Kihagyhatatlan filmek.
2010. július 14. 12:09
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
A faun labirintusa
Inkább a felnőtteknek szól, de egy 14-16 éves is megértheti, ha már elég érett hozzá
Inkább a felnőtteknek szól, de egy 14-16 éves is megértheti, ha már elég érett hozzá
2010. július 14. 12:13
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
8 Mérföld (8 Mile)
Ez a film annyira igaz... 2002-es azt hiszem, de én még mindig imádom. Eminemről szól (bár mást alakít a filmben, de az ő története van benne), és a rap-karrierjéről... feketék-fehérek összetűzéseivel is tele van. Néhol kicsit rasszista, de valami hihetetlen film.
Oscar- és Golden Globe-díj
Most hogy így eszembe jutott, mindjárt be is rakom
Ez a film annyira igaz... 2002-es azt hiszem, de én még mindig imádom. Eminemről szól (bár mást alakít a filmben, de az ő története van benne), és a rap-karrierjéről... feketék-fehérek összetűzéseivel is tele van. Néhol kicsit rasszista, de valami hihetetlen film.
Oscar- és Golden Globe-díj
Most hogy így eszembe jutott, mindjárt be is rakom
2010. július 14. 16:51
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Idézet (eva tarko @ 2010.07.14. 12:21)
Hat szerintem az Iker Hatas 1/2 akkor is ha nem olyan uj.

Én is láttam. Nem rossz. Sok jó film van. De most csak egyet ajánlok. Hogy stílusnál maradjak:Hadüzenet
2010. július 14. 16:53
Most legyek megkövezve, de szerintem a Charlie és a Csokigyár kihagyhatatlan. Azért, mert kirepít a valóságból, és egy irreális, abszurd képi világot kapsz, ami néha hol nevetséges, hol mókás, de tuti nem unalmas.
2010. július 14. 22:04
|
|
sylar56visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 114 Csatolások: 58 Azonosító: 123581 offline
|
Animáció: Shrek 4
Akció: Vitathatatlan 3
Vígjáték: Másnaposok
és a: "Káráte kölyök 2010 - Jaden Smith és Jackie Chan főszereplésével-nagyfilm:D
Akció: Vitathatatlan 3
Vígjáték: Másnaposok
és a: "Káráte kölyök 2010 - Jaden Smith és Jackie Chan főszereplésével-nagyfilm:D
1 felhasználónak tetszik:
Star-002
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.