi popos vonalat viszik tovább, nem hogy a fasza nu-metálosat vinnék, vagy kiadnának egy oldschhol stílusút, mint, ahogy a Korn is tette. Több rap kellene Mike-tól, csezitől meg sok hörgés, és kevesebb elektronika bele, bár úgyse így lesz, szóval szerintem váltsanak nevet, mert ez nem az a LP, amit 5-6 éve megszerettem. :\
2010. július 27. 08:44
|
|
vdbrigiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 130927 offline
|
nem lesz olyan mint a régi Linkin Par, sőt olyan sem mint a MTM volt. Valami elektronikus féleségű zene lesz, legalábbis hallás után én erre tippelek, ezt az LP rakta fel a youtube-ra.. Linkin Park - The Catalyst (OFFICIAL PREVIEW)- http://www.youtube.com/watch?v=RsRQQR6GHAE&feature=sub&videos=F5xlTaKnMt0
2010. július 27. 08:56
már várom
a Linkin parknak mindig is jo számai voltak
a Linkin parknak mindig is jo számai voltak
2010. július 30. 14:53
|
|
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline
|
"lpmaskmancick
Végre már, hogy kiadják. Nem várok tőle semmit, szerintem az M2M-féle gagyi popos vonalat viszik tovább, nem hogy a fasza nu-metálosat vinnék, vagy kiadnának egy oldschhol stílusút, mint, ahogy a Korn is tette. Több rap kellene Mike-tól, csezitől meg sok hörgés, és kevesebb elektronika bele, bár úgyse így lesz, szóval szerintem váltsanak nevet, mert ez nem az a LP, amit 5-6 éve megszerettem. :\"
Akinek nem tetszik nem kell elolvasnia ezt a cikket és főleg nem utána negatívumokat kommentelni szval KUSS!!
Végre már, hogy kiadják. Nem várok tőle semmit, szerintem az M2M-féle gagyi popos vonalat viszik tovább, nem hogy a fasza nu-metálosat vinnék, vagy kiadnának egy oldschhol stílusút, mint, ahogy a Korn is tette. Több rap kellene Mike-tól, csezitől meg sok hörgés, és kevesebb elektronika bele, bár úgyse így lesz, szóval szerintem váltsanak nevet, mert ez nem az a LP, amit 5-6 éve megszerettem. :\"
Akinek nem tetszik nem kell elolvasnia ezt a cikket és főleg nem utána negatívumokat kommentelni szval KUSS!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.