Dianna Agron lesz az új Buffy?
2010. július 16. 02:23
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Buffy nem Buffy SMG nélkül... ez olyan, mint a HP Daniel Radcliffe nélkül... elképzelhetetlen. ugyanakkor imádom Dianát, és ezért lehet, hogy kapna egy esélyt. de addig nem lenne rossz, ha leszokna az orrhangról, mert az kicsit érdekes lenne vámpírvadászként... csak szerintem tűnik egyébként túl időszerűnek egy újabb vámpíros klasszikus felélesztése? xD
2010. augusztus 04. 18:27
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
2010. augusztus 07. 20:00
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Erről már korábban is hallottam. Nagyon fura lesz Sarah nélkül, de azért megnézem majd. Örülnék, ha Dianna lenne az új Buffy, ha már nem Sarah lesz.
Az eredeti terv Megan Fox volt, de már a gondolattól is rosszul voltam, hogy ő legyen Buffy... Nem számítok így se sok jóra, mert ha nem Joss rendezi akkor tuti nem lesz jó.
Azért kíváncsi vagyok ki tudnak e így hozni belőle még valami nézhető dolgot...
2010. szeptember 04. 20:18
Áh!Szerintem elfogják cseszni!Úgy az összes szereplő is vki más lesz,és a karaktert is máshogy formálják meg,és aki nézte a "régi" Buffyt,tuti nem fog neki tettszeni.Amúgy érdekes,hogy pont most akarnak,a nagy vámpírőrület időszakában új Buffyt...pont ezért nem fog senkit se érdekelni annyira:S
2011. január 03. 16:58
Miért Diannát szidjátok? Sarah családanya,és gondolom a többi régi szereplőnek is van családja, vagy más elfoglaltsága. Dianna csak elfogadta a szerepet, sőt a hír még nem is biztos.
2011. január 04. 18:34
Itt nem az a kérdés,ki lesz a jobb,hanem az,hogy Dianna is szuper lesz-e a szerepben,és a válasz; IGEN! ♥♥♥
2011. január 23. 02:48
|
|
emmy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.16. Hozzászólás: 80 Csatolások: 183 Azonosító: 140853 offline
|
Akár mit is csinál ez a csaj még ha arany tojást is tojik erőlködve vagy ha fog húzott arccal végig játssza azt a 90 percet vagy mennyit is nem fog elérni vele semmit ! Mert látjuk be még ki sem jött már úgy silány ahogy van , hisz nem lehet már egy megépített házra építkezni ! Vagyis ezt az egészet Sarah alapozta meg !! És a többiek
! Nagyon ritkán tudják , hogy van mozifilm még régebbről ! Az íróknak meg annyit , hogy egy fim készítés pénzbe kerül ha nem akarják kidobni a pénzt az ablakon akkor folytatják a sorozatot !! Annyira szívesen megnézném , hogy zárul a film .
Sőt ez nagy álmom .
Mert hát ott van a képregény de az mikor jut ide hozzánk ?? Próbáltam olvasgatni de elég értelmetlen volt
. És engem őszintén érdekelne , hogy melyik fiú kapja Buffyt 
. De hogy ezt a kis csajt meg szívatják az tuti !! Mert az emberek össze fogják hasonlítani Saráhval és akkor hát esélye sincs . Ha meg ezt nem akarják akkor miért kell ez a cím ??? Már erre sem futja , hogy mást találjanak ?? Ez rögtön árulkodik a filmről . Még egy gagyi gyártmány készül !
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: