Itt az ideje annak, hogy Bonnie Wrightot máshogy is megismerhesse a világ. Persze a Harry Potteren kívül nem ez lesz az első szerepe Bonnie-nak, de az első főszerepe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bonnie Wright mint főszereplő
2010. július 15. 13:08
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
végre
2010. július 19. 13:19
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Dejóóó! HAJRÁ BONNIE!
2010. augusztus 08. 19:46
Idézet (HoneyDoll @ 2010.07.22. 17:17)
Sok sikert kívánok, Bonnie!
Nagyon tehetséges színésznő, van egyénisége...szóval biztosan ragyogni fog majd!
Nagyon tehetséges színésznő, van egyénisége...szóval biztosan ragyogni fog majd!
Ebben nem is kételkedünk. Attól tartok csak hogy beskatulyázzák
2010. augusztus 27. 01:37
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
NAGYON fogok szorítani neki,mert van tehetsége.nem is kicsi.Szerintem a drámai szerepek is remekül illenek hozzá.REMÉLEM,hogy a film nem fog bukni sőt sikeres lesz!Egyébként szeretem a komoly drámákat.
Magyarországon mikor fogják a filmet vetíteni?
Magyarországon mikor fogják a filmet vetíteni?
2010. augusztus 28. 00:00
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
Pearl 224 írta:Nem tűnik rossznak a film,de kár,hogy számomra idegesítő feje van a csajnak..
Szerintem meg abszolút nincs idegesítő arca,sőt NAGYON is jól néz ki.Inkább ilyen komoly arca van,de az egyik fotón olyan aranyosan mosolygott Jamie Campbellel és Sir Ian McKellennel,hogy majd elolvadtam.
Szerintem meg abszolút nincs idegesítő arca,sőt NAGYON is jól néz ki.Inkább ilyen komoly arca van,de az egyik fotón olyan aranyosan mosolygott Jamie Campbellel és Sir Ian McKellennel,hogy majd elolvadtam.
2011. január 08. 17:43
|
|
vargagabi2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 130377 offline
|
Én már várom ezt a filmet!Minden Harry Potter sztár új filmjét szívesen megnézem!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

1 felhasználónak tetszik: