Itt az ideje annak, hogy Bonnie Wrightot máshogy is megismerhesse a világ. Persze a Harry Potteren kívül nem ez lesz az első szerepe Bonnie-nak, de az első főszerepe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bonnie Wright mint főszereplő
2010. július 15. 13:08
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
végre
2010. július 19. 13:19
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Dejóóó! HAJRÁ BONNIE!
2010. augusztus 08. 19:46
Idézet (HoneyDoll @ 2010.07.22. 17:17)
Sok sikert kívánok, Bonnie!
Nagyon tehetséges színésznő, van egyénisége...szóval biztosan ragyogni fog majd!
Nagyon tehetséges színésznő, van egyénisége...szóval biztosan ragyogni fog majd!
Ebben nem is kételkedünk. Attól tartok csak hogy beskatulyázzák
2010. augusztus 27. 01:37
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
NAGYON fogok szorítani neki,mert van tehetsége.nem is kicsi.Szerintem a drámai szerepek is remekül illenek hozzá.REMÉLEM,hogy a film nem fog bukni sőt sikeres lesz!Egyébként szeretem a komoly drámákat.
Magyarországon mikor fogják a filmet vetíteni?
Magyarországon mikor fogják a filmet vetíteni?
2010. augusztus 28. 00:00
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
Pearl 224 írta:Nem tűnik rossznak a film,de kár,hogy számomra idegesítő feje van a csajnak..
Szerintem meg abszolút nincs idegesítő arca,sőt NAGYON is jól néz ki.Inkább ilyen komoly arca van,de az egyik fotón olyan aranyosan mosolygott Jamie Campbellel és Sir Ian McKellennel,hogy majd elolvadtam.
Szerintem meg abszolút nincs idegesítő arca,sőt NAGYON is jól néz ki.Inkább ilyen komoly arca van,de az egyik fotón olyan aranyosan mosolygott Jamie Campbellel és Sir Ian McKellennel,hogy majd elolvadtam.
2011. január 08. 17:43
|
|
vargagabi2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 130377 offline
|
Én már várom ezt a filmet!Minden Harry Potter sztár új filmjét szívesen megnézem!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: