Miley Cyrus új albuma megbukott?
2010. július 15. 17:25
Hát, bocs Miley, de kicsit ezt most megérdemelted!
2010. július 15. 18:01
|
|
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline
|
Nesze neked!
Mit képzelt?Majd mindig sikeres lesz?Főleg most,amikor egy őrült?
1 felhasználónak tetszik:
nikole Evil
2010. július 15. 18:02
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
egyetértek cappy007-tel!!
nikole Evil
2010. július 15. 18:30
nem bukott meg..... attól hogy még nem olyan sikeres nem biztos h megbukott... és egyáltalán nem bukott meg... azért most is elég jó helyen áll és még feljebb mehet....
és eminemnek mi köze mileyhoz?? -.-"
és miley most is skeres
és eminemnek mi köze mileyhoz?? -.-"
és miley most is skeres
2010. július 15. 19:44
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
pedig az új dalai és az énje is jobb mint az a kislányos
2010. július 15. 19:58
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
érdekes, mert szerintem ez lett az eddigi legjobb albuma! és én imádom a stílusát, hiszen míg a színpadon tényleg agyonrázza magát, addig a valóságban tüneményes *-* szereti a rajongóit, nem mutat be a fotósoknak (mint mondjuk Miss Momsen), szóval számomra példakép...és ha akarjátok, lehet beszólogatni. Nekem akkor is elsőszámú kedvencem lesz, hiába alázza mindenki porig...
2010. július 15. 23:23
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
hát én egyiket se szerettem... :S
2010. július 16. 05:16
Na nézzük. Ez a szeretem de letöltöttem érthető mert drága stb... Én elítélem mert pl ha a kedvenc zenekarom azért hagyná abba a zenélést mert nem éri meg akkor tuti fejbe lőném magam. Idén nem hiába vonult ki Magyarországról a FHE dvd forgalmazó cég ( az egyik legnagyobb volt ), nekik is a letöltögetés tett be, csak hát egy csomó film fél/egy évet csúszott/csúszik emiatt.
A másik nyílvánvalóan az hogy Mileyból azért jó páran kiábrándultak a vielkedése és zenei irányváltása miatt.
A másik nyílvánvalóan az hogy Mileyból azért jó páran kiábrándultak a vielkedése és zenei irányváltása miatt.
2010. július 16. 09:44
|
|
mystarRandom |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 394 Azonosító: 128453 offline
|
Igyjárt
a kis "felnőtt" gyerek
nikole Evil
2010. július 16. 11:24
jaja így járt xD kell neki felnősdit játszania...
nikole Evil
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.