Selena otthagyja a Wizards of Waverly Place-t
2010. július 20. 18:07
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Nem lenne jó ha elmenne mert jól játsza a hanyag csajt! Remélem hogy csak egy félreértett sztori. Ez volt azzal is hogy..
2010. július 21. 11:13
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
ajj NEE! : ((( imádom Selly-t. annyira jól játszotta Alex szerepét.pont ilyen a valóságban is .. de miért????: '((((((((((
2010. július 21. 20:48
jajj ne:S és akkor vége lesz az egésznek vagy csak másik Alex Russo lesz?
kiváncsi vagyok mi áll a háttérben..
2010. július 21. 22:06
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Nemár!!!!Pedig töj jó sorozat volt!
Kár érte!!
Furcsa ,hogy selenát elküldik de a Jonas meg marad!Őket hagyták pedig már multak 18
az bisztos.
sajnálom Selit
Kár érte!!
Furcsa ,hogy selenát elküldik de a Jonas meg marad!Őket hagyták pedig már multak 18
az bisztos.
sajnálom Selit
2010. július 22. 08:56
Úristenem,ez szörnyű!!!!!
Nagyon sajnálom Selenát szegény.
Én nekem ez volt a kedvenc sorozatom a Disney Channelen!
Nagyon sajnálom Selenát szegény.
Én nekem ez volt a kedvenc sorozatom a Disney Channelen!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: