Starity

OFFtopik II

1055 oldal 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. július 14. 20:41 #1541
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

StátuszKérlek, mondd utoljára, hogy hagyjam abba, és megteszem érted...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1277
Csatolások: 23
Azonosító: 125933
írtam egy topikba, hogy találtam egy olyan zenét ami kicsit olyan, mint én .
és tegnap este azt hallgattam 1 óráig pontosan.és elég rossz volt a sok rossz dolgok miatt amik voltak velem nem olyan rég.
és kimentem a teraszra és olyan jó volt nem volt olyan meleg sem, az jó volt benne.
és egyedül kint olyan furcsa volt.
na meg annyit gondolkoztam........, meg s..... is, szóval rossz volt. sad.gif
de ezt ma is megismételem, mert jó volt kint lenni egyedül. smileeee.gif

Szerk.:amúgy van valaki közületek aki éjjel kint szokott gondolkodni az udvaron, de a korom sötétben? unsure.gif
lehet, hogy csak én vagyok ilyen? unsure.gif
2010. július 14. 20:43 #1542
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Idézet (szeri thalía @ 2010.07.14. 20:41)
és tegnap este azt hallgattam 1 óráig pontosan.és elég rossz volt a sok rossz dolgok miatt amik voltak velem nem olyan rég.
és kimentem a teraszra és olyan jó volt nem volt olyan meleg sem, az jó volt benne.

Azt a topikot én nyitottam blush.gif

Most elköszönök egy kis időre. A kis idő annyi, hogy megeszem a kalácsomat és veszek egy hűtő zuhanyzást. Igyekszem vissza, addig is kellemes csevegést! beer.gif
2010. július 14. 20:43 #1543
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

Idézet (zsofeeh @ 2010.07.14. 20:43)
Azt a topikot én nyitottam blush.gif 
Most elköszönök egy kis időre. A kis idő annyi, hogy megeszem a kalácsomat és veszek egy hűtő zuhanyzást. Igyekszem vissza, addig is kellemes csevegést! beer.gif

szia.siess vissza. smileeee.gif
2010. július 14. 20:47 #1544
- törölt felhasználó -    
Rajtam meg a barátnőmön meg valami kényszerérzet van, nem tudunk elaludni esténként, csak gondolkozunk, és valami rossz fog történni érzem... A farsanggal álmodok napok óta, és az az álmoskönyvben temetést jelent. És egyfolytába két osztálytársunkon jár az eszünk, az egyikről július 2.-a óta SENKI nem hallott, smseimre nem válaszol, a másik pedig kint van Balcsin. És olyan rossz érzés, ha rágondolunk a nevükre, úgy érezzünk, mintha nem is ismernénk őket, kiráz a hideg, és ma a tarotozás közbe rákérdeztem, hogy mi lesz velük, és mind kettőjüknek a halál kártya jött ki... Szóval totál be vagyok tojva, és azon gondolkozok, hogy mi lesz velem nélkülük, ha valami történik velük, mert mindkettőjüket nagyon szeretem. (egyik lány, másik fiú)
Szerk.: Ma pedig ettem a ropit MSNezés közben, és véletlenül benyomódott a G betű, de nem tudom hogyan... (egyiket Gábornak, másikat Gabinak hívják...)
2010. július 14. 20:47 #1545
- törölt felhasználó -    
Szerk.:amúgy van valaki közületek aki éjjel kint szokott gondolkodni az udvaron, de a korom sötétben? unsure.gif 

én néha kimegyek az erkélyre este gondolkodni, de nincs korom sötét
2010. július 14. 20:49 #1546
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

Idézet (Rileah @ 2010.07.14. 20:47)
Rajtam meg a barátnőmön meg valami kényszerérzet van, nem tudunk elaludni esténként, csak gondolkozunk, és valami rossz fog történni érzem... A farsanggal álmodok napok óta, és az az álmoskönyvben temetést jelent. És egyfolytába két osztálytársunkon jár az eszünk, az egyikről július 2.-a óta SENKI nem hallott, smseimre nem válaszol, a másik pedig kint van Balcsin. És olyan rossz érzés, ha rágondolunk a nevükre, úgy érezzünk, mintha nem is ismernénk őket, kiráz a hideg, és ma a tarotozás közbe rákérdeztem, hogy mi lesz velük, és mind kettőjüknek a halál kártya jött ki... Szóval totál be vagyok tojva, és azon gondolkozok, hogy mi lesz velem nélkülük, ha valami történik velük, mert mindkettőjüket nagyon szeretem. (egyik lány, másik fiú)
Szerk.: Ma pedig ettem a ropit MSNezés közben, és véletlenül benyomódott a G betű, de nem tudom hogyan... (egyiket Gábornak, másikat Gabinak hívják...)

ez nagyon furcsa és komoly egyben. unsure.gif
2010. július 14. 20:50 #1547
- törölt felhasználó -    
amúgy van valaki közületek aki éjjel kint szokott gondolkodni az udvaron, de a korom sötétben? unsure.gif 

Én ha tehetném, mindig azt tenném, csak mi panelház 4. emeletén lakunk, úgyhogy... sad.gif De viszont vannak olyan zenéim amik tök rám illenek, a helyzetemre és mindig elbőgöm magam. Azt szoktam, hogy mp3 a fülembe, este van, már jön a szellő, és én az ablakba nézelődök és akkor olyan, mintha nem is evilági lennél...
1 felhasználónak tetszik: szeri thalía
2010. július 14. 20:52 #1548
- törölt felhasználó -    
Ma még nem ettem fagylalt, ezért most. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: szeri thalía
2010. július 14. 20:54 #1549
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.07.14. 20:50)
Én ha tehetném, mindig azt tenném, csak mi panelház 4. emeletén lakunk, úgyhogy... sad.gif De viszont vannak olyan zenéim amik tök rám illenek, a helyzetemre és mindig elbőgöm magam. Azt szoktam, hogy mp3 a fülembe, este van, már jön a szellő, és én az ablakba nézelődök és akkor olyan, mintha nem is evilági lennél...

ez olyan megható és szomorú egyben sad.gif
2010. július 14. 20:55 #1550
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.14. 20:52)

én már ettem 3 gombóccal wink.gif
2010. július 14. 20:58 #1551
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

Idézet (Rileah @ 2010.07.14. 20:50)

én is így szoktam, hogy rárakom a telefonomra a zenét (de ez csak egy pár napja van így) és akkor kint.
a bőgés nekem is nagyon megy. sad.gif
főleg tegnap éjszaka éjfélkor elkezdtem és amikor kimentem a fürdőbe akkor már fél 1 volt, de addig megállás nélkül sírtam. sad.gif
pedig nem akartam csak kijött.
nekem a temetés meg a mamám miatt volt annyira rossz meg még egy dolog miatt,de az titok. sad.gif
2010. július 14. 20:59 #1552
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

Idézet (El Mexicano @ 2010.07.14. 20:52)

én ma már megettem egy másfél literes dobozzal.
csak azt ettem. blush.gif
2010. július 14. 21:01 #1553
- törölt felhasználó -    
Idézet (szeri thalía @ 2010.07.14. 20:58)
én is így szoktam, hogy rárakom a telefonomra a zenét (de ez csak egy pár napja van így) és akkor kint.
főleg tegnap éjszaka éjfélkor elkezdtem és amikor kimentem a fürdőbe akkor már fél 1 volt, de addig megállás nélkül sírtam. sad.gif 
nekem a temetés meg a mamám miatt volt annyira rossz meg még egy dolog miatt,de az titok. sad.gif

Engem a barátaim miatt gyötör mindig a sírás, az előbbi eset miatt amit írtam, hogy mi lesz velem, ha történik valami velük... Children of Distance - Emlékezz Rám -Garantált bőgés. A szöveg annyira megbőget, hozzá a zene...
2010. július 14. 21:02 #1554
- törölt felhasználó -    
Csak én látom úgy, hogy ellaposodott a hangulat? Mármint... Ilyen szomorú dolgokról beszélgetünk...
2010. július 14. 21:03 #1555
- törölt felhasználó -    
Idézet (szeri thalía @ 2010.07.14. 20:58)

hát a sírás az nekem is mindig nagyon megy, szinte minden másnap bőgök valami miatt
én apukám miatt szoktam nagyon sokat sírni, nagyon hiányzik még így 8 év után is (főleg azért mert bűntudatom van és lelkiismeretfurdalásom bizonyos dolgok miatt apukámmal kapcsolatban cray.gif )
tudjátok melyik számon sírom el magam mindig? nem tudom ki látta régen a Borostyán című sorozatot, na abban van egy nagyon gyönyörű szám és azon
1 felhasználónak tetszik: .KT.
2010. július 14. 21:04 #1556
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! újra itt vagyok biggrin.gif
2010. július 14. 21:05 #1557
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

Idézet (Rileah @ 2010.07.14. 21:02)
Csak én látom úgy, hogy ellaposodott a hangulat? Mármint... Ilyen szomorú dolgokról beszélgetünk...

hát igen. sad.gif
amúgy veled már volt olyan, hogy valami eszedbe jutott és csak egyet pislogtál és kiugrik a könny? sad.gif
ez olyan, mint a filmekben, de nekem ilyen is szokott lenni. sad.gif
meg olyan, hogy nem is tudok sírni csak érzem, hogy belül nagyon rossz valami. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: .KT.
2010. július 14. 21:06 #1558
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2010.07.14. 21:04)
Sziasztok! újra itt vagyok biggrin.gif

Szervusz. Ne mosolyogj. Nem szabad.
2010. július 14. 21:06 #1559
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.07.14. 21:06)
Szervusz. Ne mosolyogj. Nem szabad.

Miért miről beszélgettek?
2010. július 14. 21:07 #1560
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

Idézet (hanita @ 2010.07.14. 21:03)
hát a sírás az nekem is mindig nagyon megy, szinte minden másnap bőgök valami miatt
én apukám miatt szoktam nagyon sokat sírni, nagyon hiányzik még így 8 év után is (főleg azért mert bűntudatom van és lelkiismeretfurdalásom bizonyos dolgok miatt apukámmal kapcsolatban cray.gif )
tudjátok melyik számon sírom el magam mindig? nem tudom ki látta régen a Borostyán című sorozatot, na abban van egy nagyon gyönyörű szám és azon

sajnálom.
nekem is van bűntudatom, mert amikor a mamámat elvitték itthonról utoljára a kórházba akkor nem biztos, hogy hallotta amit mondtam neki.
mert akkor csukták be a mentős ajtót.
és ezért is bőgtem tegnap. sad.gif
1055 oldal 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!