OFFtopik II
2010. július 22. 11:12
Idézet (Zsüdi @ 2010.07.22. 11:11)
6.-ban vettük társadalomból 
Értem
2010. július 22. 11:14
Idézet (Zsüdi @ 2010.07.22. 11:11)
Hát az ilyen 'lobbanékony, kitartó'...
Hát valamennyire ez is igaz. Csak én rögtön a spanyol cólera szóra asszociáltam, aminek a jelentése 'harag, düh'.
2010. július 22. 11:15
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.22. 11:14)
Hát valamennyire ez is igaz. Csak én rögtön a spanyol cólera szóra asszociáltam, aminek a jelentése 'harag, düh'.
Hát a lobbanékony megint lehet annak is a szinonimája. Én szangvinikus vagyok, ami alapvetően azt jelenti, "gondtalan, vidám".
2010. július 22. 11:17
Idézet (Zsüdi @ 2010.07.22. 11:15)
Hát a lobbanékony megint lehet annak is a szinonimája. Én szangvinikus vagyok, ami alapvetően azt jelenti, "gondtalan, vidám".
Ez meg kb. 'forróvérű' lesz, a latin sanguis, 'vér' szóból.
2010. július 22. 11:19
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Ezt találtam hirtelen a neten:
Jelmondat: „Figyelj rám, és egy vidám élettel hálálom meg!”
A közkedvelt szangvinikus egy jó szándékú dumagép, örök mókamester. Ő az, aki az összes személyiségtípus közül a leginkább igényli a figyelmet. Kiapadhatatlan igénye van a társaságra, a közönségre. Mindent megtesz, hogy észrevetesse magát. Más emberek szeretetétől övezve érzi magát értékesnek. A szangvinikus figyelemigényes viselkedését mintha atomenergia táplálná. Az, hogy élénk és mozgékony, a legtöbbek szerint enyhe kifejezés.
Jelmondat: „Figyelj rám, és egy vidám élettel hálálom meg!”
A közkedvelt szangvinikus egy jó szándékú dumagép, örök mókamester. Ő az, aki az összes személyiségtípus közül a leginkább igényli a figyelmet. Kiapadhatatlan igénye van a társaságra, a közönségre. Mindent megtesz, hogy észrevetesse magát. Más emberek szeretetétől övezve érzi magát értékesnek. A szangvinikus figyelemigényes viselkedését mintha atomenergia táplálná. Az, hogy élénk és mozgékony, a legtöbbek szerint enyhe kifejezés.
2010. július 22. 11:20
|
|
Zsüdi♔ |
|
A kolerikusról pedig ezt:
Jelmondat: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok!”
Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ennek a személyiségtípusnak már a megjelenése is tetterőt sugároz: tekintete nyílt, testtartása határozott. Küzd, mint egy lovag, tekintélyes, mint egy király. „Férfi a talpán!” vagy „Céltudatos nő!” – mondják rá nemtől függően. Ő az, akire bármilyen körülmények között nyugodtan rábízhatjuk magunkat...
Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ennek a személyiségtípusnak már a megjelenése is tetterőt sugároz: tekintete nyílt, testtartása határozott. Küzd, mint egy lovag, tekintélyes, mint egy király. „Férfi a talpán!” vagy „Céltudatos nő!” – mondják rá nemtől függően. Ő az, akire bármilyen körülmények között nyugodtan rábízhatjuk magunkat...
2010. július 22. 11:23
Idézet (Zsüdi @ 2010.07.22. 11:20)
A kolerikusról pedig ezt:
Hát ez alapján viszont szerintem totál az ellentétje vagyok... legalábbis ránézésre biztos.
2010. július 22. 11:26
|
|
Zsüdi♔ |
|
Meg itt vannak a csoportok is:
Kolerikus - tűz jegyű emberek (kos, oroszlán, nyilas)
Melankolikus - föld jegyű emberek (bak, bika, szűz)
Szangvinikus - levegő jegyű emberek (vízöntő, ikrek, mérleg)
Flegmatikus - víz jegyű emberek (halak, rák, skorpió)
Belejöttem
Kolerikus - tűz jegyű emberek (kos, oroszlán, nyilas)
Melankolikus - föld jegyű emberek (bak, bika, szűz)
Szangvinikus - levegő jegyű emberek (vízöntő, ikrek, mérleg)
Flegmatikus - víz jegyű emberek (halak, rák, skorpió)
Belejöttem
2010. július 22. 11:27
|
|
Zsüdi♔ |
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.22. 11:23)
Hát ez alapján viszont szerintem totál az ellentétje vagyok... legalábbis ránézésre biztos.
Hát ezt csak te tudhatod. Másoknak lehet, hogy más a véleményük...
2010. július 22. 11:33
Noss a blog nagyából kész,olvasható
http://www.whiteblog.try.hu/
És ajánlanám mindenkinek figyelmébe az ajánlott oldalak nevű részt ugyanis a starity is megtalálható ott
És ajánlanám mindenkinek figyelmébe az ajánlott oldalak nevű részt ugyanis a starity is megtalálható ott
2010. július 22. 11:46
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.22. 11:33)
Noss a blog nagyából kész,olvasható
nagyon jó lett.
2010. július 22. 11:54
Idézet (.KT. @ 2010.07.22. 11:46)
nagyon jó lett.
és köszi, hogy megemlítesz a haverok résznél.
nem is gondoltam volna... 
Sosem hagytam volna ki az én zsepitársam
2010. július 22. 11:58
sziasztok:)
már egyszer írtam de senki nem válaszolt:(
2010. július 22. 11:58
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.22. 11:54)
Sosem hagytam volna ki az én zsepitársam 
már a közös írtások is milyen közel hoztak egymáshoz minket.
2010. július 22. 12:00
Idézet (nikike1988 @ 2010.07.22. 11:58)
sziasztok:)
Szia!
2010. július 22. 12:01
Idézet (Candies @ 2010.07.22. 12:00)
Szia!
szia
Azt hittem velem szóba sem álltok(:
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: