.KT. ilyen " rémtörténeteket" mutat: .............Az embereknek akiket megöltem a csontját marhacsonttá alakítottam és széttszorttam a világban.
Ezért ha marhacsontot találsz az utcátban... RETTEGJ!!!!!!!!!
OFFtopik II
2010. július 23. 21:00
Idézet (gertii @ 2010.07.23. 21:00)
mert ugyanolyan a kutyájuk

igen
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 20:59)
engema kirakos ijeszget a fürész filmből
mindig mondja
most van 1 játék
ha lejár az idő meghosz
kezdődjék a játék
és mindig tiszta izzadtan ébredek

mindig mondja
most van 1 játék
ha lejár az idő meghosz
kezdődjék a játék
Rám nem jellemzőek a rémálmok...rám az értelmetlen álmok a jellemzőek amiket gyakran el is felejtek
Idézet
.KT. ilyen " rémtörténeteket" mutat: .............Az embereknek akiket megöltem a csontját marhacsonttá alakítottam és széttszorttam a világban.
2010. július 23. 21:01
Van még:
Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:
Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:
Nem csak a kutya tud nyalni!
Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:
2010. július 23. 21:03
Idézet (Candies @ 2010.07.23. 21:01)
Van még:
Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:
Ez mesélte nekem az egyik osztálytársam Szilvásváradon(3 napos osztálykirándulás)
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 21:00)
igen
de mind2 szar a mi irásunkra
nemazé irtam nekik youtubeon 
2 hónapja egyik sem volt fennt szall Grrr.
Idézet (Candies @ 2010.07.23. 21:00)
am volt 1 olyan
A RÉM
EGY ESŐS NAPON EGY CSAJ NÉZ EGY HORRORFILMET.MIKOR VÉGE VAN ELMEGY ALUDNI.EGYSZERCSAK HALLJA HOGY RECSEG A PADLÓ.KIMEGY MEGNÉZNI,NINCS OTT SENKI.VISSZAMEGY ALUDNI.HALLJA HOGY NYIKOROG AZ AJTÓ.KINYITÓDOTT AZ AJTÓ.MEGFORDUL ÉS LÁTJA HOGY A RÉM AZ A FILMBŐL.NAGYON MEGIJED.ELKEZD SZALADNI DE MINDENHOL OTT VAN.A RÉM ELKAPJA ÉS LETEKERI A FEJÉT.REGGEL A SZOMSZÉDOK VMI ROTTHADÓ SZAGOT ÉREZNEK.BENYITNAK ÉS LÁTJÁK HOGY A CSAJNAK LE VAN TEKERVE A FEJE ÉS A FALRA VÉRREL EZ VAN ÍRVA:MOST TI KÖVETKEZTEK!!!
2010. július 23. 21:05
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 21:03)
am volt 1 olyan
A RÉM
EGY ESŐS NAPON EGY CSAJ NÉZ EGY HORRORFILMET.MIKOR VÉGE VAN ELMEGY ALUDNI.EGYSZERCSAK HALLJA HOGY RECSEG A PADLÓ.KIMEGY MEGNÉZNI,NINCS OTT SENKI.VISSZAMEGY ALUDNI.HALLJA HOGY NYIKOROG AZ AJTÓ.KINYITÓDOTT AZ AJTÓ.MEGFORDUL ÉS LÁTJA HOGY A RÉM AZ A FILMBŐL.NAGYON MEGIJED.ELKEZD SZALADNI DE MINDENHOL OTT VAN.A RÉM ELKAPJA ÉS LETEKERI A FEJÉT.REGGEL A SZOMSZÉDOK VMI ROTTHADÓ SZAGOT ÉREZNEK.BENYITNAK ÉS LÁTJÁK HOGY A CSAJNAK LE VAN TEKERVE A FEJE ÉS A FALRA VÉRREL EZ VAN ÍRVA:MOST TI KÖVETKEZTEK!!!
A RÉM
Huuuhuu,ezt is ismerem...
2010. július 23. 21:05
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.23. 21:00)
Rám nem jellemzőek a rémálmok...rám az értelmetlen álmok a jellemzőek amiket gyakran el is felejtek

én néha Taylor Lautnerrel álmodtam
2010. július 23. 21:06
Idézet (gertii @ 2010.07.23. 21:03)

akis lusták
2010. július 23. 21:06
2010. július 23. 21:07
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 21:06)
akis lusták
bezzeg én feltok járni 
hát látod...sztárok és lusták
Melletted leszek, jóban, rosszban, depiben, happyban, lazán, faszán, de igazán..Mindörökké ámen:)
ennyiBébbim.
ennyiBébbim.
Idézet (gertii @ 2010.07.23. 21:03)

itt van Cassie kutyija
Idézet (gertii @ 2010.07.23. 21:07)
hát látod...sztárok és lusták
na jó ők talán nem
ezaz én most is fennt vagyok 
én most csakitt vagyok
2010. július 23. 21:08
Idézet (cassiecica @ 2010.07.23. 21:05)
én néha Taylor Lautnerrel álmodtam
na meg volt 1 justin bieberrel is de az nemtom mé XD nemvolt semmi csak adott nekem pénzt 
én a Sara Ramírezzel álmodok mindig...h orvos vagyoka GAba meg neki a huga
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.23. 21:06)
a státuszom mindent elmond
Idézet (saccuss @ 2010.07.23. 21:07)
Melletted leszek, jóban, rosszban, depiben, happyban, lazán, faszán, de igazán..Mindörökké ámen:)
ennyiBébbim.
ennyiBébbim.
ennyi.ámen
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: