Milliós sztárgázsi
2010. július 13. 16:36
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Meg az a hülye tüzijáték aug.20-án...lesz tüzijáték de nem annyira költséges, ugyan már nem kell a rizsa...és mlesz szerencsétlen árvízkárosultakkal?? Az ilyen emberek és szervezők nem érdemelnek meg semmit...
2010. július 13. 17:24
Alice-Crispy - teljesen igazad van. Csak az a a baj hogy ha erre az "ürülékre" nem lenne igény ( lásd : nézettség ) akkor nem forgatnák le ennyi pénzért.
2010. július 13. 19:36
|
|
vikktoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 126821 offline
|
Ez azért a pofátlanság netovábbja.Ezek nem is sztárok..Még a műsor oké lenne,HA nem ezek a vén trottyok keresnének feleséget,hanem mondjuk 30 éves helyes pasik,mint pl az amerikai Nagy Ő-ben.+ ezekre kik jelentkeznek?A szottyadt szexéhes öregasszonyok,meg a hírnévre vágyó miss picshák,akik ezzel a szerepléssel akarják beindítani a "KARRIERJÜKET":D Lásd.:Benkő showban a ronda francia modell csaj.Kinek van kedve ezeknek a bohóckodásait nézni??Szánalom az egész...
2010. július 13. 20:06
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Mindkettőt utálom. Szerintem is szánalom az egész. Feleség kell Delhusának keressen, de ne a tévében, az árvizkárolsultakra kéne költeni ezt a pénzt nem ezekre a szenny műsorokra...
2010. július 13. 20:11
|
|
nagyrajongovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 128457 offline
|
-.-
2010. július 13. 20:57
Na, ezek a magyr "celebek"! Ez már tiszta szánalom, hogy ilyen f*szokra (bocsánat a csúnya szóért) 10 milliókat költenek, jó bevallom én megnézem ezeket, de nem azért mert annyira szeretem őket, egyszerűen csak szeretek röhögni az ilyen idiótákért. De azért ennyi pénz ilyen marháknak adni... pff.
2010. július 13. 22:03
én is csinálok egy ilyen showt,mennyit kapok?
szánalmasak...-.-'
szánalmasak...-.-'
2010. július 14. 00:02
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
nah...majd pont ezeknek adni ennyit...celebek nem? a celebek meg gazdagok. akk meg minek kell még több??
meg csak a hülye(bocsi a kifejezésért) költ ennyit rájuk. mind ketten...nem tejjesen normálisak. csak vágják maguk alatt a fát, hogy milyen szánalmasak, hogy még egy normális csajt se találnak maguknak. na meg sztem a nők csak azért jelentkeznének ezeknek párul, hogy benne legyenek a TV-ben. mert másért nem nagyon...
meg csak a hülye(bocsi a kifejezésért) költ ennyit rájuk. mind ketten...nem tejjesen normálisak. csak vágják maguk alatt a fát, hogy milyen szánalmasak, hogy még egy normális csajt se találnak maguknak. na meg sztem a nők csak azért jelentkeznének ezeknek párul, hogy benne legyenek a TV-ben. mert másért nem nagyon...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: